אז איך עברה חופשת החורף? מה היה הטוב הרע והלא נורא עם המשפחה

אההה, זה כי הלכתי לדוג....

אבל ברצינות, אני משתדלת לעדכן בערך פעם בשבוע. ואולי באמת אשים פוסט פה כשאעדכן.

אני מאוד ישמח. תודה

1me too1

New member
ואו

קראתי, מעניין כל כך!
כל הכבוד לך על דרך ההסתכלות על החיים ובכלל על היכולת לחיות במקום כזה.
מחכה בקוצר רוח להמשך

forglemmigej

New member
וואו מענין ביותר אתם ממש חיים בִּסְפָר

מזכיר לי הסיפור של לדוג דגים בקרח את הליויתנים שצדים באיי פארו וכל העולם אשתו ואחותו מאד נפגעים איך התושבים מבצעים רצח עם כזה לליויתנים, אבל היות שאיי פארו מאד רחוקים מכל מקום גם שמה האוכל ורוב המוצרים מיובאים ומאד יקר הכל אז הם לוכדים מה שמוצאים בסביבה ומסתפקים במה שיש , מענין אם הבדידות הזאת של מקום רחוק תחזיק מעמד הרבה זמן זה לא מתאים לכל אחד לחיות ככה במרחבים

איזה יופי!

אנחנו לא ממש מנותקים. באיזור פיירבנקס והפרברים של העיר גרים בערך 100,000 איש. העיניין הוא שכשיוצאים מאיזור העיר יש משהו כמו 7 שעות נסיעה עד למקום העירוני הבא. בעיר עצמה יש וולמרט ועוד מספר רשתות גדולות אז אפשר להשיג הכל אבל פשוט יקר.

rona73

New member
נשלח לפני שכתבתי ש....

תודה,לא קל בכלל לגור בתנאים"לא רגילים". כול הכבוד לך שאת ממש זורמת עם השינויים והקשיים.
אני בבולגריה, ובחורף מגיע ל-18 ,אני מרגישה כאילו אנחנו צוללים אל מתחת לאפס,מדי פעם שהטמפ עולה לאפס מעלות יש אפשרות לנשום קצת ואז צוללים שוב(למתחת לאפס)זאת ההרגשה שלי.....

מאוד נהנתי לקרוא!!

alphadelta

New member
חזרנו

חזרנו מחופשת נסיעה. יחד ארבעתנו, האוטו ומעט יותר משבועיים של נטו משפחתי. לפעמים נפגשנו ליום יומיים עם משפחה או חברים. אבל רב הזמן טיילנו רק אנחנו. כל כך ממלא את המצברים. בלי להסיע /להחזיר/ לקחת / לקנות / להוריד וכולי. להיות אבא אמא ילדה וילד.
נסיעות במרחבים, ויש המון. מרחיב את הלב. אז היה טוב. אין רע ואין לא נורא. כי גם טוב לחזור הבייתה.

אנחנו היינו בקליפורניה

נסענו להתחמם שם ובסוף היא קפוא ולצערי לא היינו ערוכים לזה במיוחד, אז יש לי סוודר ממש שווה מאיזו חנות מעצבים שהבחור די הכריח אותי לקנות (כן אני מאלה שצריכים להכריח אותם לקנות בגדים
).
&nbsp
היה סה"כ ממש כיף במיוחד החלק הראשון בלוס אנגל"ס, אחרי זה הרגשתי די רע- לדעתי זה היה עניין של לחץ והקירבה לאחותי אם כי היה ממש כיף עם האחיינים המתוקים שלי

&nbsp
כרגיל יצאתי זו שלא בסדר עם אחותי וקיבלתי על הראש מכל כיוון אפשרי, כולל הערות שלא תורמות לכלום בהקשר של בעיות הפוריות (ואח"כ היא כועסת כשאני לא משתפת אותה, אז הנה מה שקורה כשאני כן משתפת
).
&nbsp
זהו ועכשיו חזרה לשגרה של לחכות לאישור עבודה (אמור להגיע עד סוף החודש), חברה שמגיעה לפה בסוף החודש וזהו...

