אז איך עבר עליכם הצום?

אז איך עבר עליכם הצום?

מקווה שעבר עליכם בשלווה ובנחת.... הצום שעבר עליי היה מאוד קל, תודה לאל.. את ליל אמש העברתי בדיבורים עם החבר´ה שהתאספו אתמול בצומת הופיין - אילת , בחולון... ואת היום העברתי את רובו בשינה ובקריאת עיתונים , כך שהיה לי קל ביותר
ועליכם???

Motti18

New member
היי דני...

מה המצב?? הצום היה קל, ברוך השם... הבית הכנסת ליד הבית היה כ"כ מפוצץ שנאלצנו לעמוד בקצה הכביש ואז אי-אפשר היה לשמוע את השופר... לא נורא... העיקר שהכל עבר בשלום... זהו... שיהיה לכם שבוע טוב ושנה טובה...

המרחפת

New member
מקווה שעל כולכם הצום עבר בשלום

אני לא צמתי, למרות שהייתי במעין צום משלי מסיבות רפואיות.... מה שכן, כשהלכתי לחברה אתמול, קצת היה לי לא בנוח לראות איך שאנשים התנהגו. מה עוד שילדה בת שנתיים בג´יפ קטן דרסה אותי ואת חברה נוספת שלי. מרוב עייפות נרדמתי אצל חברה שלי ולא הצלחתי אפילו לפקוח את העיניים, אז נשארתי שם ללילה...

הצום היה נפלא ../images/Emo25.gif

הצום היה מאוד נפלא מאוד קל ישנתי הרבה והמזגן היה דלוק כל היום אז איך היה אצום אצלכם?

LordNor

New member
הצום עבר עליי בקלות...

בטח בגלל שאני רגיל לצום
... וכמעט כל היום הייתי בבית כנסת, ורק בערב הזדמן לי לקרוא את כל המוספים של העיתונים "ידיעות אחרונות" ו"מעריב"... אני והמשפחה שלי סיימנו הרגע לבנות סוכה
..

תלתלית.

New member
גם היה לי צום קל מאוד!!!

כמה היה נחמד לפגוש עם חירשים בצומת הופיין-אילת!

Catty

New member
אני היחידה שהייה לה קשה? ../images/Emo13.gif

ביום ראשון זה עוד הייה בסדר, הלכתי לטייל עם אמא שלי והכלבה שלי. ביום שני כבר בקושי קמתי מהמיטה, הייתי כמו חולה... כשסוף סוף אכלתי ושתיתי (פירות ומיץ-אוכל לא כבד) כאבה לי קצת הבטן, אך כעת אני בסדר, יותר מבסדר!
.

Catty

New member
כן!

מה חשבת? שאם אני חתולה אז זה אומר שאיני אוהבת כלבים? גזעני אחד.

חחחחחחחחח

לא התכוונתי לזה, פשוט את כל כך "מצהירה" על הצד החתולי שבך, שהוא גדול מאוד.....

Catty

New member
אתה צוחק יותר מידי

וזה שהכינוי שלי חתולי, לא אומר שיש בי גם צדדים אחרים... ומה גדול מאוד? הצד החתולי? מנין לך?

יופי של צום

גם אצלי הצום היה מאד קל נראה לי שכל שנה הוא נהייה יותר קל בכלל לא הייתי רעב (25 שעות צום..) לפני כמה שנים זה באמת היה יותר קשה וברור שלCatty היה יותר קשה.. אני הלכתי אחרי הבית כנסת לצומת הראשונים ברמת השרון, היו שם מאות על גבי מאות צעירים וילדים, הקטנים רוכבים ומשתוללים ובשביל היותר גדולים זאת מין פגישת מחזור :) פגשתי שם הרבה חבר´ה מהתיכון. כולם עם סיפורים על זה שהם אוטוטו גומרים את הצבא ונוסעים לדרום אמריקה מינימום חצי שנה.... ביום השני של הצום לא יצאתי החוצה.. חם מדי.. חבל, אם היה יותר קריר בטח הייתי עושה טיול נחמד בשדות מסביב לרמת השרון, יש מקומות יפים.. איך אתם שוברים את הצום? אצלנו המנהג הוא שטובלים חלה מתוקה בצלחת, מלאה שמן זית ומתובלת עם מלח, פלפל וזעתר.. מאד טעים.. אוכל קל שלא יכביד מדי על הבטן אחרי כל כך הרבה שעות צום..

למעלה