אז איך מבקשים תמיכה?

ToryMaster

New member
אז איך מבקשים תמיכה?

כשאת החברה הכי טובה של עצמך, ולך יש את כל התשובות עבור עצמך כדי לפתור את הדברים, ובכלליות הכל *בסדר*, איך בכל זאת ניגשים ומבקשים חיבוק ותמיכה, ואולי עצה ומילה טובה?

גליזה

New member
נגשים לאדם שיקר לליבך

ופשוט מבקשים חיבוק. (הם בד"כ מחלקים חיבוקים בחינם ללא הגבלה אם מבקשים מהם
) אולי גם דיבור קטן, מסביב או לעומק, יעזור

דללה

New member
מניסיון,

זה קשה.. אבל כמו שגלי (
) אמרה, פשוט תבקשי ממישהו שבא לך לקבל ממנו חיבוק...

ToryMaster

New member
זה יותר מחיבוק

את יודעת, לפעמים בא לך לעזוב את המושכות ולתת למישהו אחר להוביל לכמה רגעים. ועד שהתאפסתי על עצמי ותפסתי את ההובלה והכוח בחיים שלי, אני לא יודעת ולא רוצה לוותר על זה. זה לא חיבוק במובן הפיזי, כמו שזה... "אז מה אם לא מתאים ל ולהיות איתך, בלה בלה בלה". כל הדברים שאני אומרת לאחרים, לשמוע מהם בחזרה אלי.

דללה

New member
אני יודעת...

אבל כמו שאמרו לי היום, את לא תמיד יכולה להיות זאת שעושה הכל. גם את בן אדם, גם לך קשה... זה לאו דווקא נקרא לוותר. זה יותר להקל על עצמך. להגיע למצב שאת מבינה שאת לא יכולה, לא רוצה ואולי אפילו לא מסוגלת לעשות הכל, ופשוט לתת לאנשים אחרים להיות חלק מהחיים שלך כדי להקל עלייך עד שתרימי את עצמך בחזרה למצב שתהיי מסוגלת לשלוט על הכל לבד. אל תתני לעצמך להגיע למצב שתתמוטתי בו. אם קשה לך, תדברי. תני לאנשים להגיע אליך ולעזור לך בדיוק כמו שאת עוזרת להם עם כל הקושי שבדבר. אני מבטיחה שתרגישי קצת הקלה אחרי זה.

ToryMaster

New member
זה העניין

שמה זה לשמוע ממישהו שבגל להצבא והמרחק זה לא מתאים שנהיה ביחד, לעומת כל מה שעבר עלי עד כה? אני כן יכולה, זו הנקודה. אבל לא יודעת, לא יודעת איך לתת למישהו להקל עלי בלי להתמוטט לגמרי. זה או שאני גיבורת על, או שאני סחבה.

דללה

New member
אז אל תתני לעצמך להתמוטט

ואני יודעת שזה מעצבן לשמוע, אבל אם הוא אמר את זה, אז כנראה שזה קצת מעבר לצבא ולמרחק. ואם את יודעת שאת יכולה, אין סיבה שתתני לעצמך להתמוטט. את לא סחבה! את מסוגלת להתמודד עם כל דבר שרק תרצי ותאמיני בו.

ToryMaster

New member
אני יודעת

אפילו לא החלפנו מספרי טלפון, זה כל כך מגוחך, כל כך. אני חושדת שזה אפילו לא הוא, כמו שזו השלכה של כל כך הרבה דברים שקרו לי לפני כן עליו. זובי, זה כואב לי.

trigotrigo

New member
אה, תקני אותי אם אני טועה,

לפעמים הבקשה היא אחרת, שמישהו יבין שאת צריכה חיבוק ויבוא וייתן לך אותו..

ToryMaster

New member
לא, לא זה

אני לא מצפה מאנשים להבין שאני צריכה, למדתי שהם לא קוראים מחשבות. הבעיה היא איך לבקש ואיך לקבל בלי להתמוטט לגמרי.

איך מבקשים?

מעבר למשפט "אני צריך...." יש להגיע קודם למקום הזה בו את מרשה לעצמך לקבל.

ToryMaster

New member
חיכיתי לך

וזו הבעיה שלי, למצוא את נקודת האמצע בה אני יכולה לקבל חיבוק ותמיכה בלי להתמוטט מחד או להיות גיבורה עצמאית שלא צריכה אף אחד. אני נוטה לנוע בין הקיצונויות, וקשה לי להתפשר על משהו באמצע.

למעלה