אז איך עבר אצלכם ערב ראש השנה?

Chinita

New member
נפלא!

לראשונה בחיי, (עוד מהבטן) לא העמסנו כמויות מסחריות של אוכל על הקיבה, לא עבדנו קשה, ואפילו היינו בבית הכנסת! מעבר לזה היה קליל, הרבה מנוחה (לא עובדת ולא לומדת...) כמה שיחות טלפון עם המשפחה בארץ, כמה תפוחים עם דבש וכמעט שנגמר! HAPPY NEW YEAR GUYS בקרוב אצלכם

galgal0ne

New member
היה חביב

היה ה-מון אוכל, אבל לא ממש אכלתי- שישי בבוקר הוציאו לי 3 שיני בינה. לא בישלתי, רק עמלתי וטרחתי, וחשבתי על מתנות
ומילה שלי, כנרת לבסה חולצה יפה מאוד

Chinita

New member
../images/Emo191.gifאל תשאלו איזו דוסית אני!

מסתבר שהחגיגה לא נגמרה בארוחת יום שישי. אתמול עצנו רצנו לבית הכנסת (40 דקות נסיעה) שם פגשנו בזוג חברים (הוא ישראלי והיא אמרקאית) שהזמינו אותנו להישאר לדינר כי יש להם מלא חברים ישראלים מוזמנים. דסקסנו קלילות והחלטנו להישאר. היה מדהים!!!! המארח כמו תמיד הושיב אותנו לצידו ולילה שלישי ברציפות שמיס צ'ינה הלכה זיגזג
(לבד סיימתי יותר מחצי בקבוק יין לבן) הלכו שם שוטים של ויסקי וארעק ובתור חבר'ה ישראלים פתחנו בשירה וברינה שלא הייתה מביישת אף מקהלה פילהרמונית. כמובן שטחנו כאילו אין מחר ואיך לא איבדתי את הקול אני לא יודעת (אני כבר לא תת משקל אני אובר וייגט!) משם יצאנו ב 1 בלילה....
ואגב אני(עדיין)נראית שווה גם בבגדי הדוסית!

נעניתי להזמנה ונסעתי לסן חוזה..

למרות שהייתי מעט חולה ("התחלה" של התקררות, אבל חג זה חג, לא?), נסעתי עם עוד חבר לבית של משפחה של ידידה שלי (חברים משותפים), השולחן התפצל לשלושה חלקים- מבוגרים ששוחחו ביניהם, צעירים ישראלים ששוחחו ביניהם, ודוברי רוסית. כנראה ששתיתי מעט יותר מדי, מהסיבה שהחבר'ה מסביבי נראו ממש משועשעים מחברתי
, וגם אני די נהניתי- הכרתי חברים חדשים. בין לבין למדתי קצת מהמומחה לתכשיטים שהיה בינינו על הקשר בין "נשים וטבעות"- חייב לציין שלמדתי המון! (ובנות- לכלכתן!). בדרך חזרה לסן פרנסיסקו (נסיעה של כ-50 דקות), בעודי בכביש המהיר שמעתי לפתע קול התנפצות, מסתבר שאבן קטנה פגעה בחלון הקידמי של הרכב בעודי נוסע וניפצה אותו. חבר שנסע איתי נבהל, לא הבין מה קרה. אני אסיים רק במה שחשבתי באותו הרגע- שכל הדברים הקשים יתנפצו ביחד עם החלון הזה, ושהשנה החדשה תהיה שנה של הצלחות. אמן.

למעלה