אז אין היום אנטרפרייז אבל

on drugs orange

New member
אז אין היום אנטרפרייז אבל../images/Emo70.gif

משודר הסרט סכנה ברורה ומיידית לא ראיתי אותו אבל בהחלט קראתי את הספר שעל פיו נכתב הספר (בעצם קראתי דיי את כל הספרים של קלנסי) ומאד נהנתי. אז אם במקרה התכוננתם לשבת הערב ולראות אנטרפרייז אז אל תלכו עדיין לישון תישארו תראו את הסרט (מתחיל ב21:30) ואני אשמח מאד לשמוע תגובות (אני כמובן אכתוב מחר את התגובה שלי) שלכם לגבי הסרט והעלילה. נב לדעתי האריסון פורד בחירה מתאימה מאד לשחק את ג´ון ראיין.

alond

New member
הבנתי שבסרט הבא

מופיע בן אפלק בתפקיד הריסון פורד :)

Rogue 7

New member
אין היום אנטרפרייז

כי ערוץ עשר מנסה לגרור צופים באופן נואש. תחשבו על זה, מי שראה את המשחק (סטיגמה, סטיגמה) לא יראה את אנטרפרייז אבל בטוח יראה סרט פעולה. הם יודעים שלאנטרפרייז יתייצב רייטינג קבוע מול מה שלא יהיה בערוץ 1/2/3/4 (מחק את המיותר). כמו כן הספר הרבה יותר טוב מהסרט (סכנה ברורה ומיידית) כי הוא מעביר לך הרבה מידע על עניין הסמים בארה"ב. ושלישית כל, אנטרפרייז לא כזו סדרה רעה, ds9 וvoyager הרבה פחות טובות.

היא בהחלט הרבה יותר טובה מ-DS9

וויאג´ר (לא ראיתי אף פעם וויאג´ר, אבל זה לא ימנע ממני להסכים איתך) עדיין, TNG הייתה הרבה יותר טובה. סה"כ היא בהחלט משהו נחמד למשבצת השידור הבלתי אפשרית הזאת... יום חמישי באחת עשרה וחצי, על מה הם חשבו לעזאזל?

on drugs orange

New member
סרט גרוע

ממש לא אהבתי חרפה לספר. אוף אין לי אפילו רצון לחזור ולחשוב על הסרט הזה. ממש הרס לפי דעתי (למרות שהריסון פורד היה טוב ביותר , השחקן של קלארק בושה וחרפה לקולנוע)..

Ka Dargo

New member
סרט גרוע

בהחלט סרט גרוע! לא ראיתי אותו עד סופו (הייתי עייף) אז ב-23:30 התקפלתי. הוא מפספס 75% מהספר ורק גורע מטיבו... הריסון פורד בתפקיד ג´ק ראיין בקשר לאנטרפרייז: אין ספק DS9 עדיפה עליה (לא ראיתי את וויאג´ר)

Ka Dargo

New member
משלים משפט

"הריסון פורד בתפקיד ג´ק ראיין" - משחק נהדר

Rogue 7

New member
בחייך, ds9 יותר טובה?

פה לפחות יש קצת עלילה כללית. בds9 העסוק העיקרי הוא איך באשיר יכנס למכנסיים של דקס ומה סיסקו יחשוב על זה. (אני מדבר על שתי העונות הראשונות- אחרי זה נשברתי)

Rogue 7

New member
ההודעה נקטעה באיבה

לגבי וויאג´ר, ראיתי פרק אחד או שלושה ולמרות שהעיצוב מרשים (כמו כל סדרות star trek ), הדמויות שטוחות ויש הרגשה ש"יש! ג´יינווי היא המפקדת הראשונה, עשינו סדרה גם לפמניסטיות" ולכן שאר הדמויות מאוד שוליות. חוצמזה הם מגלים דברים שכבר הבינו בTNG ממזמן ואין להם את "תירוץ הזמן המוקדם" של אנטרפרייז.

on drugs orange

New member
אני הגבתי בקשר לסכנה ברורה ומיידית

הידע שלי בstar treck גובל בDS9 (שאני דיי אוהב) בסדרה החדשה שמשודרת בערוץ ה10 ובכמה סרטים... ד"א מזה TNG?

למעלה