אז איך KEANE LIVE?!?!?!?

אז איך KEANE LIVE?!?!?!?

וואו!!!!!!!!!!!!!!!!! עם הרושם הזה גמרתי לראות את ההופעה של קין ולחצתי על סטופ. סך הכל שעה וחצי רצופה של קין. H&F, UTIS וגם FLY TO ME אחד (טכנית זה היה רק חלק ממנו, אבל עדיין
). היו רגעים טובים יותר (הרבה מאוד מהם) והיו טובים פחות (YEO עם גיטרה וכמעט שום דבר חוץ מזה?! מה הם חשבו לעצמם?!). בכל מקרה, אלה הם הרשמים שלי מהDVD המהמם הזה! וזה רק על הקצה של הקצה! כשטום מנגן על פסנתר, הוא, בניגוד לטים, לא אונס את הפסנתר בהתלהבות- אלא עושה תנועות מוזרות שנראות משום מה כמו מתיחות בשיעור ספורט
וזה ממש מצחיק
טום לא מזייף כל ההופעה! זה מדהים! HOWEVER, יש בהחלט קטעים (בעיקר בהתחלה) שזה נשמע כאילו יש לו מבטא אמריקאי והוא חבר באיזו להקת בנים
ועוד קצת על טום- הוא עושה לפעמים תנועות ידיים לפי המילים של השיר: "When I think about it" של EC כאילו הוא חושב
"Only in your head" וגם ב"Forget" של PIBY... אתם יכולים לתאר לעצמכם
זה נראה כאילו מי שעשה את הDVD הזה עשה איזה-שהוא הסכם עם החברת נעליים של טים, רואים אותם בקלוז אפ מלא פעמים! ועכשיו- קצת על השירים עצמם (לא לפי סדר השירים או משהו): Cant stop now, היה פשוט כ"כ מדהים ואנרגטי! הסוף של This Is The Last Time היה פשוט מהמם
מדהימים במיוחד היו גם Atlantic וA Bad Dream, בנוסף- גם הקריאו את השיר שהשפיע על כתיבת BD. לפני ששרו את Try Again שהיה גם הוא ממממממהמם! טום אמר “We had.. I had some difficult time last year"
כשטום הוציא גיטרה כדי לשיר את Your Eyes Open וThe Frog Prince הקהל עשה קצת "אאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווו"
זה הצחיק אותי לגמרי! טום ביצע את Broken Toy לבד. רק עם גיטרה. בלי הצלילים המפחידים שגיתית שונאת
ובגרסה הזאת המינימלית ראו עד כמה הוא יפה
. ואני חייבת להודות שאפילו קריסטל בול היה יפה
השיאים של הערב היו לדעתי
החצי דקה של Fly To Me
טום שר עם מינימום ליווי מוסיקלי, והלך על הבמה בין הקהל!
כשהם ביצעו את סמאוור
, כמובן! מושלם כרגיל! הקהל שר עם טום!!! צרח!!
בסו, בסוף. Bedshaped כמובן!! מדהים מדהים מדהים! כרגיל...
אה, ויש גם תוספות וזה, אבל כבר אין לי כוח
אז מי החזיק עד הסוף וקרא את הכל?! חייבים לראות את זה ביחד!!! מתי מפגש פורום?!

CrazyPenguin

New member
אני גם רוצההה../images/Emo7.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

נשמע כלכך מדהים
אוךאוךאךךאוךאוך כיף לךךך

אני בארץ שבוע הבא../images/Emo3.gif

אני לא יודעת כל כך אם אני רוצה לראות את זה אבל... יא שרי עכשיו את יודעת בדיוק איך הזה ההופעות של קין בUTIS ואת מבינה על מה אני מדברת!!!! (וכפי שכתבתי למטה זה בדיוק אותו הופעה כמו שהייתי- הם לא משנים כל הסיבוב ההופעות את התפאורה והשירים <פרט ליש לי זבוב>) וטום כן זייף- את באמת חושבת שהוא לא?
אולי פשוט התרגלת... ולגבי כל ההערות שלך על השירים- תכנסי להודעות שלי על ההופעות הקודמות ותראי שאמרתי על רוב מה שכתבת
עכשיו ממש תביני מה רציתי מכם
יואו זה כה מגניב זה כאילו היית איתי!

M a a y a n K

New member
../images/Emo2.gif

ורק 70 שקל? אני כ-ל כ-ך קונה את זה!!!! איפה עוד אפשר להשיג?? אוי, עכשיו חשבתי על זה שביס משדרים מלא הופעות כאלה (מיקה, מדונה, קיילי וכו') ואולי הם יקנו גם את ההופעה הזו!! אם כן, אני כ-ל כ-ך מקליטה ביס מקס!! (בטח יצאתי כמו איזה פקאצה בהודעה הזו...חחח...)

ראיתי אותו עכשיו שוב עם חברות!

שאוהבות את קין בזכותי, ושרנו את כל השירים
אנחנו כ"כ כ"כ רואים את זה במפגש פורום!!!!!!!!!!!!!! חבל שאי אפשר להקרין את זה בIMAX בקריון!! מסך ענק!!! ואני חייבת להגיד שהתוספות בכלל לא משהו

אני דווקא חשבתי שזה יעשה לי רע

ויבאס אותי, לכן בהתחלה חשבתי לא לקנות את זה, אבל אחרי שראיתי את זה, יצאתי עם מצב רוח טוב ממש!
ונראה לי שכל פעם שאני אראה את זה (ובטח יהיו הרבה פעמים, לפעמים אפילו רק לשמוע את הקצת מFLY TO ME
) זה יעשה לי טוב

זה כאילו שאני קוראת הודעה נרגשת

של גיתית שהרגע חזרה מהופעה..
זה ממש כאילו הרגע היית בהופעה שריי. רק בביתך הקט

hagayx

New member
הלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי

גם מותריות שכאלה...

למעלה