אז איך עבר הסוף שבוע ?

al19

New member
אז איך עבר הסוף שבוע ?

אז...

איך עבר הסוף שבוע

מה נותן לכם כח להתחיל עוד שבוע

עובדים ? משרה מלאה ? משמרות ? לומדים

מה אתם תעשו לעצמכם היום כדי להיות מאושרים

מה אתם הכי מצפים לו השבוע

ומסר לאומה ולפורום

ולסיום קבלו זר :) >

Optimistic Girl

New member
גמני

אוהבת את הסקרים שלך

סופש עבר נוראית
הגעתי לכמה מסקנות חשובות...
שזה החצי כוס המלאה

אה וגם גאה בעצמי שהכנתי ש.בית וחזרתי על החומר...
ואם כבר מדברים.. אז הסדרה שלי נגמרה בעונה עם סיום סגור
שנתן לי סיפוק

כוח להתחיל עוד שבוע:
שסוף סוףףףףףף חזרתי לשיגרת הלימודים שלי
ברוך השם.... איזה כיייףףףף

וגם שמתחילה עוד קורס חדש של העצמה אישית

מה אני יעשה היום כדי להיות מאושרת?
פשוט מאוד היום בבוקר רק חשבתי...
חשבתי על חברה שלי שילדה לא מזמן...
והיא התקשרה אליי

דיברנו שעה בטלפון, רק איתה אני יכולה לדבר שעות ולהרגיש טוב וכייף אחרי סיום השיחה (אנשים אחרים עושים לי חור בראש עם הבעיות שלהם, נו פסיכולוגית פרטית כבר אמרנו?
)

עוד דבר להיות מאושרת
שהחברה הזאת אמרה לי על קורס חדש שיפתח
ואמרה שנלך ביחד
היא תברר כמה זה יעלה ומקווה שזה יהיה בתקציב וגם בשעה ויום שנוח לי (סומכת על היקום שיסדר לי את זה)

מצפה הכי השבוע
לקורס החדש שיפתח...
מצפה מעצמי לסיים את המתנה שאני מכינה לתינוק של חברה שלי
תמונות כמובן יועלו לפורום

ומצפה שחברה תתלהב מהמתנה הזאת

מסר לפורום
כותבת מגלקסי 2
לכן שום דבר לא הודגש
ולא הצלחתי להעתיק יפה את השאלות ...

AS00AS

New member
עונה

איך עבר הסוף שבוע
יחסית לקודמים, הוא עבר בסדר
אין לי מושג, רק אלוהים יודע,
עובד בשתי משרות חלקיות, וגם לומד פעמיים שלוש בשבוע
לא ליצור קשר עם אנשים
לזכות בלוטו :)
ומסר לאומה ולפורום
אין דבר חיובי להגיד, אז אני ארשום שניים שלילים,

עוד שבוע שעבר...

איך עבר הסוף שבוע ? לא עשיתי שום דבר מיוחד אבל עבדתי. שישי 6 שעות ושבת 11. אוהבת דווקא לעבוד...
מה נותן לכם כח להתחיל עוד שבוע ? הידיעה שזה שבוע חופש אחרון מהלימודים, וחובה לנצל אותו (לא שאני אספיק הרבה)
עובדים ? משרה מלאה ? משמרות ? לומדים ? עובדת, משמרות והתבאסתי לגלות ששיבצו אותי רק ל3 משמרות השבוע- ראשון, שני ושבת, כי זה השבוע האחרון שבו אני יכולה לדפוק משמרת. והיום ומחר זה כולה 6 וחצי שעות, בשבת 11.
מה אתם תעשו לעצמכם היום כדי להיות מאושרים ? קניתי נעליים ב50 ש"ח ליומיום אבל זה לא עשה אותי מאושרת. אולי אחרי שאבלוס קצת (כבר הספקתי לחזור מקניות ולא אכלתי עדיין כלום, שוב. אתמול אכלתי ארוחת בוקר רק באיזה 2 בצהריים) יהיה בי טיפת נחת.
מה אתם הכי מצפים לו השבוע ? ליום חמישי! יש לי פגישה מאוד חשובה בת"א! חוץ מזה, אולי תהיה פגישה בשלישי/ רביעי עם הבנות והבמאי מההצגה ששיחקתי בה בפסטיבל בסוכות לסיכום ההצגות. ואולי שישי אחרי הרבה זמן שלא יצאתי למועדון, אצמא להתפרק קצת לקראת החזרה ללימודים. אה ומחר עושה סוף סוף פדיקור!
ומסר לאומה ולפורום בסוף מתרגלים להכל...

MMM...

איך עבר הסוף שבוע ? הסופ"ש עצמו היה סביר בהחלט. העבודה שאני מתחילה בשבוע הבא נסגרה- אני עוברת לדירונת משלי בקיבוץ מדהים ועוזבת את הבית, מתחילה לעבוד בתחום שרציתי+- ואפילו הרגשתי ממש בסדר עם העובדה שאני לא אתחיל ללמוד השנה... עד שכל הפייסבוק שלי הוצף בסטאטוסים בנוסח "מתחילה ללמוד!!!1111@@@2", ואז הבנתי שביזבזתי כמעט 1,500 ש"ח על הרשמה ועוד מיליוני נסיעות- ובכל זאת אני לא מתחילה ללמוד השנה, ואת כל התהליך אני אצטרך לעבור שוב השנה ואם אני אתחיל ללמוד, זה יהיה רק בשנה הבאה, שזה עוד מיליון חודשים. אבל יהיה בסדר

