אז איך עבר סופהשבוע הזה???

אבא אסא

New member
אז איך עבר סופהשבוע הזה???

ביום שישי עשיתי קצת קניות בשוק!! כמה זמן לא הייתי בשוק (עבדתי...). אפילו פינקתי את עצמי עם תאנים טריות. אתם צריכים לראות את הפרצוף של אשתי כשאני מציע לה אחת... הפסד שלה והרווח שלי!!! בשבת הסתלבטנו עד 13:00, הלכנו לבקר חברה וחזרנו הביתה בגלל שלתינוקת נהיה פתאום חום, שנעלם אחרי קצת אקמולי ואמבטיה כיפית. בקיצור - עוד סופ"ש של סתלבט!!

הדס100

New member
אני חדשה פה...

ליתר דיוק באה והולכת (צבא), אבל אם כבר שאלת... היה סופ"ש נורא נחמד... אהובי האחד והיחיד בא אלי בשישי לארוחת ערב... אחד כך היינו עייפים אז לא יצאנו והבוקר נסענו לחוף ניצנים, היה מדהים. שחינו ממש עמוק, והשתזפנו (נשרפתי...), וישנו וקראנו וציירתי, ואחר כך חזרנו אלי ועשינו לכלבה שלי מקלחת וניקינו את הבריכה... ואחר כך הוא היה צריך ללכת כי הוא עובד מחר מוקדם בבוקר והוא גר שעתיים ממני... ועכשיו אנחנו מחכים לסופ"ש הבא... בתקווה שאני לא אסגור שבת. אם אני אוכל לבוא אליו באמצע השבוע יהיה כיף. קורה פעם במליון שנה אבל עושה לי את השבוע... בכלל, לא משנה כמה אני טוחנת ועובדת קשה בבסיס, כל עוד אני רואה את המתוק שלי בסופ"ש אני שמחה!!!

love88

New member
לא יאומן. הרגע נכנסתי לפורום כדי

לספר לכם על סוף השבוע, ואני רואה שאתם כבר התחלתם. אז לנו היה סוף שבוע מהסרטים. סוף סוף אחרי הרבה זמן, היינו בבית בעלי ואני ללא 3 הילדים, חבריהם והכלבה. היאומן???? ילדים זה שמחה. אבל כשרוצים קצת לעשות כיף, תמיד רצים לבתי מלון. ומה לעשות שאני את הכיף הזה אוהבת בבית? אז היה שקט אדיר, מנוחה מוחלטת, בבוקר שבת ארוחת בוקר כמו בבית מלון, אח"כ , הלכנו לים בחוף השקט בבת גלים שבחיפה. החוף נחמד מאד, הים שקט כמו הכינרת. מקלחות לא רעות, אחרי זה הלכנו לאכול דגים. אחרי זה, כי היינו עייפים אז רצינו לחזור הביתה, קנינו במאפיה בעיר התחתית גביניות, ובמקדונלדס קפה קפוצ'ינו בכוסות חד פעמיות והלכנו הביתה. ושוב היה כיף להיות לבד, וכעת אחת הבנות עם הכלבה (נענע) חזרו, והחיים חזרו למסלולם. היתה שבת נהההההדדדדדררררת !!!!

למעלה