&nbsp
שלשום יצאנו לדאבל דייט עם זוג חברים- והיה ממש מוצלח וכיף

&nbsp
אתמול היה סופשבוע מאוד פעיל: הלכנו להחלקה על הקרח אחרי ששנים לא החלקתי, לא הלך משהו אבל החוויה עצמה הייתה ממש כייפית והשבוע נעשה שיעור ללמוד ביחד איך להחליק

הסתובבנו וטיילנו כל היום אתמול בתוך מנהטן ואחרי זה בערב הלכנו לסרט into the woods.

noaronen1

New member
פתחו זירת החלקה חדשה ב- prospect Park

שצריכה להיות ממש ממש מדהימה. שווה לכם לבדוק. אנחנו פספסנו אותה וממש מבאס אותי... תעברו בדרך במוזיאון ברוקלין שהוא מקסים.

אני מרגישה קצת כמו קורסא, אחרי שישבתי כל כך הרבה.

בתחילת החופשה דווקא היה מאוד קר, אבל לא ירד גשם ויצאנו המון, אחרי כן הכל השתנה והיה נורא גשום, לאן נלך?
אז החלקנו על סקטים, ראינו את הסרט פדינגטון שהיה מתוק, אבל הרגיז אותי שהיו חייבים להכניס סקסי לסרט לילדים, שאפשר היה גם בלי, טיילנו בעיקר באוטו וראינו המון DVD ו-TV.

היום חזרנו לשיגרה המבורכת

1me too1

New member
היינו ב LA

היה כיף
אמנם חשבתי שיהיה חם ונוכל להיכנס לבריכה אבל היה די קריר, אבל בכל זאת נהננו מאוד.
אני אוהבת את לוס אנגלס.
היה כיף עם המשפחה, הילדון לא רצה לחזור.
חזרנו כבר לשיגרה, סקי, סופת שלג, סופת קרח והיום לבית הספר

שבוע טוב

Mottek

New member
החופשה היתה נהדרת!

פעם ראשונה שיש לי גם את האמצעי בבית וגם את הגדול (לקטן היה גן).
היה ממש מוצלח לדעתי. היו כמה ימים שהתלבשנו על הבית והילדים עזרו לי לסדר את החדרים שלהם (כל יום חדר אחר) וגם את הבית עצמו סידרנו. בין לבין גם יצאנו מהבית, בילינו בבוסטון, היינו במוזיאון המדע, שחינו בבריכה, לקחנו את הילדים לסרט וכו. בקיצור, נחמד ביותר.

road trip 2014

3 מדינות, 2400 מייל, 8 ימים.

ג'ושוע טרי - פיניקס - גראנד קניון - הובר דאם - לאס וגאס - לוס אנג'לס.
לטייל בחורף זה קר, גם במקומות כמו אריזונה וקליפורניה הטמפ' מגיעות מתחת לאפס, ויש רוחות חזקות מאוד.
טיול אביבי ממולץ יותר, למרות שכל המראות עוצרי נשימה ומעניינים.

בכל פארק לאומי יש פעילות ג'וניור ריינג'ר לילדים, אחרי שממלאים חוברות פעילויות מקבלים טאג ריינג'ר ויש טכס השבעה קצר.
נגן DVD באוטו זה רעיון גאוני, אם בטיסות ארוכות רואים סרטים, למה לא בנסיעות ארוכות (ארוכות ארוכות ארוכות)
לא לישון במלונות של ראמדה!
במלון ונציה בלאס ואגס יש את הפיצה נ"ג הכי טעימה בלאס ואגס
כדי להצטייד בבגדים חמים שמטיילים במדבר בחורף, הרוחות מאוד חזקות ומורידות את הטמפ' בלפחות 10 מעלות
אל תאכלו בסיזלר גם אם אין עוד מסעדה שפתוחה בעיר.
מוזיאון המדע והאומנות בלוס אנג'לס מדהימים ומעניינים, כדי מאוד לבקר

למעלה