אז איך עבר עליכם השבוע?....

Digi Lista

New member
אז איך עבר עליכם השבוע?....

אצלי הוא עבר באופן מתיש ועמוס במיוחד. אתמול לדוגמא הרגשתי כול כך מותשת פיזית ונפשית שמלבד ישיבה ובהייה בטלוויזיה ובקירות לא הצלחתי להפיק מעצמי יותר בערב... נתחיל מההתחלה ויחסית בקצרה כי גם היום עבר עליי יום ארוך והרבה להתרכז מול מחשב מסובך לי כרגע...במהלך השישבת כנראה אהיה כאן יותר,כול זה אם לא יצוצו שינויים לא צפויים... ביום שבת הייתי אצל סבתא ודודים מצד אבא-חגגנו ימי הולדת(לי מנובמבר ולאמא מדצמבר) היה נחמד,בסוף הביקור ולקראת החזרה הביתה לאימא שלי קפץ רעיון להיכנס לתוך יפו(המשפחה גרה בבת ים) ולראות את כול החגים של שלוש הדתות(יהודים,נוצרים ומוסלמים)באיזה רחוב מסויים שם-זו הייתה טעות מיותרת וכפי שאבא שלי ואני סיכמנו-היינו פה פעמיים ראשונה ואחרונה,נתקענו שם בפקק ובצפיפות אדירה שגרמו לנו להתייבש ולזוז יותר לאט מצב במשך שעה ורבע שזה אם לא היינו שם היה הזמן בו היינו מגיעים הביתה לצפון אלא שכאמור הנסיעה התארכה מידיי,באמצע הנסיעה התקשרה אחת השכנות לפאפון של אבא שלי וביקשה שאשמור לה על הבנות,הייתי בטוחה שיהיה לי זמן כי מי בכלל חשב שניתקע ככה אלא שלא נשאר לי הרבה זמן אחרי הכמעט שלוש שעות נסיעה(כולל ההתקעות)וברגע שהגענו לחניה ירדתי מהאוטו אל הבית של השכנה כי הם כבר היו באיחור בתוכניות שלהם בגלל העיכוב שלי ופחדו על הבנות שלהם שישארו לבד...זה היה הבייביסיטר השלישי ברצף בחמשי-שישי ושבת באותו השבוע-כול יום במקום אחר ובאווירה אחרת. זה היה סתם רקע לקראת השבוע הנוכחי...כמו שסיפרתי כאן הבעל של הסייעת הקבועה של הכיתה נפטר וזה כשחודש אחרי אימא שלה נפטרה,עליי זה שבעלה נפטר השפיע בכמה דרכים-הראשונה שאני מתפקדת בכיתה כפול וכשגם הסייעות המחליפות והמלוות הצמודות מחרפנות אותי ומאלצות אותי לקחת על עצמי עוד ועוד דברים פשוט כי אחרת הם לא יעשו ובמקום לעזור יש לי בעיקר בלאגן סביבי,המחנכת ואחת המלוות הצמודות צוחקות עליי תמיד שאני מחזיקה את העולם על הגב שלי ולא לוקחת את הדברים והשינויים בקלות,יופי שהן צוחקות אותי זה לא ממש מצחיק-אני רגילה לעבוד בדרך מסויימת וצמוד לאנשים מסויימים שברור לכול אחד מה התפקיד שלו ואיך מנתבים את הזמן ודואגים שהכול יעשה חלק ורגוע ופתאום אין לי הצוות הקבוע ואני מתחרפנת,ידוע לי שלטוב ולרע אני מאוד פרפקטציוניסטית ונוטה להקפיד על הפרטים הקטנים ורוב הזמן אני מעדיפה לסמוך על עצמי בלבד תוך הבנה שרק ככה אהיה בטוחה שהדברים יעשו בצורה הרצויה והיעילה מבחינתי("אם אין אני לי...") והשבוע ובעיקר אתמול היה מאוד קשה כמה שהייתי סבלנית וכמה שהצלתי בשקט חיפופים של אחרים עדיין היה נורא נורא מתיש וזה רק התקציר(היה מעבר למתיש,למעשה היה מרגיז ברמות ויש עוד מה לספר...),במקביל הסייעת של הכיתה יקרה לי וזה למרות שבתחילת השנה אם אתם זוכרים תפסתי אותה בקטע מאוד שפל והייתי מאוד מאוד מאוד מעוצבנת ויותר מהכול פגועה,אבל מבחינת עבודה היא מהבודדות שיש לי הבנה חלקה איתן(מתואמות גם בלי מילים) ולכן לעבוד איתה מבחינתי זו הקלה מדהימה,הסתבר לי שאפילו