אז איפה אני ומיטל היינו...

אז איפה אני ומיטל היינו... ../images/Emo32.gif

אז ככה... היום התקיים טקס תפוח הזהב של תפוז שבו נתנו פרסים לפורומים הכי פופולריים בתפוז, הייינו בקומה ה- 49 בעזריאלי, היה ממש ממש אירוע מושקע... מלללאאאא אוכל.... (רק חבל שאני ומיטל אכלנו לפני כי שכחנו שגם שם יהיה אוכל... ) אבל למרות שירי מימון וכל האוכל והשתיה, דאגנו להתעדכן בכל מה שקורה בבלוג ושהכל עובד כשורה....
אחר כך נסענו לפאב של ידיד שלי, בראשון, ואז נסענו למיטש, להופעה של זמרת בשם מעיין (תסלחו לי שאני לא זוכרת את השם משפחה) והיה נחמד... ואחרי ההופעה אני ומיטל קיימנו "שיחה למען הפורום ולמען נובה בפרט.." פרטים בהמשך....
אני שמחה ומאושרת לגלות שנהנתם מהבלוג ושאהבתם את איריס, ושפרגנתם לה, (חסר היה לכם שלא!!!) אממממ.... דודי, מקסים שלנו, שוב
טוליצ מקסימה שלי, תודה על העדכונים ועל ההודעה המסכמת של הבלוג.... ובכלל תודה לכל מי שהיה... ו.... יאללה מי הערפד החדש שלנו? ואני מצפה בקוצר רוח לשאלון השבועי.... שיהיה לכולכם לילה מקסים... מחר אני בחופש מהעבודה סוף סוףף!!!!!! (הייתי חייבת לפרוק את זה מהלב...)

משהו חשוב ששכחתי.... ../images/Emo18.gif

מיטל, מדהימה שכמותך, תודה על היום.... ממש ממש ממש נהנתי ואני מקווה שגם את....

ברררר

New member
שמחה שנהנהתן

שאלון זה רק מחר אחרי שאני אסיים את הבגרווווות בלשון (בעעעעעעע) יומטוב והיה ממש כיף למרות שלא שהצלחתי להכנס רק ב10!!!!

ברררר

New member
חחח תודה

וכן זה איכס וזה מעצבן כי על כל טעות יורדות כמה נקודות ואז זה מצטבר לאיזה 10000 נקודות שירדו ואז אתה נשאר עם חרא של ציון!

יהיה בסדר

אוף אני מחפשת איזה רינגטון להוריד לפלאפון ואני לא מוצאת משהו יפה

ברררר

New member
איזה חברה?

לי יש כבר ממזמן את LOOK WHAT YOU'VE DONE אבל בסלקום "ואולי" של עברי זה מקסים. הייתי מורידה אם היה לי סלקום

טולייצ

New member
../images/Emo24.gif

דווקא אני היחידה שלא ממש התלהבתי מאיריס חה חה
ואל תשכחי שכל ימי ראשון אני פותחת שרשור המלצות! מגניב לך ולמיטל שייצגתם את הפורום,ויום יבוא וגם אני אהיה במיטץ'
והיה לי הכבוד להיות הערפדית הראשונה
כיף לך שאת בחופש,אוחח עכשיו שישץ העירה אותי [הביאו לי סופסוף את המיטה החדשה חח..] ואני אחרי מבחן מעייף מאוד בתנ"ך על הבוקר,ובקרוב אני עפה לשיעור תאטרון אחרון לשנה זו

אממממ טוליצ

יקירתי, מזל טוב על המיטה החדשה... איזה כיף זה מיטה חדשההההה.... אממממ..... מקווה שהלך לך טוב במתכונת... וקניתי את הספר של יהלי סובול... לא עמדתי בפיתוי...

טולייצ

New member
תהני מה../images/Emo63.gif

וכמובן תתחדשי
והמיטה לא משהו אוף :( והלך לי מצויין,את זוכרת חח..

מאמי

את הזמן שיש לי אני מקדישה למיטה שלי, לפורום הזה, ולמיטה שלי, ולמיטש...... אני באמת צריכה למצוא זמן בין לבין לספר.... לא בסדר מצידי....

טולייצ

New member
אז

נסי לחלק את הזמן שלך כך שגם יהיה לך זמן לספרים,זה מאוד חשוב..

למעלה