אז איפה אתם בחג

אתי@

New member
אז איפה אתם בחג ../images/Emo35.gif

הזמינו אתכם או שאתם מארחים
גם הפעם היה קשה להחליט איפה לחגוג
(אצלנו כן כרגיל...) אנחנו נהיה בערב חג אצל ההורים שלי, בשישי בערב אצל ההורים של רונן, ואני חושבת להזמין כמה חברים לבראנצ´ ביום שבת... אוי כמה אוכל...

Ronnie*

New member
כרגיל, הרבה בלגן...

בחמישי בערב, אצל ההורים של אורי, משהו משפחתי מצומצם, תודה לאל... בשישי לפני הצהריים, אצל ההורים שלי + סבא וסבתא משני הצדדים + דודים + המשפחה של אורי, אלוהים יעזור לנו...

fila

New member
אני עדיין בהתלבטות../images/Emo5.gif

אמא שלי ממש רוצה שנעשה איתם את החג וגם אחותו ממש רוצה שנעשה אצלה (כן..כן.. עם עוד 30 איש בערך)....... בקיצור לא החלטתי אני חושבת שליבי נוטה הרבה יותר לבית של אמא שלי, היא תכין את האוכל הבשרי לאבא שלי ואחי ואני אכין את החלבי לי לשמעון ולה... האמת שמאוד מפתה אותי לא לעשות כלום

אתי@

New member
או כמו שרונן אומר: "לאן נוסעים בחג

הזה?" (כדי להתחמק מההחלטות) כן, בטח, נוסעים...

fila

New member
../images/Emo6.gif והוא:" אז נוסעים לאחותי או לא?"

בערך 3 פעמים ביום...

שמופית

New member
לנו דווקא יש חג שקט.....

מחר בצהרים אנחנו הולכים לאכול ב"מיקה" צהרים עם אמא שלי והאחים שלי. לאמא שלי יש היום יומולדת ואנחנו נחגוג על עיסקית
בערב (מחר) אנחנו מוזמנים לדודה של תמיר. שישי בערב - ארוחת ערב חלבית אצל אמא שלי ו ז ה ו ! ! !

kisses

New member
כרגיל אצל ההורים של אלון

ואני מביאה את העוגה גבינה כמובן
יש למשהוא הצעות למתכונים שיצאו מוצלחים

אתי@

New member
עוגת גבינה עם שוקולד – אורן גירון

השם הנרדף של העוגה הוא "העוגה האלוהית"...
עשיתי 2 כאלה, אחת לנו ואחת להורים של רונן. יצא פיצוץ, עוגה מעולה
העוגה האלוהית - עוגת גבינה עם שוקולד – אורן גירון *************************************************** מרכיבים: לתחתית: 200 גר´ עוגיות חמאה-מרוסקות 70 גר´ חמאה מומסת 2 כפות קקאו למלית: 500 גר´ גבינת שמנת 3 ביצים 2 כפות קורנפלור גרגרים ממקל וניל אחד 1 גביע שמנת חמוצה 1 כוס סוכר 100 גר´ שוקולד מריר, שבור לקוביות לציפוי: 200 גר´ שוקולד מריר 1 מיכל שמנת מתוקה אופן הכנה: מערבים את פירורי העוגיות עם החמאה והקקאו. מהדקים לתוך תבנית אפייה. מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים את הבלילה עד ½ מגובה התבנית, מפזרים את קוביות השוקולד ויוצקים את ה-1/2 השני. אופים כשעה דקות בחום של 160 מעלות. מצננים. לציפוי- מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד. מערבבים ויוצקים על העוגה הקרה. ניתן להכין גם בתבניות אישיות וגם בתבנית גדולה.

kisses

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

בסוף עשיתיח עוגת גבינה ופירורים וזה ניראה בנתיים ניפלא נקווה שגם הטעם. רציתי לעשות משהוא עם שוקולד אבל נאלצתי לוותר כשנאמר לי בלי שוקולד.

בערב החג אצל סבתא שלי עם כל

המשפחה שלי, וגם ההורים של לירון מוזמנים . בשישי כנראה אצל לירון. בשבת בבוקר אצל חבר´ה מהבסיס של לירון בשבת בצהרים זוג חברים אצלנו לצהריים. בקיצר- מה שהחגים האלה עושים לנו.....

nikit1

New member
אצלינו יחסית רגוע...

אנחנו עושים את ארוחת החג אצל חמותי וגם אבא שלי ואחי יהיו שם ולמחרת החצי השני שלי חוזר לצבא לעשות שבת
אז אין יותר ארועים, אני והכלבה נחלוק עוגת גבינה בבית

למעלה