כמו שכתוב בכתבה היא גרה בנס ציונה. סע לשם חפש אותה.
הבעיה שהיא לא צריכה אותי בשביל אורגזמות...כמו שכתוב בכתבה היא גרה בנס ציונה. סע לשם חפש אותה.
לא קראת עד הסוף. היא מעבירה סדנאות להכרת הגוף ולהקשיב לגוף. סע תלמד ממנה ולא צריך יותר אשההבעיה שהיא לא צריכה אותי בשביל אורגזמות...
אז שאחזיק לה את הנר?
לא קראת עד הסוף. היא מעבירה סדנאות להכרת הגוף ולהקשיב לגוף. סע תלמד ממנה ולא צריך יותר אשה
בקיצור - בקש ממנה הדרכה אישית, כי עשית לה שיווק כאן.לא קראת עד הסוף. היא מעבירה סדנאות להכרת הגוף ולהקשיב לגוף. סע תלמד ממנה ולא צריך יותר אשה
ואיזה מסר הגוף שלה שלח,,,, כי כשאני בעבר הייתי יכולה להגיע לאורגמה פעמיים ,צעקתי הללויה אז אין לי שמץ של מושג מה היא חוותה
זה כי הסתפקת במועט.ואיזה מסר הגוף שלה שלח,,,, כי כשאני בעבר הייתי יכולה להגיע לאורגמה פעמיים ,צעקתי הללויה אז אין לי שמץ של מושג מה היא חוותה
הסיפור שהיא מספרת מעורר עיניין.
הגיל,,,,נושא רגיש,אין ספק שהאורגזמות שלי היו שונות בתכלית, כמובן שגם המון תלוי במשיכה ובפרטנר, ובשנים האחרונות הרבה השתנה בגלל גיל המעבר ועוד,ואני תמיד אומרת שאם פרטנר מתאים עדיין אפשר להגיע לגבהים אבל לא כמו בגיל 40 שאז רק למדתי לגמור עם גבר.אךךךך לפני כ 10 שנים
הי לי פגישות שבהן הבת זוג היגיעה ל 4-5 אורגזמות ב3 שעות.
הכל בראש, כמובן יש את גורם הגיל .....
אין ספק שהיינו צעירים. אני ומבחר בנות זוג הגענו לעוד ועוד אורגזמות והתאבון לא פסק. רק לפני כמה חודשים סיפרתי על אותה עלמה בוגרת שקיפצה וקיפצה בחדווה ולפי עוויתות הגוף וקריאות השמחה. אני מעריך ש״גמרה ״ לפחות 10 פעמים ברצף. אז צא ולמד יש לנו עתיד. לפחות לבנות בחבורה לפי אותה דוגמה.הגיל,,,,נושא רגיש,אין ספק שהאורגזמות שלי היו שונות בתכלית, כמובן שגם המון תלוי במשיכה ובפרטנר, ובשנים האחרונות הרבה השתנה בגלל גיל המעבר ועוד,ואני תמיד אומרת שאם פרטנר מתאים עדיין אפשר להגיע לגבהים אבל לא כמו בגיל 40 שאז רק למדתי לגמור עם גבר.
אין ספק שהיינו צעירים. אני ומבחר בנות זוג הגענו לעוד ועוד אורגזמות והתאבון לא פסק. רק לפני כמה חודשים סיפרתי על אותה עלמה בוגרת שקיפצה וקיפצה בחדווה ולפי עוויתות הגוף וקריאות השמחה. אני מעריך ש״גמרה ״ לפחות 10 פעמים ברצף. אז צא ולמד יש לנו עתיד. לפחות לבנות בחבורה לפי אותה דוגמה.
השיא שלי היה 9.אךךךך לפני כ 10 שנים
הי לי פגישות שבהן הבת זוג היגיעה ל 4-5 אורגזמות ב3 שעות.
הכל בראש, כמובן יש את גורם הגיל .....
כזכור באותו פוסט שעורר גלי קנאה גברית ציינתי שיצאתי משם עם תחושת ניצול. כמו שכתבת האגשתי כמו כלי שימושי. רק שהפכתי את היוצרות והובלתי זה היה מהנה.השיא שלי היה 9.
בעצם זה השיא שלה.
אני הייתי רק כלי עבודה....
אז למרות המספר הגבוה, שהיה אמור להחמיא לי, יצאתי קצת מבואס...
מה שיפה הוא שגם הצלחת לספור אותםכזכור באותו פוסט שעורר גלי קנאה גברית ציינתי שיצאתי משם עם תחושת ניצול. כמו שכתבת האגשתי כמו כלי שימושי. רק שהפכתי את היוצרות והובלתי זה היה מהנה.
גבריות שצריכה לשלוט?
כתבתי שאני מעריךמה שיפה הוא שגם הצלחת לספור אותם
יפה שהצלחת להעריךכתבתי שאני מעריך
אתה לא שומר מחברת קטנה בצד לצורכי תיעוד?מה שיפה הוא שגם הצלחת לספור אותם
לא מדוייק.כזכור באותו פוסט שעורר גלי קנאה גברית ציינתי שיצאתי משם עם תחושת ניצול. כמו שכתבת האגשתי כמו כלי שימושי. רק שהפכתי את היוצרות והובלתי זה היה מהנה.
גבריות שצריכה לשלוט?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.