אז איך עבר עליכם הלילה?
לי היה את הלילה הכי מטומטם בחיים שלי!!!!!! זה התחיל בזה שקראו לי לבייביסיטר עד 12:00, אבל קבעתי עם חברות ב10 וחצי אז אמרתי שלא.
(|טיפשה|) טוב, נפגשתי עם החברות בסוף ב10:15 ונסענו לא.ת הישן, ששם היינו צריכות להפגש עם עוד כמה בנות ובנים. טוב, הגענו, התקשרו אליהם, הם אמרו שהם עוד 10 דקות שם. ה10 דקות האלה הפכו לשעה!!!!!!!!!!!!! כמה נחמד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי שעה הם הגיעו, אבל רק חלקם!!!!! ולא יכולנו להכנס כי זה היה לגילאי 18 פלוס, ולרובנו עוד אין 18, והיינו צריכים לחכות לאלה שיש להם 18 כדי שיראו תעודות זהות. בערך ב11:45 הם הגיעו. אבל כמה נחמד- לא היה להם כסף והם היו צריכים ללכת לכספומט. בסופו של דבר נשארנו לעמוד שם עד 12:30 בערך (!!!!!!!!!!!!!!!!!
) ולא נתנו לנו להכנס, אז הלכנו לנאפיס ליד, אבל שם היה מינ' הזמנה של 40 ש"ח, וח-ב-ל. התפצלנו ונסענו 5 אנשים לנאפיס בכניסה לחולון, שם התיישבנו ואכלנו והיה נחמד.
הייתי צריכה לחכות כמעט 3 שעות כדי לעשות משהו
יכולתי ללכת לבייביסיטר ולהספיק לחזור לנאפיס בלי בעיה!!!! (הגענו לשם רק ב 01:00)
בוז לערבים (מלשון ערב, לא ערבי
) טיפשיים ומפגרים שבהם צריך לעמוד שעתיים וחצי בקור המגעיל. זהו, הייתי חייבת להוציא את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתהיה לכם שנה טובה
לי היה את הלילה הכי מטומטם בחיים שלי!!!!!! זה התחיל בזה שקראו לי לבייביסיטר עד 12:00, אבל קבעתי עם חברות ב10 וחצי אז אמרתי שלא.