אז איך מרגישים? שיתוף

אז איך מרגישים? שיתוף../images/Emo23.gif

לא מזמן חזרתי ממרכז יום, מה שהפך להיות הבית השני שלי, ואני מניחה של כל חברי הקבוצה. הייתה לנו קבוצה די חזקה היום, כשהנושא בעצם היה הפחד שלנו משינוי, אותו שינוי שאנו מבקשים להכניס לחיינו, ובעקבותיו בעצם הגענו למרכז יום. לפחות חלק מאיתנו
זה הזכיר לי את הפתיח של הצעדים, את הצורך בכניעה בטרם אנו פונים לקראת שינוי. ואני, מצד אחד כבר די מזמן כנועה, ומאידך עדיין מחזיקה ראש. כאילו מצד אחד ברור לי שאני זקוקה למרכז, זקוקה לטיפול, חייבת להיכנע טוטאלית על מנת להצליח לשנות משהו באמת, ומהצד השני, אני עדיין בונה לעצמי קומבינות שאחרי הטיפול אבחר את הדרך בה אני רוצה ללכת. נאמרו הרבה מאד דברים שעוד יעלו בי בהמשך, אבל אני זוכרת את ההרגשה שהיתה לי כששמעתי חלק מהם. זה היה כמו כימותרפיה, שאלוהים ישמור, ולהבדיל כמובן. זה הרגיש כאילו אני אמורה לחסל את כל מה שחשבתי שאני מכירה ויודעת על עצמי, ולשנות לחלוטין את תעודת הזהות איתה הסתובבתי כל השנים. פחד אלוהים!!! אני כזו ואני כזו, אני כזו וכזו, ובעצם, הגעתי לטיפול משום שכל מה שידעתי על עצמי, או חשבתי שאני יודעת, לא עזר לי לנהל את החיים שלי כמו שבאמת רציתי. קחו לי את כל המסכות, ואין לי מושג מה יש שם, מה זה בעצם אותו "אני". אז כן, זה מפחיד לאללה. חוסר הוודאות וחוסר הביטחון הזה משגע. כאילו, גם עם כל החרא, הרי לפחות ידעתי עם מה אני מתמודדת. כרגע, שום דבר לא ברור, לא כל שכן התוצאות.. האם אצליח.. מה יהיה אם לא.. כל מיני כאלה. עם כל החרא, היתה לי תחושה שאיפה שהוא אני שייכת לאן שהוא בעוד כרגע, אני לא מרגישה שייכת לשומקום, כי איך אוכל להיות שייכת מבלי שאדע באמת מה אני מכילה? אז כן, זה מתסכל ומפחיד.. אבל יחד עם זה, אני מזכירה לעצמי שנתתי לעצמי לפחות שנה שבה אני לא מחליטה כלום, רק מקשיבה ומפנימה, ואולי זו בעצם הדרך.. אולי אלה הם היסודות של הצלחה? עוד יוסיף ויתגלה
אוהבת
תודה שהגעתם עד כאן.

משתפת גם ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה לך בוחרת בחיים יקרה על השיתוף הכנה והמרגש. את מעבירה המון מסר של החלמה. שוב נפלתי היום. שוב הראש החולה לוקח פיקוד. אבל תודה לאל אני לא בנפילה רגשית. מתפללת נכונות להיות בהמנעות מרגע זה ממש, ללכת לפגישה הערב ולעשות יותר פעולות למען ההחלמה שלי. תודה על מקום העבודה שלי, על שיש שפע של עבודה, על בנות מקסימות שמשוחחות איתי ומתייחסות אלי יפה. תודה על שהמיזוג עם המשרד הנוסף עשה לי רק טוב. תודה אלוהים על הנס הזה לאחר תקופה ממושכת של בדידות והרגשה של חוסר שייכות. תודה גם על שההספק שלי בעבודה עלה עכשיו בגלל המוטיבציה והחשק לקום בבוקר. תודה על שהחששות מהטיול לאילת עם העבודה בעוד שבוע וחצי התפוגג ואני מאמינה שאהנה להתרחק קצת מהשגרה. תודה על המשפחה האהובה שלי, על בעלי האוהב והדואג, על בני המתוקי ותאום הנפש שלי, על בתי היפהפיה והמיוחדת. תודה על שאין לי כבר קנאה כלפיי אחותי כי אין במה לקנא. תודה על שבתי אכלה סוף סוף ארוחת ערב נורמלית אתמול רק כדי לא לקבל את תוספת הברזל שכ"כ מגעיל אותה. תודה על שהשתדלה למרות הקושי והדחייה שחשה מהאוכל. מתפללת שגם היום תאכל סביר. תודה על שיש לי מצב רוח טוב היום למרות שאינני בהמנעות תודה על שבדיקות הדם שלי טובות תודה על הבית החמוד שלי תודה על קשר בריא עם אמי- לא קרוב מדי ולא רחוק מדי. תודה על המיילים מגיסתי המתוקה בדרום אמריקה תודה על הטיול המתוכנן בעוד חודשיים לשוויץ, תודה על שכבר הכל הוזמן ונסגר. תודה על ההליכות עם בעלי למרות הקושי תודה שאתם כאן. אוהבת אתכם

צהריים טובים (שיתוף קטן)

אחלה יום עבר עלי היום בעבודה ממש לא הרגשתי איך הזמן עף לו.הגעתי הביתה אפילו מוקדם מהרגיל בן זוגי היה כבר בבית לאחר מנוחה קטנה מכל היום הקשה מימרכז יום.ואני גאה בו על הדרך ועל הטיפול שהוא עושה .גאה על הנתינה הגדולה שיש לו על האיכפטיות והדאגה לחברים.על הערכה וכבוד שיש לו כלפי. על הכוח שהוא נותן לי להמשיך את היום בקלות לאחר יום עבודה מתיש.ואסירות תודה לאלוהים על הכוח שהוא נותן לו להמשיך ולישמור על יום נקי אני מאחלת לו ולכולם יום נקי ובן לכל החיים.אמן.

