אז איך עבר עליכם הלילה?

אז איך עבר עליכם הלילה?

לי היה את הלילה הכי מטומטם בחיים שלי!!!!!! זה התחיל בזה שקראו לי לבייביסיטר עד 12:00, אבל קבעתי עם חברות ב10 וחצי אז אמרתי שלא.
(|טיפשה|) טוב, נפגשתי עם החברות בסוף ב10:15 ונסענו לא.ת הישן, ששם היינו צריכות להפגש עם עוד כמה בנות ובנים. טוב, הגענו, התקשרו אליהם, הם אמרו שהם עוד 10 דקות שם. ה10 דקות האלה הפכו לשעה!!!!!!!!!!!!! כמה נחמד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי שעה הם הגיעו, אבל רק חלקם!!!!! ולא יכולנו להכנס כי זה היה לגילאי 18 פלוס, ולרובנו עוד אין 18, והיינו צריכים לחכות לאלה שיש להם 18 כדי שיראו תעודות זהות. בערך ב11:45 הם הגיעו. אבל כמה נחמד- לא היה להם כסף והם היו צריכים ללכת לכספומט. בסופו של דבר נשארנו לעמוד שם עד 12:30 בערך (!!!!!!!!!!!!!!!!!
) ולא נתנו לנו להכנס, אז הלכנו לנאפיס ליד, אבל שם היה מינ' הזמנה של 40 ש"ח, וח-ב-ל. התפצלנו ונסענו 5 אנשים לנאפיס בכניסה לחולון, שם התיישבנו ואכלנו והיה נחמד.
הייתי צריכה לחכות כמעט 3 שעות כדי לעשות משהו
יכולתי ללכת לבייביסיטר ולהספיק לחזור לנאפיס בלי בעיה!!!! (הגענו לשם רק ב 01:00)
בוז לערבים (מלשון ערב, לא ערבי
) טיפשיים ומפגרים שבהם צריך לעמוד שעתיים וחצי בקור המגעיל. זהו, הייתי חייבת להוציא את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתהיה לכם שנה טובה

קיר קמט

New member
נו..

הייתה מסיבת גיוס לחבר, שלשום החבר אמר לי לבוא אליו בסביבות 11, אתמול אנשים אחרים אמרו לי לבוא בסביבות 10.. בכלמקרה הלכתי לסבתא, סבתא אמרה לי "Don't drink and drive", ואז אמרתי לסבתא שאני אף פעם לא שותה, ואז הבנדוד והבתדוד שלי שיגעו אותי, הם החליטו שנווווווווראאאאאאאא מסקרן אותם הצבא שלי, ולא ירדו ממני כל הערב, שני ילדים שאם הם עומדים אחד לשני על הכתפיים הם לא בגובה שלי... לא נורא
בכלמקרה, באיזשהו שלב אצל סבתא ידידה שלי שלחה לי הודעה, ואמרה לי לחזור אליה כשאני מגיע הביתה וזה וזה... קיצר, שלחתי לה הודעה כשהגעתי הביתה, כמו שהיא אמרה לי וזה, ובכלמקרה, היא לא חזרה בחזרה, אז התגלחתי והתקלחתי כבר, ואז פתאום בדיוק אחרי ששמתי מכנסיים כשיצאתי מהמקלחת, היא חזרה אליי, ואז התקשרתי אליה (השעה הייתה 10 כבר..).... היה נורא נחמד, אבל כמובן שאני מטומטם ואיכשהו הצלחתי לסיים עוד שיחה בריב, בערך ברבע ל12 סיימנו... כמו שאמרתי, בריב. אז נסעתי לחבר שלי, הגעתי כמובן אחרי חצות, לא שקיוויתי להגיע בחצות אבל לא נורא
, ואז ראיתי אנשים שלא ראיתי מאז נגמר בית ספר, ואז כלמיני שטויות לא מעניינות וזהו.

חןשסק

New member
הממ

למרות שלא הכל הלך לפי התוכניות, היה נחמד מאוד
(אם היה הולך לפי התוכנית, היה כיף מאוד. אבל לא תמיד מקבלים מה שרוצים
)

../images/Emo4.gif

בבית, כי דייט לא היה לי
אבל בחצות הייתה לי
בטעם שוקולד עם פריאור
ואח"כ שיחה של שעה עם בנאדם מסטול
ערב משעשע ומשעמם ונטול סגריות