אז איפה אתם אוהבים לבלות בעיר ??

smagi

New member
אז איפה אתם אוהבים לבלות בעיר ??

אני מכורה ל-סוגו ! קפה מעולה, אוכל מעולה והכי הכי חשוב שירות מהיר ועם חיוך על הפנים. אז יש לכם המלצות נוספות???

ganbarimasu

New member
הווו...שאלה טובה...

אני אוכל רק בטריקולד (יש להם עוגות נהדרות ללא סוכר - הלוואי רק שהיה גם קרמשניט...). לשבת אני אוהב ב"בנחלה" - נעים, אוירה טובה ואוכל מצויין... לבלוס אני אוהב ב"טרנסילבניה הקטנה"... (רומני שזורם לו שום בדם...)... עוד בהמשך...

smagi

New member
אהבתי גם את האידה

האוכל טוב! אבל המחירים בשמיים! טוב אולי הם מטגנים במי זהב

ganbarimasu

New member
עדיין לא יצא לי לאכול ב"אידה"...

אני באופן כללי משתדל לא לאכול במקומות שבהם המחירים דורשים "משכנתא"...

שאקית

New member
שונאת את סוגו....

ממש מקום לא אכותי... אגב אם אנחנו דנים בנושא, נראה לכם מכובד הבולבולים הכחולים שם????... סליחה על הבוטאות כן?!... אמממ כמושבעת של סלט חלומי, וכאחת שטעמה אחד כזה כמעט בכל מקום אפשרי בנהריה, ללא ספק דניאלס לוקח, גם אווירה ממש נעימה בחורף :)

smagi

New member
איזה בולבולים כחולים ???

ולגבי הדניאלס... אני ממש לא אוהבת להשמיץ אבל מקום כל כך מלוכלך עוד לא ראיתי! ג'וקים במסעדה, כמויות של נמלים על השולחנות (ולחשוב שפעם היינו יושבים שם), אבל הכי גרוע: פעם ישבנו שם והגישו לבעלי חביתה "טובעת" בשמן כשהערנו לרונן הוא פשוט הביא נייר סופג והניח על החביתה..... כאילו דהה.... כמה כבר עולה להכין חביתה חדשה ולהחזיר לקוח מרוצה למסעדה?????

ganbarimasu

New member
המשך...

כאשר בתדלוק בשרי אינסטנט חשקה נפשי, אני מאד אוהב את השווארמה של "דומינו לוסקי" ושל "אבוצי"... לגבי
אני מעדיף את זה שאני מכין... אבל מוכן להתפשר על זה של סינגפור (ולא אף מסעדה אחרת!). ובכלל סינגפור זו בחירה ראשונה שלי בכל מה שקשור לארוחה סינית בנהריה - גם בגלל האוכל המצויין וגם בגלל העיצוב הנעים שפשוט עושה לי את הערב בכל פעם. אשתי מאד מאד אוהבת את ה"גיוזה" ואת "קפה גרג"... אני כמו גבר ממוצע לא מבין מה הכיף בלשתות
עם
או לאכול ארוחת בוקר
במחיר של וילה ממוצעת... אבל ניחא
מדי פעם אנחנו אוהבים ללכת להופעת סטנד-אפ בהיכל התרבות, אבל הן מועטות ולא כולן ברמה (לדעתי)... ולסרט בקניון. מעבר לזה אנחנו לא ממש מבלים בנהריה... הצגות טובות במנוי בתיאטרון חיפה, מסעדות יפניות או קרניבוריות מאד (גם
בעוונותיי...) מחוץ לעיר... וזהו... אני חושב...

smagi

New member
אז גם אנחנו כזוג שמאד אוהב

לבדוק מסעדות ולטעום בכולן, מאד אוהבים את סינגפור! ושווארמה ופלאפל אין כמו לוסקי (שנמצא ליד העיריה). למרות שאני לא אוהבת ג'אנק, אני חוטאת גם שם ומתה על הבורקס של אמא. ולגבי הגרג, אז הקפה מעולה אבל האוכל "פלצני" מדי לטעמי - יותר מדי קיטץ' בארוחה אחת והמחיר........

למעלה