אז איך עבר עליכם הסדר??

אז איך עבר עליכם הסדר??../images/Emo168.gif

חי חי היה מזה מגנייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב..... וואי וואי קראנו את כל המגילה והיה מצחיק!!! זהו.

חחחח

אני לא מבינה מההקטע של להשתכר בפסח.???? פשוט ישבתי ואכלתי מרק וקניידלך.. או איך שרושמים את זה... כאילו מה כבר יש לשתות יעני אלכוהול.. יין מגעיל כזה ומר פיכס טפו.. אז וואלה שותים כזה בשביל להראות ששיתפת פעולה.. אבל מי באמת שותה יין .. בשביל להשתכר....?!?!?!? בעע.. איזה מוזרים... זה סה"כ פסח.. יעני תשתכרו באירועים יותר מגניבים.. דווקא פסח.. טוב נו שיהיה... סה"כ פסח נחמד... :) חג תפוחי אדמה שמייח לכולם...:)

DrKasperrrr

New member
הא?

אם תשתי יין טעים אז..זה יהיה טעים "אבל מי באמת שותה יין..בשביל להשתכר?" אני אתייחס למשפט הזה, את אומרת שכדי להשתכר צריך להשתמש במשהו אחר למה וודקה עדיף? אפשר להקיא רק מהטעם של זה..תני לי הצעות..

DrKasperrrr

New member
לא..

מסתבר שיותר מדי יין.. היום למחרת המשפחה צחקה עליי חח..

חחחח היה סביר דווקא :)../images/Emo105.gif

שתיתי איזה... לא יודעת כמה יין (בדרכי המיוחדת
[עם שתי כוסות וזה... בעעע עזבו]), בת דודה שלי עם השטויות שלה... חחחחחחח היא ממש הצחיקה אותייייי... והיה טעים (חחחחח אח שלי כמעט שם שוב כסף שאני לא מצליחה לאכול הכול... שוב הוא נוכח לראות שאני מסוגלת). וזהו.

אה, ומצאתי ת'אפיקומן... ../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

שאלו אותי "שנייה, השנה תורך למצוא ת'אפיקומן?" "אממממ כן, נראה לי?" "אז זה פה בשקית האדומה" אני אוהבת לקרוא לזה - *ככה תוצאיו חתיכת מצה משקית ותקבלו על זה איזה דיסק שבא לכם* (=

MiToOsH

New member
היה מוזר ../images/Emo104.gif

כל היום הייתי שותפה להכנות של הסדר, אבל הייתי בכלל בסדר אחר (עם המשפחה של אמא שלי) אבא שלי היה נורא חסר לי אבל יחד עם כל זה היה מ-צ-ח-י-ק. דודה שלי ירדה על איזה בקבוק יין שלם לבד וכולה נדפקה ואז מרוב שצחקנו עליה נכנסנו גם אנחנו לאטרף של צחוקים היה כיף :)

6gaia9

New member
לי ....

היה דווקא חביב ++ והיה מלא צחוקים כרגיל .... וזו גם פעם ראשונה ה 8 שנים שאנחנו הרכב מלא של כול המישפוחה + חברה של בן דוד שלי ... והיה במיוחד נחמד כי הם הודיעו שהם מתחתנייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! ב26 באוגוסט ..... (לא שלא ידענו את זה כבר מלפני איזה שבועיים אבל חפיף ...) וזהו ואחר כך אני הלכתי לחברה שלי (טוב היא גרה שתי קומות מעלי אז זה יותר עלית במעלית ...) והיא באה עלי והיה נייס .... וא התישבתי נעם בן דוצי הקטן (הוא בן 16 ... קשה להיות הכי קטנה במשפחה ... אוף זה מבאס ... חוץ מהאפיקומן... עוד מתנה....) וזהו עכשיו אני בדד מול המחשב ... וחג שמיח לכולללללללללללללללללכם!!!!!!!!!!!!

ShadowiT

New member
כמו כל פסח...../images/Emo156.gif

קראנו עד שולחן עורך, אכלנו, שרנו, היו דיבורים על פוליטיקה/ארגנטינה/צבא... אז לי לא ממש היה מה לעשות שם, אבל אחד בנים של חברים של ההורים שלי בידר אותי
סה"כ היה נחמד, העיקר היה אוכל טוב
חג שמח לככככולללםםםם

האמת? ../images/Emo110.gif

כמעט בכלל לא נהנתי. היה מבדר לראות את אבא שיכור. אבל בתכלס ממש לא היה לי כיף. אהאהאה כל שנה אני הרשע חחח.. וזהו אח"כ הלכתי עם חברים לעשות קצת "סדר" משלנו.. היה מצחיק ביותר

212girl

New member
קראנו ה-כ-ל../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

אבל לא היה כיף בכלל. כל הזמן ניסיתי לסתום את האוזניים אבל השירה שלהם הייתה נורא חזקה.. אכלנו, ו..בסוף עם האפיקומן היה קטעים..
סתם עוד פסח.

ג ו א ט ה

New member
דווקא לי היה ממש ממש סבבה....../images/Emo6.gif

סבא שלי טוניזאי ואפחד לא באמת מבין מה הוא אומר בתפילות וכל הזמן יש לו תפילות מוזרות שהוא מוסיף בלי קשר.. חחח וכל הסדר אנחנו רק צוחקים מאיך שהוא מדבר...
יש לי בני דודים ממש ממש חמודים והיה ממש קטעים איתם.. מידי פעם (ישנו שם..) פרשנו לדירה של דודה שלי ו.. ראינו אסקימולימון טחנו שוקולדים וגם באופן מפתיע- אסקימולימון....
היה ממש קטעים וכל ההגדה אנחנו רק צוחקים וסבא שלי צחק איתנו וזה היה עוד יותר מצחיק.. חחח
(חוץ מהקטעים שהוא כעס כמובן.. חח) קראנו עד הסוף אבל אחרי שאכלנו הקהל.. מ... איך לנסח את זה?. התדלדל...
קיצר היה פאנן וכמובן כמובן טעים (חוצמזה שביום השני היה על האש וכולם גירו אותי עם הכנפיים.. לא נחמד מצידם..)

l a d y b i r d

New member
בלע ../images/Emo60.gif

היה דווקא בסדר ואפילו מצאתי את האפיקומן אבל אני לא מצפה לכלום.. הורים שלי קמצנים כמו אני לא יודעת מה... כל שנה אני מוצאת את האפיקומן ולא מקבלת כלום
התרגלתי... אני שונאת חגים. גם אמא וגם אבא וגם האחות הקרצייה בבית איתי במשך שבוע.... ארג... זה מתסכל....
חג שמח

2225

New member
אז ככה אם כל כך איכפת לך אז.....

החג בשבילי היה חראאאאאאאאאאאאא אחד גדול! חוץ מלראות את המשפחה שלי ראיתי עטלף איזה קטע?! הוא היה ממש מפחיד וברחתי ממנו וכולם צחקו עליי
אבל לא נורא שורדים לא?! בקיצר מה יכול להיות יותר גרוע מלבלות חג בבית מול הספר היסטוריה לבגרות :( יאללה אדיוס ** אגב חייבת אני לציין שהפורום כאן מתמלא מהר וטוב שכך לא כן?! ביי נשיקות ממני
די כבר ! למה מה קרה שאני אביא לכם נשיקה ואף אחד לא הביא לי
שלכם לא לתמיד מירב :)

למעלה