אז איפה, איפה הן, הבחורות ההן...

שי12346

Well-known member
אךךךך לפני כ 10 שנים
הי לי פגישות שבהן הבת זוג היגיעה ל 4-5 אורגזמות ב3 שעות.
הכל בראש, כמובן יש את גורם הגיל .....

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אךךךך לפני כ 10 שנים
הגיל,,,,נושא רגיש,אין ספק שהאורגזמות שלי היו שונות בתכלית, כמובן שגם המון תלוי במשיכה ובפרטנר, ובשנים האחרונות הרבה השתנה בגלל גיל המעבר ועוד,ואני תמיד אומרת שאם פרטנר מתאים עדיין אפשר להגיע לגבהים אבל לא כמו בגיל 40 שאז רק למדתי לגמור עם גבר.

doriangray011

Well-known member
הגיל,,,,נושא רגיש,אין ספק שהאורגזמות שלי היו שונות בתכלית, כמובן שגם המון תלוי במשיכה ובפרטנר, ובשנים האחרונות הרבה השתנה בגלל גיל המעבר ועוד,ואני תמיד אומרת שאם פרטנר מתאים עדיין אפשר להגיע לגבהים אבל לא כמו בגיל 40 שאז רק למדתי לגמור עם גבר.
אין ספק שהיינו צעירים. אני ומבחר בנות זוג הגענו לעוד ועוד אורגזמות והתאבון לא פסק. רק לפני כמה חודשים סיפרתי על אותה עלמה בוגרת שקיפצה וקיפצה בחדווה ולפי עוויתות הגוף וקריאות השמחה. אני מעריך ש״גמרה ״ לפחות 10 פעמים ברצף. אז צא ולמד יש לנו עתיד. לפחות לבנות בחבורה לפי אותה דוגמה.

Ellis Murphy

Well-known member
אין ספק שהיינו צעירים. אני ומבחר בנות זוג הגענו לעוד ועוד אורגזמות והתאבון לא פסק. רק לפני כמה חודשים סיפרתי על אותה עלמה בוגרת שקיפצה וקיפצה בחדווה ולפי עוויתות הגוף וקריאות השמחה. אני מעריך ש״גמרה ״ לפחות 10 פעמים ברצף. אז צא ולמד יש לנו עתיד. לפחות לבנות בחבורה לפי אותה דוגמה.

נראה שבקפיצות היה הטעינה את הסוללה...

Gu987

Well-known member
אךךךך לפני כ 10 שנים
השיא שלי היה 9.
בעצם זה השיא שלה.
אני הייתי רק כלי עבודה....

אז למרות המספר הגבוה, שהיה אמור להחמיא לי, יצאתי קצת מבואס...

doriangray011

Well-known member
השיא שלי היה 9.
בעצם זה השיא שלה.
אני הייתי רק כלי עבודה....

אז למרות המספר הגבוה, שהיה אמור להחמיא לי, יצאתי קצת מבואס...
כזכור באותו פוסט שעורר גלי קנאה גברית ציינתי שיצאתי משם עם תחושת ניצול. כמו שכתבת האגשתי כמו כלי שימושי. רק שהפכתי את היוצרות והובלתי זה היה מהנה.
גבריות שצריכה לשלוט?

Ellis Murphy

Well-known member
כזכור באותו פוסט שעורר גלי קנאה גברית ציינתי שיצאתי משם עם תחושת ניצול. כמו שכתבת האגשתי כמו כלי שימושי. רק שהפכתי את היוצרות והובלתי זה היה מהנה.
גבריות שצריכה לשלוט?
מה שיפה הוא שגם הצלחת לספור אותם :)

Gu987

Well-known member
גבריות שצריכה לשלוט?
לא מדוייק.
ההנאה הגדולה ביותר שלי היא לגרום לאישה לגמור. וכל המרבה הרי זה משובח.
ולא אכפת לי לפעמים לא לגמור בעצמי. כי אני פשוט נהנה מהתהליך.

אבל באותה פעם הרגשתי שזה לא קרה בזכותי. זה היה קורה גם אם היה שם חביתוש של דודלי..

אז קצת ביאס אותי. כי היא גנבה לי את תחושת ההצלחה שאני כך אוהב

למעלה