אז איך עבר היום הראשון ללימודים?

Anabel74

New member
אז איך עבר היום הראשון ללימודים?

מישהו החליף בית ספר ? כיתה? מגמה?

../images/Emo39.gif זה בית ספר זה? ../images/Emo4.gif

על היום הראשון- חלון. היום בבוקר הייתי אמורה ללמוד מת'- שעתיים חלון במקום. המורה להבעה הכי שכונתית בעולם... וזהו... אותו מקום מדכא ומגעיל, רק שעכשיו זה אפילו עוד יותר גרוע כי אנחנו שיכבת יב'.

280388

New member
תנ"ך על היום הראשון,

ועוד שעתיים ראשונות רצוף, ואז ספרות (שיעמום), ואז מתמטיקה, שאני לא קולט על מה מדובר עוד מכיתה ח' והגעתי ל-5 יח"ל, בנס, ואני נשאר שם, אמנם עם נכשל, אבל יש עליות כל מבחן 18,24,35,38.....ז"א שעד הבגרות בקצב הזה אגיע ל-55.

Anabel74

New member
אולי כדאי

לקחת כמה שעורים פרטיים שישלימו לך את החסר? או לעבור ל 4 יחידות בציון גבוה יותר-שוב עם השלמת החסר אחרת זה בעייתי..

280388

New member
איכהו אני מנסה להיסתדר בינתיים בלי

עזרה. נראה לי שאצתרך לאחר המבחן הראשון. תודה בכל מיקרא.

MiRuinaVida

New member
כולכם תתגעגעו...

ברגע שתתגייסו אתם תתגעגעו לבצפר תאמינו לי הייתי נותנת הרבה כדי לחזור רק לי"ב. תיכון זה הכי כיף תהנו כמה שיותר!!

ofirush 14

New member
אבל אני עדיין בחטיבת ביניים!

עד שאני אגיע לתיכון...למרות שזה לא עוד הרבה מאוד מאוד זמן, זה רק עוד *הרבה* זמן. וכולם אומרים שהם מתגעגעים לתקופה שבה הם למדו בבית הספר, כנראה שנצטרף לחכות ולראות.

Bartal j

New member
אני לא אתגעגע לכיתה יב

ובהחלט שלא ללימודים אין מצב .. אני אתגעגע לחברים שלי כי אני יודעת שאחרי הכל מתי שנסיים את הגהנום הזה , כח מתי שכולנו סוף סוף נשתחרר לנצח מהכלא הזה שהיינו בו 12 שנים , עוד 6 חודשים בערך , אני לא אראה יותר כמה חברות טובות שלי וקצת עצוב לי בגלל זה ,אתם יודעים אין יותר שטויות לעשות למורות ומבחינה זאת אולי קצת יהיה לי חבל , אבל זאת השנה האחרונה שלי תודה לאל ואין יותר בית ספר(אימלה זה נראה כמו חלום) ואחרי הבגרויות הארורות האלה , יש טיסה לחו"ל חחחח החיים יפים אה? ואז חזרה לארץ היישר לזרועות צה"ל.. ומה שיקרה אחר כך רק אלוהים גדול חח, קודם כל תנו לי לעבור את הבגרויות בשלום.. נקווה לטוב...

בצפר הוא לא חרא ולא כלא

אני חיכיתי כבר כל החופש עד שיהיה בצפר כי הבצפר שלי כיף ופגשתי את כל החברים שהתגעגעתי אליהם. אני כבר בחטיבת ביניים אז אין לי יותר תורנויות והשנה אני לומד הרבה יותר ממה שלמדתי כל השנים האלה (אני בכתה ז') ונורא כיף לי. יש גם מורה חדשה לג'אגלין.

280388

New member
ברוך הבא לפורום!!!

אתה יודע קונג פו\וושו? אחלה חרב יש'ך! |מקנא| (חבל שאין איקון כזה) בהצלחה בבית הספר.

Bartal j

New member
בית ספר זה לא חרא או כלא נכון..

הוא שפוט מוסד דיקקטורי חחח צוחקת.. אבל לא תאמת מרוב הבגרויות שמחכות לי אין לי כח אפילו לחשוב על זה וולי אתם יודעים מה זה 22 יח"ל בשנה , זה פשוט שחיטה ,ממש התאבדות! רחמנות אני כולה בת 17 ,כולה עוד ילדה עדיין.. נצלו תכייף שבחטיבה כי ברגע שנכנסתה לתיכון והתחלת את הבגרויות חבל על הזמן... (וזה מבחינה לימודית ולא חברית)

Anabel74

New member
אסף ספר איך זה??

ofirush 14

New member
יאאא...בית ספר דמוקרטי זה כיףףף

לא שאני נמצאת באחד כזה, אבל...שמעתי על כאלה, יש ליד כרמיאל אחד (אם אני לא טועה)

זה מאוד כיף

אפשר לא ללכת לשיעורים יש שם מלא ילדים נחמדים המורים גם נחמדים ואפשר לעשות כל מה שרוצים D-:

למעלה