אז איך מתגברים על קשר

• פותח הנושא RM43
  • פורסם בתאריך

RM43

New member
אז איך מתגברים על קשר

שנמשך שנתיים? איך ממשיכים הלאה? איך אני מצליח "להרים " את עצמי בחזרה? זה קשה בעיקר בגלל שאנחנו עדיין גרים יחד ( לחודש הקרוב ) ובעיקר כאשר הצד השני "משחק " איתך ואומר שהוא יודע שהוא עושה טעות בזה שהוא החליט להיפרד , אבל כרגע הוא לא יכול .........בלה בלה בלה אני מנסה להתנהג באדישות ולהראות לו שאני בסדר ואני ממשיך הלאה אבל , לעזעזל , זה כל כך קשה להיות אדיש למישהו שאתה אוהב
ולשחק משחקים. אהבה זה דבר כל כך קשה

מנסה לייעץ...

קח את העצות של בערבון מוגבל כי הנסיון שלי הוא פרידה (המאוד מכוערת) היתה אחרי קשר של 8 חודשים: *תמצא לך פינה שקטה ותבכה.תוציא את זה מהמערכת. *יש לך ידידים\ות טובים?זה הזמן לצומי.תנחת עליהם ותספר להם כמה זה כואב. *אם אתה יכול , תעשה את כל המאמצים שבעולם בחודש הזה לא לגור בבית.אפילו אם תתנחל אצל מישהו כי לראות כל יום את הפנים שאתה אוהב נראה לי די קורע בייחוד כשאתה אונס את עצמך לשים מסיכה על הפנים שהכל בסדר *אחרי שתרגיש שאתה קצת פחות עצוב תצא.על תשקע בעצב. וזהו בעיקרון אז תהיה חזק וקבל חיבוק וירטואלי ענק :)

ח מ צ י ץ

New member
בתור התחלה,

הוא צריך לעזוב. להיות באותו בית אחרי פרידה זה בלתי אפשרי ולא בריא. אף אחד מכם לא יוכל לעבור הלאה אם תהיו עדיין תקועים בתחת אחד של השני.. (לא ככה... |יצורים חרמנים| שכמותכם). אז אלא אם כן העובדה שהוא עדיין שם איתך זה איזשהו נסיון שכזה לראות אולי אפשר לפתור את זה ולחזור, אל תמשיכו לגור יחד. כבר שמעתי על מקרים רים שפשוט אחד לקח את עצמו ועבר לכמה ימים לידידה או לחבר טוב להתרסקות עד שיתברר מה קורה בדיוק ומה עושים ואז אפשר להתחיל להתארגן מחדש פנימה\החוצה מהמקום מגורים כמו שצריך ובלי להפריע להתמודדות האחד של השני. למרות שבטח זה נראה לך הדבר הכי נוראי לעשות, נסה להסביר לו שאתה חושב שאם אתם רוצים להגיע למצב הגיוני שבו תוכלו להתחיל לנסות להתגבר על זה, אז זה לא יכול להיות כל עוד הוא שם איתך, במיוחד עם כל המשחקים הנחמדים שהוא משחק עם הטעויות וכו´, ושאולי כדאי שיתגורר אצל איזה חבר טוב בינתיים, עד שיתקררו הרוחות, או משהו. בכל מקרה, המצב הנוכחי נראה לי לפחות, בלתי אפשרי לאיזשהי מגמת התגברות.

ליעדון

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

סיום מערכת יחסים ממושכת משמעותה בעבורינו התרגלות לחיים אחרים וחדשים, שונים ממה שהכרנו עד כה. במיוחד לנו, ההומואים המפחדים מבדידות, צעד כזה הוא יותר קשה. נפרדתם? אוקיי. זה קשה אבל זה אוטוטו יעבור. אסור להישאר במערכת יחסים פעילה אם הצד השני מעוניין בזה פחות, עבר שלבים שאתה לא עברת, וכבר קיבל החלטה ואף אמר לך אותה. בנוגע למגורים המשותפים: אינני יודע אם מסיבות טכניות יש אפשרות שתעבור לגור אצל ההורים/חברים וכדומה, אך אני באמת ממליץ. עם כל הקושי שבהליך הפרידה וההתמודדות עם האובדן, יהיה נורא קשה תוך כדי גם לראות אותו קם בבוקר, אוכל ומתארגן לעבודה או להגניב זיונים חטופים. נפרדתם? זה כואב, אני יודע שהתחושה היא תחושת שואה. לך תתחיל עם החיים החדשים והנפלאים שלך, נצל את כל הדלתות שהיו סגורות בשבילך שהיית רווק. יהיה בסדר. אני מבטיח! מותר לבכות ומותר להישבר. כולנו היינו שם, וכולנו נהיה שם גם איתך.
לך ילדי, תמצא לך זוגיות חדשה ובריאה. המון בהצלחה. שלך, ליעדון.

Liroy26

New member
מסכים עם קודמי

ומאמין שהפצע יתחיל להחלים ברגע שלא תצטרכו לחלוק דירה ביחד. אין נוסחת פלאים בכדי להרגיש טוב יותר, אבל הכאב יעבור עם הזמן. מה שבטוח, אנחנו תמיד כאן בשבילך!

למעלה