אז איך משנים את המצב?

88סול

New member
אז איך משנים את המצב?

היי,
אני לא מרוצה ממעגל החברים שלי, מרגישה שזה לא מספיק מספק אותי.
אז אני רוצה להגדיל את המעגל אבל לא יודעת איך לעשות את זה.
אני סטודנטית ועובדת אבל בשני המקומות הללו לא ממש הצלחתי להגדיל את המעגל. בטוחה שיש דרכים נוספות...

יש לכם רעיונות איך מגדילים את המעגל?

תודה למי שמגיב!

מנסים למצוא מסגרות קבועות אחרות...

עם אנשים בעלי טווח גילאים דומה. אם יש לך זמן אליהן וזה לא דורש ימבה כסף.
חוג או תחביב או משהו. מה את ממש אוהבת לעשות? אולי תוכלי למצוא קבוצה שנהנת מאותו דבר.
אני מניח שברשתות החברתיות ובפורומים פה אפשר למצוא דברים דומים אבל אני מניח שזה לא יעיל במיוחד.

oromer

New member
מנהל
הצעה

אחד הקשיים בלהרחיב את המעגל חברים בגיל הזה שלא תמיד אנשים אחרים פנויים כרגע להכניס אנשים חדשים לחייהם. זה לא באשמתך כמובן. סטודנטים עובדים, לומדים, יש כאלה יש להם בן/ בת זוג, משפחה, ככה שלא תמיד יש זמן להשקיע בלהכניס חברים חדשים לתוך החיים. את צריכה להיות סבלנית, ולהתמיד כי זה עלול לקחת זמן.

בכל אופן הבנתי שבמקום שבו את לומדת לא מצאת. דווקא במוסד לימודים הפוטנציאל מאוד גדול. יש פעילויות של אגודת הסטודנטים, ושל מעורבות חברתית. תחפשי מסגרת שבאופן קבוע נפגשים ועושים משהו. יש המוסד לימודים הרבה אנשים בטווח גילאים שלך. עד כמה השקעת בלמצוא חברים מעבר לחוג שלך? עד בטוחה שמיצית את כל האפשרויות הקיימות?

בכל מסגרת שמגיעים אליה באופן קבוע ניתן לפגוש חברים חדשים. אבל כל אופציה אחרת נראת לי דרך פעולה לא יעילה במיוחד

Purple Mushroom

New member
קשה מאוד

אני באותו מצב בערך. 2 מקומות חשובים, שאפשר להכיר דרכם אנשים חדשים.
אנסה לפרט את המסגרות שבהם הכרתי את החברים שלי: 1. שותפים לדירה, 2. קורס כתיבה. 3. מהרחוב, ו : שיטת חבר מביא חבר.
אצלי הדוגמא היא קצת שונה: אני מגיע מעולמות של בריאות הנפש, סוג של קהילה. ויש עוד מסגרות שנמצא בהם (שאפשר להכיר אנשים חדשים שמתאימים לנו יותר): כמו: לימודי קמפוס הליבה, לימודים, קורסים, התנדבויות, וכאלו.
יחסית בן אדם שנמצא ומכיר די הרבה.
בהצלחה ,
אלון :)

בממוצע,

יש כאן 100 צפיות בהודעות.
מה שאומר שישנם 100 גולשים בפורום, כך שאת כבר
בחברת 100 אנשים.
אם תציעי למשל מפגש פורום, כנראה ש 50 יעדיפו להישאר אנונימים,
עוד 20 ימצאו תירוצים שונים שלא להגיע,
ישארו לך 30! 30!!,
זה יכול להספיק ?

Someonelalala

New member
מעניין

למה יש 100 צפיות להודעה , נראה ש-5% מגיבים. מה הקטע ... בלהיות רק קורא סמוי? מעניין איזה סוג אנשים אלו. מה דעתך?

Any991

New member
שאלה נכונה

והגיונית מאוד. נראה לי שקודם כל כאן (או במפגש פורום עתידי) זה יכול לעזור במיוחד כשנושאי השיחה משותפים.
חוץ מזה באמת אפשר לנסות במקום לימודים או עבודה עד כמה שניתן-לא בכוח, אבל אם למשל הולכים ללמוד ביחד למבחן או משהו בסגנון, זה יכול לעזור.

ofleibo

New member
מה לומדת?

יש הרבה אפשרויות.
אני ממש לא מרוצה מהמעגל חברים שהיה לי מהנעורים.
.אז זה התאים היום פחות.
שומרים על קשר וזה אבל כבר התנתקתי מהם. כרגע מגדיל מעגלים קיימים- בעיקר בלימודים האמת.

Marizza25

New member
את בחברה טובה

לפני שנה בדיוק הייתי במצב שלך - סטודנטית שעובדת בשתי משרות.
אני זוכרת טוב מאוד את התיזוזים בין עבודה לעבודה וללימודים.
זמן פנוי, אני מניחה, זה לא משהו שיש לך בשפע...
אישית, לי היו שתי חברות מהלימודים ועוד חברה מהעבודה ונכון שלא ממש התחברתי אליהן ב-100% אבל זה הספיק לי אז.
לאחרונה, עברתי לעיר חדשה (בגלל העבודה של בן הזוג שלי) ואני ממש לא מכירה פה אף אחד....

בראייה לאחור למדתי כמה דברים -
1. תמיד טוב להיות מוקפת בחברות - גם אם הן לא 100% מתאימות לך. יש כל מיני סוגים של חברים. זה בטוח עדיף על בדידות.
2. כדי להתחבר עם אנשים צריך להשקיע הרבה זמן ומאמץ. אם אין לך מספיק זמן לזה כשתסיימי את הלימודים יהיה לך.
3. יש פה המון אנשים במצב שלך / דומה מספיק לשלך. אפשר להמשיך להתכתב פה ואולי יווצרו פה חברויות חדשות...

בהצלחה!

Any991

New member
היי

כולנו מחפשים גם כאן את עצמינו ואנשים חדשים כך שאנחנו גם במצבך...

למעלה