אז איך משפרים את ההרגשה?

Daniel4567

New member
אז איך משפרים את ההרגשה?

מרגישה קצת מתוסכלת בזמן האחרון,אני בת 19 ועוד לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית ואני בתקופה כזאת שפשוט אני צריכה מישהו, נמאס לי להיות לבד, כשאני חוזרת הביתה מהצבא (שזה פעם בשבועיים) הקשר עם החברות הוא כבר לא אותו דבר, כולן עם חבר וזה יוצר מצב שלפעמים אני ממש משתעממת ואין לי תעסוקה ואני מוצאת את עצמי תלויה בחברות שלי כדי לצאת ולבלות.
בזמן האחרון זה חסר לי ממש, ההרגשה הזאת של הלבד מעיקה ומבאסת.
יוצא לי לדבר מידיי פעם עם אנשים פה ושם אבל לפעמים זה לא זה ואני מתאכזבת וקצת לוקחת את זה קשה והביטחון העצמי יורד.
אין לי מסגרת להכיר בה אנשים חדשים (אני נמצאת במקום ממש קטן ומכירה את כולם) ואני לא רואה שום דבר באופק, כרגע המצב הוא פשוט לחכות שיגיע מישהו (שאני ממש לא מאמינה בזה) וזה מרגיש קצת חוסר אונים.
יצא לי לא מזמן להיות בחברה אחרת, שונה משלי והרגשתי ממש מוזרה שעוד לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית, זה מביך ויוצא לי לחשוב על זה המון שאין לי ניסיון בכלום, והיום זה כבר פחות מקובל. אני מנסה לא לחשוב על זה שאולי החבר לעתיד שלי יתסכל על זה ממש מוזר.
זה לא שאני לא נראת טוב או לא יודעת להתחבר אל אנשים, אני קצת בוגרת מאנשים בגיל שלי בגלל שעברתי דבר או שניים בחיים והנקודת מבט שלי שונה לגמרי , משחקים ופוזות ממש לא עושים לי את זה ואני באמת רוצה משהו רציני וכייפי.

אני באמת מנסה להיות אופטימית ולהסתכל גם על הדברים החיוביים, שאני יודעת להיות
עצמאית ולא תלויה בבן זוג. אבל זאת סתם תקופה כזאת, שהלב והראש צועקים וצריכים את זה

Hermineh

New member
יש תקופות כאלה שמרגישים קצת לבד.

ההמלצה הכי טובה שיש לי בשבילך זה לאמץ איזה תחביב ולהתעסק בו כשאת חוזרת מהצבא. אולי אפילו עבודה קטנה נניח במלצרות? או כל דבר אחר שבאופן טבעי יגרום לך לפגוש הרבה אנשים.
ככה תרחיבי את מעגל ההכריות שלך ותמצאי עוד חבר'ה פנויים.

אייבורי

New member
אל תדאגי

יש תקופות כאלו והן עוברות, גם בן זוג בסוף תמצאי
מה שכן, מי שיוצאת פעם בשבועיים, יהיה לה קשה למצוא מישהו
אבל מקסימום עוד שנה תשתחררי והכל יהיה בסדר

Berethor

New member
הצבא זה במלא לא זמן טוב למערכת יחסים

צריך בן זוג סופר סבלני כדי שהוא יהיה בסדר עם זה שהוא יראה אותך רק פעם בשבועיים. אז אלא אם כן הייתם משרתים באותו בסיס, זה היה מאוד בעייתי. אז עדיף שבנתיים תסתפקי בידידים וידידות במקום בזוגיות. לפחות עד שתסיימי את השרות.

שטויות, זה פשוט זמן טוב להגיע אליו

כבר שנמצאים בקשר, והגעגועים לא מרחיקים אלא מקרבים.
היא לא שריונרית או חובלת (אני מקווה), הכל בראש. גם כשרוצים להכיר.
בן זוג סובלני? צריכה בן זוג שיוצא כמוה פעם ב...מישהו ערכי...מישהו..קרבי?

אתה שומע את עצמך? שנתים מהחיים לבנות ו3 שנים לבנים זה לא זמן טוב? יש כאלו שזאת התקופה שלהם לפרוח....
היא לא מוצבת מעבר לים ותחזור רק אחרי שירות של שנה...קצת אמונה.

