אז איך עבר עליכם היום?!

אז איך עבר עליכם היום?!../images/Emo108.gif

שאלון שאני ממציאה כרגע
רוצות שכבר הסידרה תתחיל? ממש ממש רוצות? ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוצות? איך אתן אוהבות אתת אגם בסידרה? עם פאה או בלי פאה? מי יותר חמודה? מאיה בוסקילה או אגם? נכון גיא אריאלי חתיך? נכון רואים שאני ממציאה את השאלות עכשיו? סבבה.. אז ספרו לי איך עבר עליכםם היום.. אתן יודעות שאני מיתכוונת להציף את הפורום בהודעות? אז אני יגיד לכן.. כי אין מנהההההלללללללל\ת ואני רשאית להציף
.. אני כע! איפה אתן חושבות שהסידרה צולמה? יייייייייייפפפפפעעעעע מי תגלם את אמא של אגם? מתי את מיתכוונת לישון היום? נכון השאלון דפוק? ח יופי, אני כבר יודעת.. טוב שיהיה ----סוף השאלון-------
השאלון מנוסח בלשון נקבה אך הוא מיועד רק למין השולט!!! ((ומי הוא?!
))

../images/Emo110.gif

רוצות שכבר הסידרה תתחיל? כה אבל אינלי סלקום ממש ממש רוצות? כה ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוצות? טוב נסחפנו
איך אתן אוהבות אתת אגם בסידרה? עם פאה או בלי פאה? היא יפה בכל צורה
מי יותר חמודה? מאיה בוסקילה או אגם? אגם! נכון גיא אריאלי חתיך? כה הוא חמוד נכון רואים שאני ממציאה את השאלות עכשיו? כן:p סבבה.. אז ספרו לי איך עבר עליכםם היום.. היה נחמד
אתן יודעות שאני מיתכוונת להציף את הפורום בהודעות?א ני מקווה שלא:p סתם כפרעלייךךךך אז אני יגיד לכן.. כי אין מנהההההלללללללל\ת ואני רשאית להציף .. אני כע! איפה אתן חושבות שהסידרה צולמה? במללון הנסיכה באילת

פוסה

New member
עונה

רוצות שכבר הסידרה תתחיל?כן,לא ממש איכפת לי אינלי סלקום דור3 ממש ממש רוצות?כן ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוצות?כן איך אתן אוהבות אתת אגם בסידרה? עם פאה או בלי פאה?בלי מי יותר חמודה? מאיה בוסקילה או אגם?ברור שאגם נכון גיא אריאלי חתיך?כן נכון רואים שאני ממציאה את השאלות עכשיו?כן סבבה.. אז ספרו לי איך עבר עליכםם היום.. אתן יודעות שאני מיתכוונת להציף את הפורום בהודעות?לא,אבל טוב לדעת LOL אז אני יגיד לכן.. כי אין מנהההההלללללללל\ת ואני רשאית להציף .. אני כע! איפה אתן חושבות שהסידרה צולמה?באילת יייייייייייפפפפפעעעעע מי תגלם את אמא של אגם?לא יודעת מתי את מיתכוונת לישון היום?מתי שיצא לי נכון השאלון דפוק?לא,דווקא נחמד ח יופי, אני כבר יודעת.. טוב שיהיה לכולם המשך יומקסים

למעלה