אז איך?

neoM

New member
האם הקישור הוא לכתבה במוסף

על רפובליקת האומנות הפלסטית הישראלית? ממליץ לכולם לקרוא כתבה זו. אני לכשעצמי הסתפקתי ב"בוקסות", כי זה בדיוק אותו הדבר גם בתחום הספרות.

chicky

New member
כאמן, זו כתבה בעייתית

ראשית יש בכתבה טעויות של רישול: מעצבת העל דורה גד ולא דורה גת, קופפרמן ולא קופרמן וכו' שנית, הרשימה היא במקום - אנשים ומספרים זה שילוב נכון שעובד מימי התנ"ך - ברם היא נגועה בבעיות. ולו מתוך כך שעמוס שוקן אספן חשוב ויותר משמעותי מאשר דורון סבג, שמעטר את המקום הראשון. חסרים גמזו, נציגות מרוזנפלד (דיאנה או צקי), נעמי גבעון. והיכן רפי? ומדוע במאמר מותקף מוטי עומר בלי שמוזכר שמו? (סוף הכתבה) האם מוטי עומר לא יזהה את עצמו כמותקף?

אפיפני

New member
רק בגלל שזה מצחיק זה לא עצוב

אבל ככה בכל מקום בעולם ולא רק בביצה הקטנה שלנו. ובקשר לטעויות: אפילו "הארץ" הוא לא מה שהארץ נהג להיות . בשבוע שעבר התפרסמה במוסף כתבה ובה כמה טעויות חמורות, טעויות מטעות כאלו של כאילו במקרה ומצד שני לא בטוח שלא בכוונה וכל מנת לשרת איזה אינטרס פרטי - פניתי בדיסקרטיות ופרטיות לכתבת במייל עם תיקון עובדתי לטעויות, היא לא טרחה אפילו לענות לי באישי... בטח חשבה אותי לאיזו נודניקית טרחנית חחח.... כי אולי אנחנו בעידן ההבל פה בלי עומק או צורך בדיוקים וכל גרפומן תורן יכול לכתוב בלי עבודת תחקיר רצינית ובלי גיבויי אפילו ב"הארץ". הבוז לידע באחחח למצויינות והידד ליחצנות זולה. סוג כזה של התנהגות עיתונאית לא מקצועית ולא אתית נורא מאכזב אותי.

למעלה