אז אין מפגש אנשים? נו מע יש?
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 9/12/04 #2 שימו../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif זה מה שהולך לקרות!! נפגשים בעזריאלי מחר בשעה 6!!! (חח חוןסע זכרתי הכל.. הידד!!) בינתיים ידוע שמגיעים- אני וחוסע!! אז יאללה באמאשלכם... תתפקדו כבר זונות אוי אתם לא בני אדם אתם לא בני אדם נר שני שמח!!
שימו../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif זה מה שהולך לקרות!! נפגשים בעזריאלי מחר בשעה 6!!! (חח חוןסע זכרתי הכל.. הידד!!) בינתיים ידוע שמגיעים- אני וחוסע!! אז יאללה באמאשלכם... תתפקדו כבר זונות אוי אתם לא בני אדם אתם לא בני אדם נר שני שמח!!
ה ההילה האדומה New member 9/12/04 #3 מול הקולנוע...../images/Emo45.gif תקשיבו תביאו כל מה שהולך לכם בראש...גיטרות שתייה אוכל נרגילות..כל דבר שיעשה כייף. דירבעלק תבואו....שימו המספר החדש שלי זה 0524870174 שרשרו הגעתכם במהרה
מול הקולנוע...../images/Emo45.gif תקשיבו תביאו כל מה שהולך לכם בראש...גיטרות שתייה אוכל נרגילות..כל דבר שיעשה כייף. דירבעלק תבואו....שימו המספר החדש שלי זה 0524870174 שרשרו הגעתכם במהרה
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 9/12/04 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן שכחתי דברים טוב מאווווד!!! 0506395207