אז איך מתחילים?

lily kane

New member
אז איך מתחילים?

איך ואם מי אתם מתחילים?
האם אין לכם את החשש שהוא רואה בכן רק מין מסוים ולא את כל המרכובות
ואיך אתם מתמודדות עם זה?

koantin

New member
זו orald...יש לי בעיות עם ההתחברות.

ואולי הגיע הזמן לעדכן שם משתמש לאחר עשור, בייחוד, אם כבר אני בפורום הנ"ל, מדובר בפרסונה הגברית שהייתה לי ברשת, והשם ה"חדש" שימש מההתחלה כפרסונה נשית(דמויות נשיות במשחקים, למשל) עוד לפני שהבנתי לגבי עצמי...אבל זה כבר נושא לפתיל אחר שאולי אתחיל.

לגבי התחלות, מבחינתי זה נושא מאד רגיש ותמיד יש חשש לטרנספוביה ורתיעה.
לכן אני לא מתחילה עם מי שאני יודעת שלא בי', וגם במעגל הזה אני די מבררת לפני כן.
כרגע זה די בסגנון של חברים ו"חבר מביא חבר"(מכירה אנשים דרך חברים ובני זוג שלי שלי).
זה מתאם ציפיות יותר טוב מסתם לפגוש אנשים.

ועדיין, למרות שבערך כל מי שהייתי איתו/ה(מעבר למזמוזים) כבר חצי שנה הוא קוויר/טרנס או בן/ת זוג של קוויר/טרנס, זה יכול להרתיע.

אוקיי אז ככה:

אני לא אוהבת שמתחילים איתי...
יש לי טראומה מחייל שהתחיל איתי בבסיס ביום האהבה ושאל עם מי התנשקתי ועניתי לו בצחוק שעם העט
ואז הוא אמר אולי תצאי איתי ואמרתי לו שלא כי לא הכרתי אותו ואני לא יכולה לצאת עם אנשים סתם ככה
( לוקח לי זמן להקשר לאנשים מעדיפה קודם שיחות טלפון וידידות לפני הקטע הרומנטי וכדומה בכלל הכי בריא
לי נפשית קודם להיות ידידה של הבחור אולי בהמשך כשמשהו בי יפתח אוכל לזרום מהר יותר רומנטית).
האגו שלו נפצע ובפעם הבאה שנתקלתי בו ( הוא היה השומר בשער של הבסיס ), הוא זרק לעברי איזו הערה ארסית שלא
הרגשתי שמגיעה לי

אני מעדיפה לבחור עם מי להתחיל..
אני בדרך כלל מעדיפה להתחיל או ליצור קשר בתקווה שזה יזרום לזה בעתיד עם אנשים שקודם כל כייף לי איתם
שיש להם ראש פתוח וכוח להקשיב לשטויות שלי שיש להם לב טוב הומור כובש אותי . שאני מרגישה שניתן לסמוך עליהם וכדומה.
שיש בהם מתיקות מסויימת כזו.
מקווה שעניתי על שאלתך.

גם זה נורא מוזר לי שמתחילים איתי אם אני עוד

לא מספיקה להיות מוכנה לקשר עם האדם.
זה מרגיש לי מפתיע בצורה לא טובה ולפעמים קצת אלים

הרחבה...

עוד אחת מהסיבות בינהן אני לא אוהבת שמתחילים איתי על ההתחלה היא שאני לא כל כך
סומכת על רגש או הדלקות ראשונית. מבחינתי מה שמתחיל מהר עלול לדעוך במהירות.
אני זקוקה לריגוש ולבעירה אחרי שיש קרקע.
אבל על ההתחלה זה לא נכון עבורי לא לקצב שלי ולא להיגיון הפנימי שלי.
פעם הייתי נגד פוצ'י מוצ'י בדיוק מסיבה זו היום אני יותר מקבלת את הרעיון הזה
ואם יהיה לי חבר אני אהיה מוכנה להיות איתו פוצ'ית אבל בטח לא בפגישה הראשונה.

כבר עשור שלא התחלתי ולא הותחלתי

אטמתי את עצמי לזה... רחוק לי כל כך העניין הזה.

סקס מזדמן יש ולא חסר , יותר מדי ויותר ממה שיכול להיות מעניין...

לצערי יש לי כבר בעיות וחסימות ... כנראה זה נוגע כרגע בעיקר ללמצוא מישהו שיראה ויקבל אותי כמו שאני , יותר במובן החיצוני לצערי.

וזה מה שעצוב שהחיצוניות שלא מתאימה לפנימיות - היא זו שמונעת הרבה דברים.

lily kane

New member

זה תמיד שאלה עבורי, האם א/נשים שמתחילים איתי יכלו בכלל לראות בי מעבר לגוף הפיזי ולהבין לעומק מה שקורה....

Lundi Bleu

New member
אוי, גם אני עוד לא הבנתי.

כאילו, א. כל אם ואיך מתחילים עם נשים במרחב הציבורי, וגם אם כן, נראה לי תמיד שאלו שאני רוצה להתחיל איתן הן אמהות... :-\

למעלה