בחמישי בערב, אצל ההורים של אורי, משהו משפחתי מצומצם, תודה לאל... בשישי לפני הצהריים, אצל ההורים שלי + סבא וסבתא משני הצדדים + דודים + המשפחה של אורי, אלוהים יעזור לנו...
אמא שלי ממש רוצה שנעשה איתם את החג וגם אחותו ממש רוצה שנעשה אצלה (כן..כן.. עם עוד 30 איש בערך)....... בקיצור לא החלטתי אני חושבת שליבי נוטה הרבה יותר לבית של אמא שלי, היא תכין את האוכל הבשרי לאבא שלי ואחי ואני אכין את החלבי לי לשמעון ולה... האמת שמאוד מפתה אותי לא לעשות כלום
עשיתי 2 כאלה, אחת לנו ואחת להורים של רונן. יצא פיצוץ, עוגה מעולה
העוגה האלוהית - עוגת גבינה עם שוקולד – אורן גירון *************************************************** מרכיבים: לתחתית: 200 גר´ עוגיות חמאה-מרוסקות 70 גר´ חמאה מומסת 2 כפות קקאו למלית: 500 גר´ גבינת שמנת 3 ביצים 2 כפות קורנפלור גרגרים ממקל וניל אחד 1 גביע שמנת חמוצה 1 כוס סוכר 100 גר´ שוקולד מריר, שבור לקוביות לציפוי: 200 גר´ שוקולד מריר 1 מיכל שמנת מתוקה אופן הכנה: מערבים את פירורי העוגיות עם החמאה והקקאו. מהדקים לתוך תבנית אפייה. מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים את הבלילה עד ½ מגובה התבנית, מפזרים את קוביות השוקולד ויוצקים את ה-1/2 השני. אופים כשעה דקות בחום של 160 מעלות. מצננים. לציפוי- מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד. מערבבים ויוצקים על העוגה הקרה. ניתן להכין גם בתבניות אישיות וגם בתבנית גדולה.
המשפחה שלי, וגם ההורים של לירון מוזמנים . בשישי כנראה אצל לירון. בשבת בבוקר אצל חבר´ה מהבסיס של לירון בשבת בצהרים זוג חברים אצלנו לצהריים. בקיצר- מה שהחגים האלה עושים לנו.....