Berethor

New member
"רחוק מהעין רחוק מהלב"

דיי עם הקלישאות, להתראות פעם בשבועיים זה מעט מאוד, אם הוא גם חייל אז אולי זה יעבוד, אבל זה מאיפה לך אם החופשות שלהם יפלו על אותו יום? בתקופה כל כך עסוקה עדיף כבר להיות לבד וזהו, האמת שזה תקף לא רק לגבי צבא אלא לגבי עוד דברים. אני לא אומר שזה נעים לה שהיא לבד, זה אף פעם לא נעים למי שרוצה זוגיות, אבל זה גם לא תקופה טובה לזוגיות. האמונה שלך גובלת בפנטזיות, אני מבין שאתה חושב שזה פה כמו בסרטים שבן זוג יחכה שנים, אבל במציאות זה מאוד נדיר שזה ככה, מרבית האנשים בקושי היו מוכנים לחכות כמה ימים, שלא לדבר על שבועות או יותר, וגם מי שיהיה מוכן זה מדובר בממש לא דבר פשוט, וקל מאוד "להשבר" אם כל כך הרבה זמן לא ביחד.

תצאי מהבית, תצאי מהראש ומהמחשבות

ותעשי. תהיי, תנסי, תשתני, ואולי הרגשות ישתנו. אולי מישהו
יראה אותך בחורה או בחור ויזרקו מילה ותגלי שאנשים רואים אותך פתאום אחרת מאיך שאת מאוכזבת מלהיות רק עם עצמך. אבל אין מה לעשות,
כשיושבים בבית ולא יוצרים, מוציאים מעצמנו בעשיה ויצירה, אף אחד לא יגיב לך שום דבר על איך את ומה את ומחמאות שיגרמו לך להפנים שאת שווה בפני עצמך כבן אדם, גם בלי בן זוג. המצב לחכות? לפחות תזמיני פיצה
כדי שתדעי שאת מחכה לשליח עד 30 דקות....פתטי וזה בהחלט לעשות כלום! שזאת גם בחירה. בחירה לא לבחור. ולהשאר תקועים... קחי בחשבון שהחברים מהתיכון עד סוף הצבא לעיתים נמסים, והחברים מהצבא לעיתים עד סוף האקדמיה נמסים, והחברים מהאקדמיה עד שהילד הראשון נולד או עוזב את הבית לעיתים מתפגרים :)
החיים הם מסגרת למסגרת, ואת תשתני בלי לרצות, אז כדאי כן לרצות ולקבוע מטרות ולנסות. משהו רציני וכיפי? תנסחי לעצמך יותר בוגר מזה מה את רוצה, איך זה יראה, יהיה, מה יש בבחור שאת חושבת שמגיע לך?
מה את רוצה שיהיה בך כשאת בקשר? וזה יתחיל ליצור תמונה מוחשית...
אני שונא שמבוגרים ממני אומרים לי להצליח אחרי שהם שואלים עלי
שאלה וחצי. אז לא אגיד לך בהצלחה, את כבר מוצלחת מעצם היותך.

shookyboy89

New member
את עוד צעירה

תהי אופטימית, תצאי תבלי...
נסי למצוא איזה תחביב חדש..

וצבא זה מוסד השדכנות הכי גדול בארץ...
שילוב של אותה שכבת גיל, הורמונים, מסגרת ואותה שביזות

ולהתראות פעם בשבועיים משאיר מקום להתגעגע

שלום

כולנו כבני אדם זקוקים לאהבה ולחברה, אבל צריך להיות גם בעלי חיים מובנים משל עצמנו. מצאי לך תחביבים ונושאי עניין. השתתפי במסגרות שמעניינות אותך, שם תכירי אנשים חדשים עם שפה משותפת.

אני הבנתי בזמן האחרון

שאם אחכה ושום דבר לא ישתנה.
וזה ממש כואב לי לשמוע שאת אומרת "כרגע המצב הוא פשוט לחכות שיגיע מישהו", כי אם לא תעשי כלום, כלום לא יקרה. אנחנו לא חיים בסרטים שלפתע מישהו נופל מהשמיים.
מה עם אתר היכרות או סתם פה בתפוז מישהו שנראה לך נחמד

למעלה