עם הכעסים אנחנו מאוד קשורות-באתי אליה 3 פעמים(תזכירו לי לספר לכם קטע אדיר שקשור ל"פסטה בייבי",פשוט בידור ענק) כאשר פעמיים מהן אחרי יום עבודה כשחזרתי שוב בסיום ההסעה לעפולה ונשארתי יותר מזמן נימוס(ואף הזזנו באחד הימים קבוצת סייעות עמיתות שבאה לנחם,הן היו קבוצה והן מכירות את הסייעת שנים אבל היא רמזה שוב שהיא רוצה שאני אהיה הכי קרובה אליה גם פיזית),ביום שני שזו הייתה הפעם השלישית שבאתי אליה ניגש אליי הבן הגדול שלה(לזכותי יאמר שגם בשנה שעברה הייתי באה אליה-לאירוח ולא לניחום אבלים ועדיין הייתי באה והיא התייחסה אליי מאז שהתחלנו לעבוד יחד ביחס אימהי ובדאגה אמיתית גם מעבר לעבודה וכששמעתי השנהאת הריכולים לקחתי ללב בדיוק מהסיבה הזאת-לא הגיוני להתייחס לבנאדם בחום אימהי ואז לדבר עליו מאחורי הגב תוך ניצול מידע אישי ורק כדי להיות אהוד חברתית,אבל החלטתטי לא להתעמת איתה או להגיד שאני יודעת כדי להמשיך לתפקד ולבדוק את מצב העניינים-ממה שנראה מאז הכעסים שלי על הריכולים שלה דווקא נראה שהעניינים עוברים חלק,עדיין יש לי חשדנות גדולה כלפיה אבל...),הבן שלה(נשוי עם ילדים,כבן 30 בערך) דיבר איתי כמה דקות בצורה שאני לא מצליחה להוציא מראש "בבקשה תגני על אימא שלי.אני רואה פה כול הזמן מבקרים השבוע אבל אלייך נראה שהיא הכי קרובה,אני רואה אצל אימא בעיניים איך היא מסתכלת עלייך וכמה שהיא אוהבת קשורה אלייך,בבקשה תשמרי על אימא גם כשנצא מהשבעה וכול האנשים יעזבו..." וככה זה נמשך(כולל אמירה מפורשת מצד הסייעת כשקמתי ללכת באחד הימים "אוהבת אותך" כשכול מי שנכח במקום הסתכל לראות),גם המחנכת סיפרה לי שהסייעת דיברה עליי בעיניים דומעות מהתרגשות על כול התמיכה והאהבה שהפגנתי כלפיה עוד לפני הבשורה על המוות של בעלה(הוא גסס כחודש וחצי בערך בבית חולים כשלא מצליחים לאבחן את הבעיה וכול הזמן קורס חלק אחר בגוף,עד שהחליטו להעביר אותו לבית חולים אחר ויום אחרי שעבר הוא נפטר...)וגם מורה אחרת אמרה לי בהתפעלות שכשהיא באה לנחם אותה ושאלה מי יוכל לתמוך בה כשהיא תחזור השם הראשון שהיא אמרה זה השם שלי וזה מפתיע אותה מאוד בגלל שהבת הכי קטנה של הסייעת היא בגיל שלי פחות או יותר(יש לה ארבעה ילדים)וזה לא שאנחנו חברות במלוא מובן המילה ולמרות הכול אנחנו כנראה באמת קשורות יותר ממה שידעתי,הכנו לה כמובן גם אלבום כיתתי כשאת מה שסיפרו הילדים בכיתה העברנו לכתיבה בסמלים(הם מדברים באמצעות לוחות תקשורת וסמלים)וכתבתי בשם הצוות הכיתתי ברכה(לדעתי היא חלשה יחסית,לעומת זאת כול מי שנתקל בה כולל הסייעת והמחנכת טענו שזה מדהים,עניין של טעם...),הכנתי לה יחד עם תלמידים מכיתה שלה מהעבר גם שלטים של ברוכה השבה(תחזור רק ביום ראשון) שתלינו באישור המנהל בכניסה לבית ספר ועל אחד האורונות בכיתה ובמקביל דאגתי כול הזמן כולל היום בתום השבעה לתקשר איתה טלפונית ובאס.אמ.אסים,אני באמת רוצה שתחזור אפילו שקצת מפחיד אותי הרעיון שאני זו שאיאלץ עכשיו לשמש כתומכת שלה,זה קצת הפוך מחלוקת היחס הרגיל בינינו(היא כאמור במצב רגיל קצת כמו אימא שנייה בשבילי)אבל לפחות היא יודעת שאני נמצאת בסביבה בשבילה...

