אז איך עובר עליכן הסוף שבוע הארוך..

אז איך עובר עליכן הסוף שבוע הארוך..

אצלי הוא ממש עמוס ומהנה. אתמול בערב היינו כל המשפחה שלי אצל סבתא שלי בארוחה חלבית גדולה, ואוו איזה טעים היה , עם על הפשטידות .... והיום בבוקר היינו אצל חברים בארוחת בוקר. לא מזמן חזרנו מההורים שלי , שוב ארוחה חלבית. ומחר בבוקר מחכה לנו ארוחת בוקר אצל חברים נוספים, ובצהריים אנחנו מארחים זוג חברים. כמה אוכל

שמופית

New member
וואו, כמה מסיבות רויטל ../images/Emo45.gif

אנחנו היינו אתמול אצל דודה של תמיר, שתמיד מארחת על הגג אצלהם בבית לשבועות. היו מלא מאפים ועוגות והיה ממש נחמד. היום ומחר אנחנו לבד, בלי שום תוכניות (רואים את עידן הקרח, הסרט המצויר)...

אתי@

New member
גם אצלנו - מארוחה לארוחה

וגם... ראינו את הסרט הארי פוטר ב DVD - הסרט עשוי נהדר (הרבה אפקטים וכיו"ב), אבל הספר הרבה יותר מרתק. עכשיו רונן במסיבת רווקים, אני הייתי אצל חברה, ועכשיו חזרתי הביתה למחשב

danaziv

New member
סופשבוע ארוך...

ביום חמישי היינו אצל ההורים שלי וגם ההורים של גיא היו . היה ממש טעים עם כל הפשטידות,המאפים,הגבינות והעוגות שאמא שלי האלופה יודעת להכין. אתמול היינו קצת לבד עם אוכל שהצטיידנו מאמא שלי. והיום אצל ההורים של גיא שוב עם ההורים והאחים שלי,אבל הפעם בלי גבינות אלא בדיוק ההפך-"על האש" והיה מצויין לשבור את החג.

שירי71

New member
היינו בצפון חזרנו ממש לא מזמן

והיה ממש ממש כייף. לא משפחה לא ארוחות של גבינה רק מנוחה כייפים מנוחה טיולים קצרים, שמש, רוגע, וכאלה. היינו צריכים את זה.

Ronnie*

New member
עבר מהר מדי...

ביום חמישי בערב היינו אצל ההורים של אורי, רק אנחנו והם, והיה נחמד. אתמול בצהריים היתה ארוחה חלבית גדולה אצל ההורים שלי, אולי 30 איש, אבל היה ממש נחמד. והיום הוזמנו לארוחות משני הצדדים - סבא וסבתא שלי מצד אחד, וההורים של אורי מצד שני (על האש), והצלחנו להגיד לא לשני הצדדים! אני גאה בנו (יש גבול כמה ארוחות חג אפשר לספוג...). ההורים של אורי באו אלינו אחרי הצהריים לקפה במקום. ומחר חוזרים לעבודה וללימודים... אין לי כוח לזה בכלל.

תמרה*

New member
סופ"ש מזעזע עבר על כוחותינו

תיכננו סוף שבוע שקט בבית, עם הרבה מנוחה. מקסימום לצאת לחברים. במקום זה נסענו כבר בחמישי בערב להורים של ירון במושב כי דוד שלו נפטר. הגענו ביום חמישי בלילה בזמן כדי להספיק "להיפרד" ובשישי בבקר הוא נפטר. מאז אנחנו שם, וקשה קשה קשה.(ביחוד עם כל הזכרונות שזה מחזיר אצלי, הדוד נפטר מסרטן...) וזהו, היום הלוויה, אני בעבודה ושוב חוזרת לשם הכוחות הפיזים והנפשיים שלי לא במיטבם השבוע, והולך להיות שבוע קשה: היום- הלוויה ביום שלישי יש לי בדיקת סיסי שיליה (ואח"כ יומיים של מנוחה בבית) בחמישי יש לירון את הבחינה בע"פ של לשכת עורכי הדין ובשלישי בשבוע הבא אזכרה לאמא שלי... כן, כמו תמיד אצלינו השמחה והעצב משולבים: ביום רביעי יש לנו יום נישואים ראשון.

jess ועוד

New member
אוי תמרה באמת לא נשמע מעודד

אבל מקווה שזה יעבור באותה הקלות שהשורות נרשמות פה בפורום ואין מה לעשות ככה זה בחיים שמחה מהולה בעצב תמיד .... מקווה שלא תדעו צער

שמופית

New member
תמרה, קבלי ../images/Emo24.gif ענק

קודם כל, אני משתתפת בצערכם. אני מקווה שהבדיקה תעבור עם כמה שפחות כאבים ובינתיים תנוחי יומיים ותאזרי כוחות להמשך. חוץ מזה, שיהיה לכם יום נישואין שמח, ומקווה ששנה הבאה תזכו לחגוג אותו בלי שום צער וכאב ועם המון שמחה בלב.

אתי@

New member
משתתפת בצערכם ../images/Emo24.gif

ומאחלת לך המון הצלחה בבדיקה...

kisses

New member
תמרה מה שאני יכולה לתת לך זה../images/Emo24.gif

תהיי חזקה, שמרי על עצמך ועל הקטנציק בבטן ועל ירון. יש לך פה את כולנו

שירי71

New member
כל הרגשות כל כך מעורבבים

לא יודעת מה לומר לך תהיי חזקה תהיו חזקים, מצטרפת לחיבוקים של כולן...

אופה3

New member
תמרה משתתפת בצערכם, ומקווה

ששאר השבוע יהיה יותר קל, ויעבור בקלות, כמו שאמרת, אצלכם השמחה והעצב משולבים אז מקווה שהשמחה תיגבר על העצב שבוע טוב האופה

הילית*

New member
תמרה יקירתי, רק עכשיו נכנסתי

מצטערת לשמוע מי ויתן ומשפחתכם לא תדע יותר צער ונשמע רק בשורות טובות ממך שולחת לך חיבוק גדול

תמרה יקרה!

משתתפת באיחולים ובתנחומים, בהצלחה לירון, ותשדלו להתרכז בדברים השמחים

תמרה*

New member
קראתי רק עכשיו את כל התגובות

ומאוד התרגשתי. תודה לכולכן. תחזיקו לנו אצבעות מחר, פתאום אני מתחילה להילחץ מהבדיקה.

למעלה