אז... איפה אתם ביול?

windflute

New member
אז... איפה אתם ביול? ../images/Emo82.gif../images/Emo185.gif

חברות וחברים - יול מתקרב! Tis the season to be jolly וכמובן הייתי רוצה לשמוע דעות הצעות רעיונות ודרכים שונות לחגוג אותו. אני אישית מאוד אוהבת חורף ויול בשבילי הוא חגיגת החורף. השנה הגדלנו לעשות וכבר קנינו עץ אשוח מפלסטיק (אחרי דיון ארוך שלאחריו שוכנעתי שזה שגם הנוצרים חוגגים עם עץ זה לא אומר שעץ זה נוצרי) והתחלנו לאסוף אצטרובלים ולצבוע אותם עם מכחול בצבעי יול. הכי יפה יוצא כשצובעים אותם בכסף או בלבן... מזכיר שלג. בקיצור - שעות של הנאה מה איתכם? מה אתם עושים ביול? אתם מכירים אולי שירי יול שמחים שאפשר ללמוד ולשיר? או לקנות ולשמוע? אילו טקסי יול עשיתם? אילו אתם זוכרים במיוחד? הממ.. ויש משהו שקצת מטריד אותי והייתי רוצה לשמוע את דעתכם לגביו. לא יורד גשם. מצד אחד זה מטריד אותי כי אני רגילה לגשם בחורף. מצד שני, מה אני אגיד לגאיה תורידי לי גשם כי אני רגילה לגשם בחורף? אני אעשה טקס גשם? למה? למה גשם חשוב לי? לי, לא לחקלאים. לי, לא לעצים ולפרחים. האם גשם חשוב לי עד כדי כך שאבקש מגאיה לשנות את החלטתה ולהוריד גשם. יאללה תגובות. ויול שמח! ~O~ שחר

gwizard

New member
אנחנו עושים טקס בחוץ

למה ? כי גאיה החליטה לא להוריד גשם ולאפשר לכל הפאגאנים החמודים לעשות טקסים בטבע

ToryMaster

New member
המ

אני חושבת שלבקש מותר, זו החלטה של גאיה אם להקשיב לך ולעשות את זה או לא.

windflute

New member
השאלה היא לא אם לבקש או לא

אלא האם עובדת היות הגשם היא ערך לניאו-פגאן. אני יודעת שאבותינו החקלאים התפללו לגשמים.. ובכל זאת אולי זמנים השתנו... מנקודת ראותך כפגאנית - האם חשוב לך שירד גשם? מאיזו סיבה? ~O~ שחר

ToryMaster

New member
כפאגאנית?

אני כפאגאנית שונה מאני כבת 17 שאוהבת פירה? לי כאדם, במכלול, חשוב גשם. בעיקר בעונה. לא מוצא חן בעיני הבלאגן הזה שהולך כאן, לא מוצא חן בעיני המצב רוח הכללי שזה משרה עלי. מבחינתי חורף - גשם. חורף בלי גשם גורם לי להרגיש רע ומפוחדת. את לא רק ניאו פאגאנית, זה שלניאו פאגאנים [שאינם חקלאים, לדוגמה] אין צורך בסיסי וקיומי בגשם שוטף, לא אומר שלך כאדם אין צורך בזה. מבינה למה אני מתכוונת? את כביכול עושה הפרדה, ואין כזו. [אבל בכל זאת, כפאגאנית, אני פשוט רוצה לדעת שהטבע בסדר ולא משתולל ולא זועק הצילו, גשם כזה ירגיע אותי, ואולי גם אותו]

gwizard

New member
הממ

ולי כאדם חשוב השלג - המצב הנורמלי שיש בחורף במדינות נורמליות. חורף - שלג. אז אני חייב עכשיו לרוץ ולעשות טקס להורדת שלג ? אני לא חושב שיש קשר היום בין פאגאניזם למזג האוויר בפועל. אנחנו לא חקלאים ומכאן - אין לנו את אותו הצורך שהיה בתקופות אשר לפני התעשיה. אם היינו גרים בכפר ומגדלים אוכל בעצמנו - אז זה היה משהו אחר.

ToryMaster

New member
אז זהו

שזה לא נכון. זה שאני לא מגדלת את הירקות שלי בעצמי בשדה, לא אומר שאני פחות זקוקה למים וגשם שיפרו ויסייעו לירקות שאחרים מגדלים עבורי.

Wing Chan

New member
לא הוחלט עדיין ../images/Emo13.gif

יש עוד זמן עד ה21\22... נראה כבר. אבל בכול מקרה, יהיה בקבוק גינס מעורב בעיניין. או איזה כוסית ערק. או אולי שניהם. עוד לא החלטתי.

למעלה