אז איך עברה חופשת החורף? מה היה הטוב הרע והלא נורא עם המשפחה

noaronen1

New member
אז איך עברה חופשת החורף? מה היה הטוב הרע והלא נורא עם המשפחה

חזרה נעימה לשגרה.

משל333

New member
ביקורים במקומות בסביבה, פליידיטים, סתם רביצה בבית

הטוב: נסיעה קצרה לאיזור טאהו, וצפיה בסרט The Interview שמאוד הצחיק אותי.
הרע: היו יומיים שלושה בהם הילדים השתעממו ולי לא היתה הרבה אנרגיה לתכנן פעילות, כך שהיו יותר ריבים מהרגיל.
הלא נורא: ראינו את הסרט הפינגווינים ממדגסקר שכולנו בלי יוצא מן הכלל לא מאוד התלהבנו ממנו. חלקנו נרדם במהלך הסרט וחלקנו חיכה בקוצר רוח שזה יגמר כבר.

אני ממש מאוכזבת שהפינגוונים ממדגסקר לא מוצלח,

ראינו את הטריילג בקולנוע וזה נראה מעולה. חבל.

Mottek

New member
בעלי לקח את הילדים

אני סרבתי ללכת, לא סובלת את ההומור הרדוד הזה.
הילדים נהנו, אבל בעלי הסכים איתי שטוב שלא באתי. לא מוצלח.

הרבה זמן לא כתבתי פה

התחלתי לכתוב בלוג ובדיוק פירסמתי שם רשומה על החופשה. אני כותבת עכשיו בקומונה בשם אחר. עברנו לאלסקה לפני חודשיים אז אנחנו עדיין לומדים את המקום ומתרגלים להכל.
בסה״כ היתה חופשה נחמדה אבל אני לחלוטין מוכנה לחזרה לשיגרה.
זה הבלוג אם מישהו מעוניין לקרוא:
http://blog.tapuz.co.il/Alaska

mumfor4

New member
בלוג מאוד מעניין .

הרבה בהצלחה בכפור הזה .
נפלא בעיניי שאת דגה פורלים (אישית מאוד אוהבת לאכול אותם , לא ניסיתי לדוג )
תישארי איתנו .

תודה, והדגים אכן מעולים

carlimi

New member
קראתי

תודה. התמונות מגניבות לגמרי. אגב, גם אני ממש לא מתחברת לזיקוקים ...זו הסיבה שאני לא אוהבת את חג העצמאות או פורים ..חחח
מעניין מאוד לקרוא ... ומסכימה לגבי מה שכתבת על הציד בארה"ב ..
זה מאוד משתנה ממקום למקום ...

noaronen1

New member
wow איזה מעניין

1. אני מעריצה אותך על הפתיחות לעבור לאלסקה.
2. זה ממש ממש מעניין ללמוד איך גרים שם, לא תיארתי לעצמי שצריך לדוג לעצמך אוכל כי אחרת הכל כל כך יקר. בזמן האחרון שמעתי המון סיפורים מעניינים, למשל שבקנדה יש כל מיני מקומות שהאגמים/נהרות קופאים אנשים שמים מחליקיים ומחליקים למקום העבודה. זה ממש מגניב! וגם הסיפור שלך על הפטרוזיליה ועל לצאת להפסקה בבית ספר - באזור שאנחנו גרים מתחת ל- 0 מעלות צלזיוס הילדים לא יוצאים לחצר! בכל אופן הפארק שנסעת עם הכתה של הבן נראה מגניב.
מעניין לשמוע איך זה לחיות בחושך כל היום.
תשארי איתנו נשמח לשמוע חוויות!

תודה

הקטע של ההפסקות די מטורף. במרילנד עם 4 אינץ שלג סוגרים כמעט הכל וב - 6 אינץ נסגר המטרו. פה נוסעים כל החורף על שיכבת שלג דחוסה על הכביש....
הפארק הוא הבית של סנטה קלאוס בעיירה North Pole. סיפור קטן- כל שנה הם מקבלים אלפי מכתבים שנשלחים לסנטה קלאוס. יש כמה אגודות שאוספות את המכתבים הללו ומשתדלות לענות להם.
לגבי החושך, אני בטח אכתוב על זה פוסט בקרוב (כשאצליח לצלם טוב את הזוהר הצפוני), אבל באופן כללי זה פחות נורא ממה שציפיתי.

Sinophile

New member
פתאם אנחנו מרגישים שהחיים שלנו ״רגילים״ כאלה

ומאוד בנאליים למשמע סיפורים של חיים במקומות כל-כך שונים והרגלי חיים כלכך אחרים...
&nbsp
אגב, אצלנו יוצאים להפסקות עד מינוס 15 מעלות צלזיוס טמפ׳ מורגשת.

אני חושבת שרוב

מי שנמצא בפורום הזה וכותב בעברית כניראה לא חי חיים לגמרי ״רגילים״

Sinophile

New member
הגבתי בבלוג וגם אגיב כאן:

האמת שאני קוראת אותך ואני מלאת הערצה על התעוזה ועל העובדה שאת מחבקת את צורת החיים החדשה שבחרת.
לדוג בקרח? וואו. זה נשמע מגניב כ״כ.
נשמע שממש נכנסת לזה עם הרבה אנרגיות ורצון להצליח. מדהים באמת!

alphadelta

New member
מעלה אחת = גל חום

כמה חוויות. נשמע קסום. אשמח לשמוע עוד. איך באמת מסתדרים עם האוכל? אהבתי את מה שאמרת שקור זה עניין יחסי. אני זוכרת את המיקום הראשון שלנו בארה״ב. היו אולי 15 מעלות , ואני יצאתי להכיר את העיר. עטופה כמו שצריך. אבל כולם היו בפארק נטולי חולצה (גם בנות) מתענגים על החום (?) והשמש (?). כמובן שאחרי כמה שנים מתרגלים וגם אני יוצאת עכשיו במזג אויר שנחשב קריר עם חולצה קצרה. עניין של הרגל ;)

קור זה באמת עניין של הרגל

היום היה פה מינוס 29 פרנהייט..... זה קר. אבל כשמתקרב לאפס פרנהייט גם אנחנו כבר לא טורחים ללבוש מעיל כדי לעבור מהאוטו לחנות.
עם האוכל מסתדרים. יש לי מכונת לחם בשימוש כמעט יומי. ירקות -אוכלים הרבה קפוא. פירות - בעיקר בננות (זול) ותפוזים (מיובא ממקסיקו אבל אנחנו לא מוותרים). דגים - או ללכת לדוג או לפעמים איזה חבר מביא מה שדג. בשר - קונים, פשוט קצת יקר.

למעלה