אז איך עבר עליכם היום?!

i love skat

New member
אז איך עבר עליכם היום?!../images/Emo9.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום-
יש לכם משהו מצחיק לספר? "-/משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
חם מדי? |מצה|איך הולך בחופש?
משהו חדש שלמדתם היום-
או שסתם בא לכם להגיד משהו? המשך יומעולה!
אוהבת המון המוון...
אביב

לאו14

New member
עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?מעולהה!! שיר היום-"הבוקר יאיר"שירה גבריאלוב!! יש לכם משהו מצחיק לספר?אמממ...לא..חחח "-/משהו עצוב/מעצבן לספר?גם לא
משהו מיוחד שקרה היום?כןן!!הייתה שביתה[לא מיוחד] קניתי מכנס 2 חולצות וז'קט
חם מדי?ממש לא!!כל כךך כיףף איך הולך בחופש?כבר אין חופש..אבל יש שביתות משהו חדש שלמדתם היום-אממ... או שסתם בא לכם להגיד משהו?עונתת הרחצהה לשנת 2007 נפתחההה!!!!

עונההה.

איך עבר/עובר עליכם היום?מצחיק...כיפי ... =] שיר היום-עכשיו אני שומעת את השיר של יהודה סעדו"ממשיך במרדף" -מהממממם! ושיר כל הימים
כל הציפורים
יש לכם משהו מצחיק לספר?אמממ.... לא ממש. "-/משהו עצוב/מעצבן לספר?כן, טיפה היו לי סחרחורות... משהו מיוחד שקרה היום
שביתה לימודית...חחחח... הלכתי לבי"ס בשיביתה ללמוד תנ"L. ( הלכתי באמצע. ) חם מדי?ממש לא . |מצה|איך הולך בחופש?מעולה, איך איתכם !? משהו חדש שלמדתם היום-שבנ"י היו כאלו חצופייייייייייייייייייייייייים! ים סוף מול העיניים שלכם נחצה לשניים. ועדיין לזלזל בהקב"ה? .... זה דבר הכי לא מובן! ..... עיצבנו אותי היום ! או שסתם בא לכם להגיד משהו?אממ... עוד מעט יום האצמעות. בלאגנים. הכי כיף בעולם! תהנו כולם =]]]]]]]]]]]]]

מאעד

New member
אממ

איך עבר/עובר עליכם היום?אממ בסדר שיר היום-אליך שר ובתוך
יש לכם משהו מצחיק לספר?לא.. "-/משהו עצוב/מעצבן לספר?היום נסענו 'למסואה',היה מאוד עצוב
ובנוסף לכל יש לי מבחן במתמטיקה(מבחן טרום מפמ"ר שיכנס לתעודה
) משהו מיוחד שקרה היום?אממ כלום חם מדי?לא |מצה|איך הולך בחופש?חח הלוואי חופש היום היינו חייבים לבוא וגם מחר בגלל המבחן התקוע הזה
משהו חדש שלמדתם היום-כן למדתי עוד דברים על השואה או שסתם בא לכם להגיד משהו?אממ יום נעים לכולם!!

:)) ../images/Emo71.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? מעולה! שיר היום- מליון כוכבים - עמית פרקש יש לכם משהו מצחיק לספר? ילדה בכיתה א' ניצחה אותי בדמקה XDD "-/משהו עצוב/מעצבן לספר? אני עייפה משהו מיוחד שקרה היום? התנדבתי בבית הנוער :) חם מדי? לא :] משהו חדש שלמדתם היום- ילדים זה מעייף D: או שסתם בא לכם להגיד משהו?

למעלה