Digi Lista

New member
חלק שני(זו גרסה מקוצרת והמשך ארוך יבוא...)...

היום נסעתי חזרה לעפולה לבקר ילדה שעברה ניתוח(כמובן גם לה הבטחתי שאבקר אותה עוד בשנה שעברה כשדחו לה כול הזמן את מועד הניתוח),היה מעניין והסתבר שכשבאה המחנכת שלה היה נשמע מדבריה(לפי האימא של הילדה) שהיא דיי מקנאה בי על העובדה שהילדים מכול הכיתות ובעיקר מהכיתה שלה "מתמגנטים" לכיתה שלי ואליי עוד לפני שאמרו בבוקר שלום לכיתה ולצוות שלהם,זה מחמיא אבל גם הזוי,אני בכלל לא מתאמצת כדי שילדים יאהבו אותי ועדיין קשה להתעלם מיזה שהכיתה שלי נראית כפי שהגדירה אחת המלוות הצמודה "מוקד עליי לרגל" וגם המחנכת אמרה ביום שחזרתי אחרי המחלה ש"רק באת וכבר כולם אצלך ויש רעש" ושהם באו לחפש אותי כול יום,כול עוד הקנאה שקטה זה אחלה(ידוע לי על עוד כמה סייעות ומורות שקשה להן עם הנוכחות שלי בעיקר בגלל שהילדים בעצמם בוחרים אותי שוב ושוב,המחנכת של הכיתה שלי שגם אליה אני קרובה מאוד-לטענתה אני כמו אחות קטנה שלה רמזה לי כמה פעמים על גילוי קנאה ברורים מצד אנשים)אבל כאשר הקנאה תהפוך לנחשיות בולטת זה יהיה פחות נעים,כמו שאומרים כשאתה מצליח אתה רוכש לך אויבים... מהבוקר היום ההורים שלי נסעו לים המלח ועד שבת בערב אני פה עם שני האחים שלי... יש עוד המון מה לשתף אבל זה לא יהיה עכשיו נוכח ההתשה...תזכירו לי "פסטה בייבי" אתם חייבים לשמוע איזה סיפור קורע
... ועד ההמשכים יגיעו כי לא סיימתי לשתף להשבוע זה הזמן שלכם לספר ורצוי בהרחבה(אני קוראת הכול כאן בפורום גם אם לא מיד באותו היום ככה שאם לא הגבתי על דברים זה לא מתוך אדישות חלילה מקסימום חוסר זמן להגיב או שעבר הזמן של אקטואליות התגובה),שיהיה סוף שבוע מקסים,אשתדל להיות כאן

Apikachu L

New member
וואו

באופן כללי, מי שלא מתאמץ שיאהבו אותו - אוהבים אותו, ככה זה. נשמע קשה, השבוע שלך. נקווה שהבא יהיה קל יותר היום נרדמתי בשיעור. בע!

Apikachu L

New member
אני לא רוצה להתלונן...

הלימודים כייפיים. לגבי השאר... עדיף לשמור על שתיקה.

Digi Lista

New member
חצי המשך...

