ע ד י ת ו ש
New member
אז איפה אני ומיטל היינו... ../images/Emo32.gif
אז ככה... היום התקיים טקס תפוח הזהב של תפוז שבו נתנו פרסים לפורומים הכי פופולריים בתפוז, הייינו בקומה ה- 49 בעזריאלי, היה ממש ממש אירוע מושקע... מלללאאאא אוכל.... (רק חבל שאני ומיטל אכלנו לפני כי שכחנו שגם שם יהיה אוכל... ) אבל למרות שירי מימון וכל האוכל והשתיה, דאגנו להתעדכן בכל מה שקורה בבלוג ושהכל עובד כשורה....
אחר כך נסענו לפאב של ידיד שלי, בראשון, ואז נסענו למיטש, להופעה של זמרת בשם מעיין (תסלחו לי שאני לא זוכרת את השם משפחה) והיה נחמד... ואחרי ההופעה אני ומיטל קיימנו "שיחה למען הפורום ולמען נובה בפרט.." פרטים בהמשך....
אני שמחה ומאושרת לגלות שנהנתם מהבלוג ושאהבתם את איריס, ושפרגנתם לה, (חסר היה לכם שלא!!!) אממממ.... דודי, מקסים שלנו, שוב
טוליצ מקסימה שלי, תודה על העדכונים ועל ההודעה המסכמת של הבלוג.... ובכלל תודה לכל מי שהיה... ו.... יאללה מי הערפד החדש שלנו? ואני מצפה בקוצר רוח לשאלון השבועי.... שיהיה לכולכם לילה מקסים... מחר אני בחופש מהעבודה סוף סוףף!!!!!! (הייתי חייבת לפרוק את זה מהלב...)
אז ככה... היום התקיים טקס תפוח הזהב של תפוז שבו נתנו פרסים לפורומים הכי פופולריים בתפוז, הייינו בקומה ה- 49 בעזריאלי, היה ממש ממש אירוע מושקע... מלללאאאא אוכל.... (רק חבל שאני ומיטל אכלנו לפני כי שכחנו שגם שם יהיה אוכל... ) אבל למרות שירי מימון וכל האוכל והשתיה, דאגנו להתעדכן בכל מה שקורה בבלוג ושהכל עובד כשורה....