אז איפה אתם במרוץ לפסח?

אז איפה אתם במרוץ לפסח? ../images/Emo178.gif

בשיא המרץ, מקרצפים כבר את המנורות? סיימתם כבר בט"ו בשבט? מתחילים ברגע האחרון? מעמידים את הבית למסדר או מנקים רק חמץ ממש? סטייל "אבק הוא לא חמץ, אשה היא לא קורבן פסח"... או שמא... סוגרים את הבית לכל הפסח?

ערב פסח הזמן הכי יפה בשנה

מאז ומתמיד אהבתי את ערב פסח, הנקיונות, הריחות, הבלאגן, הקניות, ההתחדשות ובכלל האוירה הנפלאה לקראת חג הפסח.. השנה החלטנו למרות שאין לנו מושג מהיכן לממן זאת, לקנות לכל הילדים בגדים חדשים לגמרי וגם נעלים חדשות לכולם.. שתהיה שמחת חג אמיתית.. וגם סתם כך מגיע להם למלאכים ולמלאכיות שלנו שמרווים אותנו נחת כל השנה כולה.

איזה אדם אופטימי אתה

אצלי ערב פסח (במובן הרחב של התקופה) מעלה את סף הכמיהה לנוגדי-דכאון... ב"ה עם השנים אני נרגעת ומנקה רק חמץ גמור. השפיות משתפרת פלאים
לגבי הביגוד וההנעלה החדשה- אני מופתעת כל פעם מחדש לגלות את הפרש המחירים... כדאי לכם לעשות סקר שוק רציני לפני קנית כל פריט- ההפרשים מגיעים לעשרות עד מאות אחוזים! (שישי האחרון קנינו לילדים הנעלה חדשה- בחצי עד שלוש רבעי המחיר שקנינו להם בעונות הקודמות- של אותה חברה! פשוט מצאנו חנות שמוכרת את דגמי השנה שעברה. אתה קולט ? חצי עד שלושת רבעי מחיר!!!)

ברור

יש אצלינו גברת אחת שמוכרת נעלים מעודפים ממש בחצי מחיר. אגב, לגבי הנקיונות, גם אנחנו מנקים רק חמץ (וגם מעט אבק..)..

פנינית13

New member
עונה

אצלנו פסח זה הזדמנות להעיף הרבה דברים שלא נחוצים אז העבודה רבה אבל לא משתגעים כל יום קצת .וכבר גמרנו חדר וחצי הילדים הגדולים מסדרים סיפריות אני את הארונות ויאללה הולכים להמשיך לקרצף בכייף

שרונס21

New member
השניה עליתי למחשב כדי לנוח...

סימתי היום את חדר הילדים -סופית. את חדר השינה כבר סימתי לפני פורים. נותר לי חדר בקומה העליונה (זהו חדר העבודה של בעלי והמחשב שלי...) מטבח התחלתי חלק מהארונות שאין בהם חמץ. סלון, פינת אוכל עוד מוקדם לי להתחיל... האמת? אני במצב טוב. (נראה לי..) אצלי פסח זה אומר שאני לא מפספסת אף פינה!
בגדול, מנקה הכל אך לא מכשירה.

שרונס21

New member
בשביל אולי יומיים שנהיה

בבית,בחוה``מ,לא שווה לי. אולי אכשיר רק כיריים.

אז מה כבר נשאר?

שיש, אם מכסים הרמטית לא חייבים להכשיר. תנור- באמת אפשר לוותר, אבל אם כבר קרצפת אותו מה הבעיה להשאיר אותו דלוק לשעתיים על החום הגבוה ביותר? וכדו'. סתם מנסה להבין

שרונס21

New member
אולי כדי שתהיה סיבה למה

באתי בלי עוגה??? סתתםם... אני חלשה בהכשרים וכאלה. בעלי עסוק מעל הראש בעניני עבודה. (עם כל הקניות שאני מפנטזת עליהם משהו צריך לשלם אותם...) אני מפחדת לא להכשיר כמו שצריך או לחלופין לבקש מהבעל שיענה לבקשתי (ובטח זה יתבצע לאחר ברורים קדחתניים בהלכה\באחי הרבנים שלו וכו'....) מיותר לי. כך נהגתי כל שנה.

בסג

New member
בקו הזינוק../images/Emo9.gif

אנחנו מנקים בעיקר את המטבח, ומסדרים קצת את הבית, ואנחנו נוטים להתחיל לקראת פסח (3-6 ימים לפני).

למעלה