השבוע הזה הגיע לסיומו ודווקא היום היה נחמד,חגגו יום הולדת לילד שכבר סיפרתי לכם עליו בעבר-הילד עם התסמונת הנדירה זה שמאוד קשור אליי ואני אליו,ההוא מהמופע של "יובל המבולבל" בסוכות,אחד מהילדים שאימצתי או אימץ אותי,כול יום הולדת וחגיגה עם הילדים האלה משמחת ומרגשת אותי-שמחות כאלה כול כך חסרות לי השנה בכיתה עם כול הבעיות של הסייעת(אובדן אנשים יקרים,שהייה ממושכת עם הבעל בבית חולים וכו'...) ולכן ממש שמחתי שההורים הבהירו לי כבר שבוע שעבר שאין מצב שאני לא שם בחגיגה איתו(גם הם ואחותו היו היום במסיבה),בעיקר כשעכשיו הוא סוף סוף בכיתה נורמלית עם ילדים פעילים וברמה יחסית גבוהה פיזית ושכלית ועם מחנכת מקסימה ולא כמו בשנה שעברה עם מחנכת שמיום ליום מפגינה גועל אישיותי אמיתי וגם היום היא נדחפה לנסיבה וניסתה לעשות רושם-לא ממש הלך לה...פרטים בהמשך-החזרתי לה על משהו שעשתה לי לפני חודש-ידעתי שיגיע הזמן המתאים כול עוד לא אפתח איתה מריבות פומביות כמו שהיא אוהבת-למרות אגב שאני יכולה להשפיל אותה חזק בדיוק כמו שהיא עושה לי(כשאני בכלל לא עובדת איתה ולא מתקרבת לכיתה שלה!)ולרוב בית הספר(סיפרתי לכם עליה לא מזמן...) אבל דרכי הפעולה שלי שונות בדרך כלל,מה הטעם לפתח מריבה גדולה בה כולם יתחממו ויתערבו כשאפשר לנקום בשקט אך ביעילות?...על זה אפרט מאוחר יותר... רציתי לספר לכם סיפור מצחיק שקרה השבוע,אני מקווה שאצליח להעביר לכם את הקטע על אף שלפעמים צריך להיות במקום מסויים עם אנשים מסויימים כדי להבין סיטואציה מסויימת...הידעתם שיש משחה שנקראית "פסטה בייבי"?אני לא, ביום שני השבוע המחנכת הייתה בניחום אצל הסייעת וכנראה שדיברו שם על כאבים(בחלק התחתון והאחורי של הגוף...)מרוב הישיבה,הסייעת שאלה את המחנכת אם יש לה את המשחה הזאת עבור אחות של בעלה שסובלת מטחורים והמחנכת ענתה כנראה שלא בהישג יד אבל בגלל שאני אמורה לבוא מאוחר יותר אולי יש לי בבית ואוכל להביא,המחנכת שלחה לי הודעה שמסרה שהסייעת מבקשת "פסטה בייבי" ואם יש לי ואוכל להביא זה יהיה מצויין,היא רק שכחה לציין שמדובר במשחה וכנראה הייתה בטוחה שברור לי ישר למה הכוונה(אחרי הכול כול אחד מקשר למה שהוא מכיר),באותו הזמן הייתי בדרך למכולת ואמרתי לה בתגובה שאני בדרך לחנות ואקנה "פסטה בייבי"-זה התאים לי לגמרי כי ידעתי שיש גם אטריות בשם הזה,אחרי כמה דקות שאלתי את המחנכת אם הן עובדות עליי כי אני מבינה שהסייעת באבל על אובדן בעלה ובכול זאת למה דווקא אטריות זה מה שהיא רוצה כרגע כשכול היום שם יש אוכל מכול הסוגים?...בשלב הזה הרבה מאלה שנכחו סביב הסייעת באותו הרגע כמעט התעלפו מרוב צחוק,התקשרתי למחנכת לוודא שזה באמת סוג האטריות שהסייעת רוצה והופתעתי קצת שהיא לא ביקשה ממני ישירות,בגלל שבאותו הרגע הייתי בחנות והאיטריות היו ביד שלי ותהיתי בליבי מה מיוחד בהן שדווקא עכשיו היא רוצה אותן,המחנכת הבהירה לי שאני לגמרי לא בכיוון ושבכלל מדובר במשחה לטחורים,היא אגב לא ידעה שקיימות אטריות בשם הזה,המזל שצלצלתי אליה אחרת הייתי עושה מעצמי צחוק כשהייתי נכנסת עם שקית אטריות
.... אגב בסוף כשהבנתי על מה מדובר נידבתי את המורה לנהיגה(בגלל שהייתי חולה והמורה היה בחו"ל הייתה פאשלה ובוטל לי מועד טסט דצמבר) שיקח אותי בתום השיעור לקניון בעפולה,יחכה לי כמה דקות עד שאקנה ב'סופר פארם' את המשחה המדוברת שעד אותו רגע לא ידעתי על קיומה(קניתי שני סוגים-אחד היה בעיטור כחול והשפורפרת השנייה בסגול ולא ידעתי אם יש הבדלים ביניהם ולכן קניתי את שניהם) ואז עוד יקפיץ אותי לבית של הסייעת כמו שמראש תיכננתי לעשות בתום השיעור...כמובן שגם ביום שלישי ורביעי עוד המשיכו לעקוץ ולצחוק איתי ועליי בעניין הזה,הם טוענים שאני באמת חינוך מיוחד,נו מילא

Digi Lista

New member
עוד קצת מחצי המשך(כרגיל נאלצתי לפצל...)

