אז איך נהיים אסטרונאוטים?

RichardSmith

New member
אז איך נהיים אסטרונאוטים?

איך מאייתים נהיה בבניין הזה?... אני אומר לכם, יין זה לא דבר בריא. קיבלתי היום את התשובות ממועדי ב' שעשיתי במתמטיקה. הגרוע הזה כנראה כבר לא ימשיך במסלול הזה. אז חברי פורום יקרים, אילו מקצועות הברנש הזה יכול לעשות? שרשרו כל מה שעולה על דעתכם.

RichardSmith

New member
../images/Emo196.gif משטרה?

חשבתי על זה, אף על פי שאימי התנגדה. הרי אין שם אנשים... מממ, לא חשוב.

כמה דברים שאתה יכול לעשות

תפסיק להתאבל על מה שזקוק לטיפול נמרץ!!! הנה כמה דברים שאתה יכול לעשות: 1) לערער!!! 2) ללכת ללמוד באפיק המעבר באו"פ 3) ללמוד לימודי תעודה של MCAD.NET 4) לחזור לצבא (את זה לא יודעת איך עושים, אבל תיאורטית זה אפשרי) אחרי שתחזור למסלול הלימודים 5) לנתק את האינטרנט בבית (אם הגישה לאינטרנט תהיה רק כמה פעמים בשבוע, תלמד יותר טוב) 6) להתנזר מחיי חברה 7) להמשיך לתואר שני רק כדי להגיד למרצה זה או אחר "זוכר אותי? הכשלת אותי בקורס הזה והזה. עכשיו אני מתרגל בקורס הזה"

RichardSmith

New member
נא...

לאיזה ישראלי אחד יש את תעודת הסיום שלו מכיתה ו' או משהו כזה. הוא היה תלמיד חרוץ בהחלט. סגתם אגדה אורבנית.

dani california

New member
מממ?

לבן אדם שעושה כל הזמן מת' הייתי ממליצה להמשיך! אל תוותר! u can do it! תמיד אתה יכול להיות מורה מסוקס למת' ..? לא? ללכת להיות עוזר של ה-FBI? (אם מישהו הבין את הבדיחה, יפה לו!) לנתח מתמטית התנהגות של אנשים? ללכת לכותל ולבקש לקבל ציון טוב במבחן הבא? יהיה טוב בן אדם. כל דבר קורה כי הוא צריך לקרות. :)

גם ככה מתמטיקה לא זה עוזרת ...

אבל אם זה מעניין אותך הייתי אומרת שלא תוותר
למרות שאני לא מבינה מה מעניין כל כך במתמטיקה ...

RichardSmith

New member
כל דבר אחר שלומדים באונ' הוא שפה? ../images/Emo2.gif

ועוד שפה ברורה?

RichardSmith

New member
דרך אגב...

אני ממש מדהים את עצמי שאני מצליח לזכור כתבה כזו... למה אני לא מצליח לזכור הוכחות במתמטיקה?

למעלה