מה נותן לכם כח להתחיל עוד שבוע ? האמת שאני ממש ממש מחכה לעבור למקום החדש שלי ולהתחיל את העבודה. מחר/מחרתיים אני אמורה לנסוע לחתום על החוזה ובתחילת שבוע הבא אני אתחיל...
עובדים ? משרה מלאה ? משמרות ? לומדים? תוך יומיים הפכתי ממסורבת לימודים מובטלת לבעלת משרה מלאה+מגורים בקיבוץ

מה אתם תעשו לעצמכם היום כדי להיות מאושרים?אפסיק לקרוא כל סטאטוס שמוזכרת בו המילה "לימודים" ואתקשר למכון עיצוב שעשיתי בו מכינה כדי לקבל לו"ז לקורסים השנה...
מה אתם הכי מצפים לו השבוע ? לראות את הדירה, כמובן!
מסר לפורום: לא לעשות כלום זה מדבק.

lee05

New member

איך עבר הסוף שבוע ?- שונה ומשונה..אחרי כל החגים האלה כבר לא ידעתי איזה יום בכלל
מה נותן לכם כח להתחיל עוד שבוע? שמתחילים לימודים (כן נשמע חנני אבל עושה סדנא שממש רציתי הסמסטר)
עובדים ? משרה מלאה ? משמרות ? לומדים? - משרה מלאה + כלב שמתארח אצלי (שזה התחייבות בפני עצמה, אבל נהנת כל רגע :))
מה אתם תעשו לעצמכם היום כדי להיות מאושרים ? - לעזור לאמא,לפנק את עצמי, לצאת להליכה ארוכה
מה אתם הכי מצפים לו השבוע ? כל יום הוא מיוחד בעצמו

ומסר לאומה ולפורום
"I believe that every human has a finite amount of heartbeats. I don't intend to waste any of mine running around doing exercises." - Neil Armstrong

lee05

New member
גילוי נאות

אפליקציה brilliant quotes :).. מעביר יופי את השעמום

al19

New member
גם אני צריך לענות..

איך עבר הסוף שבוע
עבר.. די מטורף.. מרטון קניות הרסני...

הידיעה שעוד 5 ימים יגיע הסוף שבוע !
חוץ מזה רק אלוהים יודע

עובדים .. משרה מלאה +

כנראה יכין לזניה מטורפת

אממ.. יש פרק של ONCE UPON A TIME מחר !! או יום שלישי.. זה ממש מצפה ..

ומסר לאומה ולפורום
החיים קצרים..
אז למה שלא תנסו לחיות אותם בצורה הכי פרועה הכי טובה והכי משוגעת שאפשר ?
אחרי הכל.. בסופו של דבר אנכנו רק חול וערפל...

אבל אם כבר מסר..אז..
winter is coming ...

johny3guns

New member
תשובות תשובות ;)

איך עבר הסוף שבוע ?
דיי רגוע למען האמת, קיבלתי את הציון שרציתי בקורס קיץ ועכשיו יש לי שבוע עד לתחילת הלימודים (או יותר נכון עד לצו המילואים שנופל על אותו היום). אז את רוב הסופ"ש העברתי בהתפננות.

מה נותן לכם כח להתחיל עוד שבוע ?
בהתחשב בעובדה שמתוכנן לי שבוע בלי שום מחוייבויות אז אין סיבה שלא יהיה לי כוח אליו..

עובדים ? משרה מלאה ? משמרות ? לומדים ?
לא עובד, רק לומד .. מתחילים שנה שלישית שבוע הבא !! גאד איזה סיוט זה הולך להיות. שהשבוע הזה לא יגמר לעולם ;)

מה אתם תעשו לעצמכם היום כדי להיות מאושרים ?
מממ היום אני הולך לשחק טניס סוף סוף עם המחבט החדש שהזמנתי והבטחתי לעצמי שאחזור לרוץ בערבים, שזה גם משהו שעושה אותי דיי מאושר, ומביא אותי לסיפוק. הריצות האלה תמיד מנקות אותי, ואין על ההרגשה של אחרי ריצה מעייפת.

מה אתם הכי מצפים לו השבוע ?
ואללה אין לי צפיות לשבוע הזה.. כולם נסעו לאינדינגב ורק אותי זה לא מעניין. אולי סוף סוף אמסגר את התמונה הענקית של פינק פלויד ואתלה בחדר..

ומסר לאומה ולפורום :
אוקיי מסר לאומה - אינסטגרם זאת ההתמכרות החדשה שלי !!
מסר לפורום - http://www.youtube.com/watch?v=pFq1eT9tMJ4

עונה....

איך עבר הסוף שבוע?לשם שינוי היה לי סוף שבוע מקסים...
מה נותן לכם כח להתחיל עוד שבוע? מוזיקה,מילה טובה ומעודדת...
עובדים ? משרה מלאה ? משמרות ? לומדים? עובדת משרה מלאה, וחוזרת ללמוד עוד שבועיים, בקרוב באמת לא יהיה לי חיים...
מה אתם תעשו לעצמכם היום כדי להיות מאושרים? אני עדיין חושבת על זה...
מה אתם הכי מצפים לו השבוע? מחר אני בחופש מהעבודה, אז יש לי כמה שעות לעצמי לפני הבייביסיטר...
ומסר לאומה ולפורום? למצוא דברים שעושים אתכם מאושרים (?!)

למעלה