דברים נוספים שתיכננתי לשתף אתכם בהם(או בעיקר להוציא הכול בכתב,זה במקום בלוג או יומן אישי...) ולא הספקתי שקרו לאחרונה- כמו שסיפרתי בעבר בחרתי להצטרף ל'בית הגלגלים' בגדול זו מין מסגרת התנדבותית הקיימת בכמה מקומות בארץ ונועדה לחנך בצורה כיפית ולאורך שנים לעצמאות נכים(החל מהדרגה הקלה ביותר בה בקושי נראית הנכות ועד חבר'ה שמרותקים לכיסאות גלגלים עם חגורות רבות או הליכונים,כיסאות ממונעים וקביים) בעלי יכולות שכליות תקינות כאשר יש קבוצות גילאים,בזכותי הגיעו לקבוצה הצעירה בצפון חניכים מהבית ספר(הם הגיעו כי מבחינתם אני שם וזה גם אילץ אותי ללא מעט מאמצים החל משכנוע ועד נסיעות להביא אותם אישית גם אחרי יום עבודה עמוס...),הרוב המוחלט של המדריכים הם דתיים ולא יעזור אבל יש גם קצת כפייה דתית(אחד החניכים אמר "מה זה פה?דוסלנד?"...) ,בכול מקרה אחת הבעיות המרכזיות שלא יודעים לקלוט מדריכים(ובטח שלא חילונים) וחניכים חדשים,אלא שבאותה השבת לפני שבועיים התברר לי שרוב המדריכים בכלל לא מסתכלים עליי כאל שווה להם וזה למרות שהקבוצה חדשה ועוד בבנייה התירוצים היו שאני חילונית,שאני צעירה בגיל מרוב המדריכים והטענה העיקרית שהכי עיצבנה אותי היא שבגלל שאני נמצאת כול כך הרבה שעות בעבודה דומה אני מאוד מקצועית וקשה להם להתמודד עם העובדה שמה שאני כבר כמעט שכחתי הם עוד לא למדו,הרוב המוחלט של המדריכים בכלל לא באים מתחום של חינוך או עבודה עם נכים בכלל,ילדים בפרט ואוכלוסיות מיוחדות בכלליות,מטרידה אותם היכולת שלי להציב גם לחניכים גבולות-אם ילדה יכולה לאכול לבד ובכול יום בבית ספר אני רואה שהיא אוכלת לבד אין שום סיבה שהיא תתפנק ותבקש שיאכילו אותה-איפה החינוך לעצמאות שאמורים לחזק?...או שאותה ילדה יכולה לעלות את עצמה עם קצת עזרה לכיסא הגלגלים וגם לעשות לבד לא מעט פעולות כשלוקחים אותה לשירותים ועוזרים לה ולכן אני לא מוכנה להרים אותה ומתעקשת איתה שאם לא תעזור לעצמה כמו שהיא יכולה אני לא אעזור לה(התקיף אותי אחד המדריכים בהערה "בואי נרים אותה יחד ונסגור עניין"),בעתיד היא תהיה יותר כבדה ואז מה ניקרע בכול פעם?או חניכה אחרת שאוהבת סתם להוציא בכמויות מגבונים וזה מגיע לרמות של חצי שעה לפעמים ולזרוק לפח-אני לא אספק לה מגבונים לשטויות האלה,לעומת זאת כשילדה מבקשת לישון בלי גרביים או מישהו מבקש באמצע הלילה לשירותים אני לא אתווכח עם הבקשות האלה(בנוגע לגרביים-אומנם לי אישית היה קר אבל אם מישהו רוצה לישון בלי גרביים מסיבותיו שלו וזה מה שהוא מבקש ובגלל נכות פיזית לא מסוגל לבצע בעצמו את הורדת הגרביים מהרגליים מה פתאום שאני אחליט בשבילו איך ישן תוך ניצול המגבלה שלו?התווכחה איתי מדריכה אחת בנושא והבהרתי לה בדיוק את דעתי שחלק מהעבודה על עצמאות היא קודם כול לתת זכות בחירה והחלטה על הגוף שלהם,מי יגע בהם,איך ובאיזו צורה ועצם היכולת לבקש היא כבר הישג אמיתי-להודות "אני בבעיה-כאן אני צריך עזרה,כאן לא") וגם אקום באמצע הלילה כדי שהילדה הנכה תגיע לשירותים בזמן ולא תשתין במיטה-זה משפיל ולא לעניין כשמדובר בילדה בת כמעט 11 שנכה פיזית אבל ברמה רגילה לגמרי שכלית,כמובן שבמידה והייתה מבקשת כול זמן קצר הייתי מתחילה לחשוב שאולי יש דברים נוספים בבקשה(בעיה אמיתית בדרכי השתן,תשומת לב,משהו שמצריך נניח אמצעים נוספים להגנה מלבד תחתון וכו'...) ויש צורך בהעמדת גבולות(מה שלא קרה באותו הלילה ולכן פעם אחת/פעמיים בלילה זה בהחלט מקובל עליי לקום ולעזור לה),בקיצור במקום להעריך אותי גרמו לי להבין שהמדריכים האחרים מסתכלים עליי בדיי התנשאות נוכח היותם מבוגרים ממני(כולה מדובר בחבר'ה בשנות העשרות המאוחרות יותר,אני בת 21 זה לא כזה פער גילאים וזה לא שהם נשואים ועם ילדים...)ובמין רתיעה בגלל כביכול המקצועיות שלי שמכניסה אותם לכיס האחורי(אמרו לי את זה מפורשות,רק אחת מהמדריכות אמרה לי בשקט שהיא מעריצה אותי על היכולות וההבנה האמיתית בדרך למטרה שהיא לפני הכול בניית קבוצה),גם חברה טובה שלי ששירתה בשנתיים האחרונות בכיתה לילדי סי.פי בבית ספר רגיל והייתה עובדת גם בשעות אחר הצהרים עם הילדים מהכיתה שלה(זו שלקחה בסוף את תעודת ההצטיינות מטעם השירות לאומי כשהמתחרה החזקה ביותר שלה מבחינת השקעה ועבודה זו אני,אנחנו חברות טובות ככה ששתינו לא הרגשנו מתחרות ושתינו טוענות שהיו צריכים להיות הוגנים ולתת לשתינו)הצטרפה כמדריכה לקבוצה אחרת שאליה הייתה באה בשנה שעברה בתור צמודה לילד וגם היא הרגישה מאוד לא נוח עם המדריכים האחרים והחליטה לפרוש כי יש גבולות למאמצים שצריך לעבור בשביל לתרום,עדכנתי את המנהל והסן בצפון בתחושות שלי ומבחינתי לא בטוח בכלל שאמשיך שם,בעקבותיי כנראה יעזבו גם הילדים(3 שכבר היו בפעילויות ועוד כמה בדרך) וחבל לי נורא נוכח האמונה במטרה של המסגרת הזאת,אבל נראה אני אנסה עוד פעם אחת ואחריה אחליט סופית... יש עוד הרבה מה לשתף,אמשיך מאוחר יותר,שתפו גם אתם כי אני מרגישה בודדה...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את רואה,אמרתי לך שיש לך השפעה מיוחדת על אנשים.את מצליחה לגעת בכולם.זה בכלל לא מפתיע אותי,כל מה שסיפרת.כל הכבוד לך על הכל! אצלי אין חדש,אני עדיין לומדת במכללה וכותבת בזמני הפנוי בפורומים של תפוז.

