אז איפה אתם ביום העצמאות?

אקס93

New member
אז איפה אתם ביום העצמאות?

אז איפה אתם תיהיו בערב יום העצמאות 59? ומה תעשו שם? אני אהיה במופע רוק עצמאות איפשהו מחוץ לירושלים, הבעיה שאני הולך עם אחי הגדול וחברים שלו אז כל מה שקשור לאלכוהול לא יהיה אז אני מבואס. ולפחות אני אצע מהבית הפעם. מה איתכם?

האבק

New member
../images/Emo104.gifאין לי מושג

אבל אני יודע שאני לא אהיה ברוק עצמאות
(וכן, מרצון...) אבל אם כבר אז כבר - יום עצמאות שמח לכל חברי הפורום!

JustRain

New member
יום עצמאות שמח!

ואנא, את כל הבשר שנשאר (תמיד נשאר לכם), תרמו לנזקקים. אבל עדיף שפשוט אל תקנו יותר מדי בשר. כואב הלב. אוכל נזרק, ועוד בשר . כלומר, אתם זורקים בעלי חיים לפח.

אני...

תכננתי ללכת לרוק עצמאות, תכנון שנפסל בגלל בעיות תקציב ובעיות אמא. אז כנראה אני אמצא את עצמי משוטטת ברחבי גן יבנה עם חבורת מטורפים שמתעקשים שאני מכירה אותם. נו טוב
(נו סתם, אנחנו כנראה נתנחל אצל מישהו ונעשה מרתון סרטים, כמו שנה שעברה. מישהו אמר "חסרי חיים"?) שכולנו נהנה ביום העצמאות, ומזל טוב למדינה

נטעש

New member
אני אהיה בקהילה היוהודית כאן

עם כל החבר'ה הניו זילנדים היהודים

dahoe

New member
כרגיל.

מסורת היא זו שאני וחברי (לא אני וחבריי, שימו לב, אני וחברי. לפעמים יש עוד מישהו) הולכים ברחבי העיר, רודפים אחרי זיקוקים, ועוברים על פני אירועי הרקדה והופעות שאין לנו סבלנות להישאר בהן. מסורת היא, בנוסף, ביום העצמאות למחרת, שאני ומשפחתי מסתגרים בבית. בלי מנגל. בלי פטישים. בלי ספריים. מקסימום אני הולך לחבר.

SNTD

New member
לי יש חיים ולי יש חיים ../images/Emo6.gif

סתם, אני צוחק אבל את האמת, שתוכלו למצוא אותי בטלוויזיה מעביר את החג, ולא, לא צופה בטלוויזיה, אלא מופיע
אני מופיע עם תזמורת צה"ל בטקס הדלקת המשואות בהר הרצל, אני יושב בשורה השנייה מלמטה (בבמה של התזמורת), פשוט חפשו סקסופון כסף, אני איתו
בכל מקרה, לאחר מכן אלך נא לי לדרכי לפארק הירקון, ויחד עם חברי התזמורת אנחנו עושים על האש (וזה יהיה במשהו כמו ב-11 בלילה כן? אבל לבשר תמיד יש זמן
) אחרי זה יש כמה מסיבות בשער הנגב, אולי אני אלך לכמה מהן, כמובן, תלוי באוטו של אבא
נ.ב אם מישהו רוצה לחפש אותי בטלוויזיה, סתכלו בערוץ 10 בשעה שמונה בערב, חפשו סקסופוניסט עם סקסופון כסף, זה אני

yael ziv

New member
יום עצמאות שמח!

אני אהיה בכנרת עם חברים. או שניסע למסיבה בחוף לבנון או שנעשה על האש ונישם באוהל. ככה או ככה- זה כינרת, אין מה להפסיד

למעלה