אז איפה אתם בסדר?

אז איפה אתם בסדר?

אופס , ב -
? , סליחה. ומה בתכנית?
על ה -
?
על חוט תיל? שירים ו -
מסביב? הרוח נושבת קרירה , נוסיפה
למדורה? מי קושש עצים מחצרות השכנים? *פורג´ , זה גם אליך השאלה הזותי
* ואיך מרגישים כשמסביב אבאמאילד ואתם רק אבאילד או אמאילד? הנה המדורה שלנו משנה שעברה

אני מכינה קינוח. ../images/Emo13.gif

והפעם אני לא הסכמתי לשפד את המרשמלויים כי זה דביק ומגעיל, אז אני עושה עוגת שוקולד. כמו בכל שנה השדה שנבחר הוא זה שליד הבית, כך שאני אוכל להציץ מהחלון. רק השנה הייתה בעייה למצוא אבא שיהיה וישמור. אבל בסוף מצאנו, כי אני ועוד הורים והורות אחרות לא הסכמנו שהם יהיו בלילה ובכלל בלי שמירה. הם התמרמרמו, כי הם כבר ´גדולים´ אבל אנחנו יותר גדולים
אני שונאת את ל"ג בעומר. (ולא בגלל שמסביב למדורה הכרתי את האבא שלו
)

(אל) תפתחי חלון ../images/Emo3.gif

שלא יסריח
אצלנו יש יותר הורים והורות מילדים , נדמה לי שהחגיגה היא יותר בשביל הגדולים(לפחות לפי סוג האוכלים שמביאים) . מה , למה את שונאת ? מה עם " הוא היה גיבור? הוא קרא לדרור".

בגלל הריח, בגלל הליכלוך בגלל

שבתור ילדה תמיד הייתה תחרות מי נשאר עד הבוקר ואני הייתי מתענה להשאר ערה
החלק היחיד הכייף בחג הזה ובלהישאר ערה כל הלילה זה כשלקראת הבוקר הולכים למכולות ולגנוב לחמניות טריות ושוקו.

איי בי

New member
אז איפה אתם בסדר?

תנסי להיות אמא נטו כי זה יותר טוב מאשר להיות אמא+אבא . בקשר לעצים תמיד תוכלי להעזר בידידים

איי בי ../images/Emo13.gif , טוב שבאת ,

רציתי להודות לך , אבל מערכת המסרים לא מתפקדת
. אז קודמקול קבל מכאן
ואני חושבת שאני באמת רק אמא נטו ולא מתיימרת להיות משו אחר. שאלתי לגבי ההרגשה הסביבתית , המיוחדת לרגעים שכאלו , שרואים מסביב משפחות זוגיות יותר מאשר בדרך כלל. אני? אני כבר התרגלתי , מלשות
ואמנם הילד שלי הוא חדורי מבחירה (שלי
) , אבל זה לא אומר שלפעמים הייתי שואפת אחרת ,בשבילו , בשבילנו. זה סוג של "ביחד" שונה לגמרי. ואת העצים ? שיארגן ה-וועד
(של הכתה) אני מביאה רק
ו -
ואם לא יהיה עם מה להדליק , אז אני מזה מדליקה , שחבל"ז
סתם , סתם , יש לי מצית.

היה מדליק.. תרתי משמע ../images/Emo8.gif

הלבנבן פשוט התקרב כמה שרק יכל למרכז המדורה כידי להרגיש את החום על פניו.......... הפיל לנו(הוריי היקרים ושאר בני משפחתי) את הלב מ"ס פעמים... ןאחרי שעתיים סביב המדורה ...שירים, בטטות וכאלה... הוא נרדם חבל"ז.... אולי נעשה מדורה כל יום

אממ... רק אל תרביצו לי../images/Emo3.gif

למי היה זמן לקושש עצים?
אני שונא לגור רחוק!!!
בכל אופן- תכננו את ל"ג בעומר חודש לפני וכמובן שלא הצליח אז חשבתי להסתובב בין מדורות של חברים פה ולהתנחל אבל לא היה לי חשק וכוח אז .. לא
אבל הבטחנו שמחר (יענו אתמול) אנחנו בטוח בטוח בטוח בטוח נפגש ואני יודע- שאנחנו כ"כ בטוחים זה בחיים לא יתקיים כמובן שלא התקיים
לקחתי יוזמה ונסעתי לידידה חזרתי עם נהג אוטובוס משוגע (זה הנהגים שהכי כיף לסוע איתם) והיום בכלל היה נורא- בלעתי רעל, גרד לי הגוף ולא יכולתי לגרד, ולסיום- בדרך הביתה ראיתי אופנוען. הוא עשה קא בום והחליק בכביש זה היה מחזה **מאוד** לא נעים
עד עכשיו אני מרגיש נגעל לפחות סיימתי מוקדם
-פורג´, שמרגיש נורא וקיבל ברכת יומולדת בדואר

ל"ג בעונש

וכי למה בלית רעל? רחוק זה עניין יחסי , תמיד זה קרוב למקום אחר
הנה אני מחזיקה לך אצבעות , כמה שיש לי ועוד קצת לשנה הבאה שמחה וששון ...
(מפיתום יומולדת , יש עוד זמן , לא? ) *יש אצלנו כאלו שחוגגים להם חצי יומולדת (שבע וחצי , שמונה וחצי וכו´)בקיץ כי בחורף אי אפשר לנצל ת´גינות הציבוריות כמו שצריך ורק אביגיל מקפידה לקיים מצוות יומולדת בדיוק בתאריך אחרת זה לא שווה , אפילו שיורד שלג(שאז זה בעצם הכי כייף)*

אוי לא... נזכרתי ../images/Emo5.gif

יש לי היום אסיפת הורים
לורוצה!!! לורוצה לפגוש את המחנכת שלי
ונראה לי שהיא בכלל חולה לורוצה ולורוצה בעצם.. אני צריך לראות כמה המורה לפיזיקה הביאה
נו, אולי בליתי רעל כי אני אידיוט מפ´תום יש זמן? עוד 21 ימים ולא אל תחגגו ימי הולדת זה רעעעעעעע בעצם אני נולדתי בל"ג בעומר! או שזה היה שבועות?
-פורג´, מלמד את עצמו מסגרות HTML באמלנט

למעלה