StellarWind

New member
איי ליסטה ליסטה...

החיים שלך הם חתיכת epic novel... >> אצלי הכל סטנדרטי. שום דבר לא זז. התוצאות של הפסיכו עדיין לא הגיעו אז עדיין אין לי מושג לגבי כמה עומס יתר יהיה עלי בחודשים הקרובים - ואם אני אצטרך לדחוף גם כל מיני הרשמות לאוניברסיטאות בין הנהיגה לכל מיני תכנונים סביב אפריל... אוף, אלוהי הפלסטיק, כמה שאני מחכה לנסיעה הזאת. מעבר לזה אני תקוע ב artblock מעיק ברמות ו... זהו בערך. אין לי ממש חיים מעבר לזה ולאינטרנט <<

Yuske

New member
ליסטה^__^

נהניתי לקרוא! אמרתי בעבר ואומר שוב שאת עושה מצווה לכל הילדים האלה! תודה שאת משתפת אותנו^^ בנוסף בקשר לבייבי פסטה - צחקתי כלכך!! אני כלכך רואה את זה קורה גם לי מתישהוא רק בנושא אחר חחח יש איטריות בשם בייבי פסטה??? כלאופן, אצלי יש סוג של כלמיני דברים אבל אני כבר ארשום אותם מחר כי אני ממש עייף (אל תדאגו הכל מתועד בכתב כדיי שלא אשכח כלום חחח) שיהיה לכולנו שבוע טוב^____^

למעלה