משתפת

אחד הסיבות שבגללם עליתי 40 קילו חזרה זה הפחד מהשינוי , או יותר מדוייק הקושי לקבל שמגיע לי להתקדם בחיים לעשות עם עצמי משהוא אחר . (התחלתי ללמוד הדרכת אומנות - במקום טיפול וניקיון לקשישים ) אבל המודעות זה כבר חצי הדרך ואני יודעת שזאת נקודת ההרס שלי לכן אני מחייה את הרצון לחיים ואת היכולת לקבל שמגיע לי .

skyline10

New member
לילה טובבבב../images/Emo24.gif

מיצטער על הבריחה שלי מפה,, נעלמתי,, חוזר עייף ותשוש מהמרכז יום,, יש לי כבר איפה להוריד הרגשה,, לא שהאתר לא טוב,, אבל היתי נעזר בכם כשלא היה לי איפה , קודם כל אני מאוד מודאג מהמצב ולפעמים אני לא הכי מאמין [ לא לגלות ] בשינוי, דורש המון אומץ ותחושה, ואני היה לי אומץ רק כשהיתי משומש, לא נתתי לעצמי להרגיש כלום,, והיום? בלי הרגשה אין קיום,, וזה עוד רק התחלה, אחלה מרכז ואחלה אנשים יש לנו,, אבל לא יעזור כלום עם אני לא העשה את מה שאומרים [ מאמין בזה למרות שאני מיתנגח הרבה בצוות שדורש] החודש הקח החלטה, לחיים בכלל, או הכל או כלום, היום היתה עלי היתיחסות , עמדתי באמצע החדר וכולם קרעו אותי,, על משהו קטן שעשיתי, קינאתי במטופלים שיכולים לידרוש מאחרים[ וגם מעצמם] טוב חברים יקרים, חייב להירדם אז לילה טוב והצלחה לכולנו

אוהבים סקייליין../images/Emo24.gif

בהצלחה במרכז יום, ועוד יותר
עם השינוי. אומץ אחת ממילות המפתח
אחלה לילה גם לך. אוהבים

שטול1

New member
דודה חמודה

חבר חכם לימד אותי פעם שכל יום שלמדתי משהו שלא ידעתי אתמול הוא יום טוב אז לפני השינה בזמן חשבון הנפש היומי אין מנוס מהמסקנה שהיום היה לי יום טוב אהבתי במיוחד את הקטע עם הדודה מסתבר שכדאי ורצוי ללכת לאנ.אי. שוב תודה על השיתוף לילה טוב אוהבים שטול

../images/Emo29.gifלילה טוב אנשים../images/Emo24.gif

לחברים שהתחלקו לפני
חזרתי מהתכנית לא מזמן, ואחרי שישבתי לאכול משהו, אני פה בכדי להביע את אסירות התודה שלי על היום הנפלא הזה. אז.. אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על השקט הנפלא ששורר סביבי, על הבית שמזמין געגועים לחזור אליו בכל רגע שאני בחוץ, על שאני מסוגלת להעסיק את עצמי ולא להכיר את המונח "שיעמום" גם בניקיון, על חברים לדרך שמחבקים על אמת, על היכולת לחלוק איתכם רגשות ומחשבות גם אם זה "רק וירטואלי".. על הקבוצה החזקה והכנה במרכז יום, על הנכונות לשינוי למרות ודווקא בגלל הפחדים. וכמובן על עוד יום נקי.
בתכנית אגב, שמעתי משהו ש"חייבת" לחלוק אתכם.. אמנם דברו על צעד חמש בעיקר, וגם קצת "שחרר ותשתחרר".. אלא שהיה לנו אורח מחוץ לעיר ששמח לחלוק מנסיונו. אחד הסיפורים שלו היה על..... "דודה חמודה"
DUDA לא DODA כן, אותה דודה שאוהבת אותנו כשאנחנו למטה, וגם כשאנחנו למעלה.. שבה ומזכירה לנו את קיומה של מחלה והוא מספר שהוא פשוט מדבר איתה, עם הרבה הומור, ואומר לה - דודה חמודה, עזבי נשמה.. הופ.. אני בדרך לאן איי... אהבתי את דודה חמודה. ואתם? זהו.. הולכת לישון מחוייכת, מסופקת.. אחרי יום ארוך וקסום, אחר הצהריים התחלתי לצייר בבית על פי השיטות שלמדתי במרכז יום, עוד משהו להתעסק איתו, לחוות, להביע דרך צבע, להתחבר.. אחלה.
לילה טוב לכולנו
אוהבת

למעלה