אז איפה בארץ הזאתי משיגים דיזייר?

Ridcully

New member
אז איפה בארץ הזאתי משיגים דיזייר?

דיברתי היום עם נציגים של ניופאן ..מישהו אמר חלם? באתר שלהם ה DESIRE מוצג ומתומחר במחיר 3500 עם עברית מובנת התשובה של הנציגה שאני בטוח שיש לה בכלל מושג על מה היא מדברת "אין אותו יותר" שאלת אין יותר אצלכם? לא מייצרים יותר בכלל? התשובה הכללית שלה הייתה .. כן .... אז אם החלטתי לא להתפתות לאייפון 4 הנוצץ איפה בארץ אני קונה דיזייר ?

YosMan1

New member
זה לא אין אותו יותר זה הוא עוד לא הגיע

תנסה להתקשר שוב ותראה איזה תשובות תקבל מנציגה אחרת דרך אגב זו שיטה מצוינת לחברות הסלולר, כל פעם אתה מקבל מחירים אחרים עד שמשהו מוצא חן בעיניך.

Ridcully

New member
ניופאן

לא ספק סלולר ... שבוע שעבר היה אפשר להזמין אותו דרך האתר והיום כבר לא

RubinK1

New member
לפני שאתה רץ לקנות Desire !!!

יצא לי להתנסות בטלפון כמו שרכשת- Desire. רציתי לחלוק איתך את התנסותי בטלפון זה. גם אני שקלתי (בכובד ראש) לרכוש את ה Desire אך ברחתי כל עוד נפשי בי בגלל ההקלדה הרוויית טעויות במקלדת שלו- כלומר ההקלדה אינה וודאית ונטולת טעויות הקלדה כמו באייפון או בסמסונג גלקסי i9000. כדי שההקלדה תתקבל כראוי, יש להקליד לאט ובתשומת לב רבה בכל נגיעת מסך. כמו כן, המסך של ה Desire לעומת השניים האחרונים שהזכרתי מסנוור מבחינת השתקפות התאורה הסביבתית. די מציק. תוכל לרכוש כזה טלפון מחנות בשם Go Mobile ברחוב השלושה בתל אביב (ע"י היכל הספורט יד אליהו) או בחנות City Mobile ברחוב אלנבי 32 (או 34) ת"א 03-5162353. עד כאן בנושא ה Desire. בכל אופן, החלטת לקנות משהו בקטגוריית הטלפונים החכמים המובילים כמו אייפון ודומיו, אז הינה כמה נקודות חשובות לפני שתרצה במקרה לקנות טלפון של סמסונג דגם גלקסי S i9000 או בשמו המלא והמקורי Samsung Galaxy S i9000 יש לי את הטלפון סמסונג גלקסי כבר חודש. הוא באמת טלפון טוב, מסך מעולה(!), ההקלדה וודאית ונטולת טעויות הקלדה (בהשוואה לדזייר), הוא זריז כמו שד, וקל משקל אבל... בגלל 3 הליקויים שבו המפורטים מטה (שמשום מה אף משווק לא יספר לך) אני צריך להחליף אותו (ובלב כבד מאוד): 1. בהערות שלצד איש הקשר הגבילו את הטקסט שאפשר להכניס לכ- 200 מילים בלבד (1,000 תווים בדיוק)!!! זה אומר שלא נוכל לרשום את כל המידע שנרצה על כל איש. לדוגמא: תמצית סיכום שיחות טלפון ו/או פגישות, מחירונים, שעות פתיחת העסק, פרטים מיוחדים ועוד. 2. אם לא די בפאשלה הנ"ל, אם כתבת לדוגמא 20-30 שורות קצרות, וברצונך להגיע לנקודה מסוימת בטקסט שכתבת לצורך עריכה/תיקון, המסך קופץ לסוף או לתחילת הטקס בכל פעם מחדש כאשר תנסה להגיע לנקודה מסוימת בקטע טקס, והוא יאפשר גישה לאחר שהתיש אותך "מעט". גילתי כי תופעות אלו קיימות גם בהערות שבאירוע בלוח השנה וגם בישום "פתקים"- כשרוצים לכתוב איזשהו תזכיר או כל טקסט ארוך אחר (ב"פתקים" הטקסט מוגבל לכ-300 מילים, 1,500 תווים בדיוק). 3. תוכנת הסנכרון הייעודית הנקראת "קיס" של סמסונג לא פועלת כראוי: א. התוכנה "כבדה" מאוד ובקושי זזה (ויש לי מחשב חזק). ב. בניסיון סנכרון, התוכנה לא סנכרנה את כל המידע באנשי הקשר. ג. השדה בו מוצג תוכן ההערות של איש הקשר יכול להציג שורה אחת בלבד. גלילת שדה זה, מעלה או מטה, תציג תמיד רק שורה אחת. ד. תוכנת הסנכרון KIS לא מסנכרנת (בין היתר) את השדה "עוזר" ומספר הטלפון של העוזר. כמו כן, תוכנת הסנכרון KIS אינה מסנכרנת יותר מ 200 מילים (1,000 תווים בדיוק) משדה ההערות שנמצא לצד כל איש קשר כי כאמור השדה הזה מוגבל להכיל באורך טקס שיכול מסוים. ממש לא ברור איך שחררו טלפון כל כך משוכלל ומתקדם אבל עם ליקויים כאלה. אה, כן עוד משהו. הינה עוד משהו "בקטנה" שמשווקי הטלפון SAMSUNG Galaxy S לא שמחים לספר לקונים הפוטנציאלים: הרדיו המובנה הוא אמנם FM אך איכות הצליל ירודה (בלשון המעטה) מהסיבה שהרדיו פועל בשיטת Mono כמו לפני 50 שנה (ולא סטריאו). זו לא בדיחה תבדוק! מקווה שעזרתי. ברכות, רובין.

Ridcully

New member
הבנתי אותך...

אז למכור את הנשמה לשטן בתמורה לאייפון?

RubinK1

New member
למרות שגם האייפון לקוי, הוא הברירה הכי טובה

לאחר בדיקה לא מעטה שביצעתי באיתור טלפון חכם ראוי, מצאתי כי למרות שגם האייפון לקוי, הוא הברירה הכי טובה נכון להיום. עדיין לא מצאתי איך להתגבר על 3 חסרונות באייפון. 1. אין נודניק להתרעה (Snooze) אני מעוניין שכאשר האייפון יתריע ויזכיר באמצעות צליל ( ורצוי גם רטט) כתזכורת לאירוע בלוח השנה, הוא לא ייתן רק פעם אחת ויחידה את הצליל/רטט ואז ילך לישון__ אלא שיהיה "נודניק" וייתן שוב ושוב צליל (ורצוי גם רטט) כדי שחס וחלילה לא אפספס תזכורת חשובה (אפשרות זו קיימת בווינדוס מובייל). 2. הגבלה בקביעת זמן התזכורת/התרעה לפני האירוע אייפון מגביל לתזכר לפני אירוע רק בזמנים קבועים מראש: 5, 15, 30 דקות, שעה, שעתיים, יום, יומיים. לא נוכל לקבל תזכורת בזמנים אחרים שאנו צריכים!!! לדוגמא, אם נרצה תזכורת 4, 5 או 8 שעות או שבוע לפני אירוע (כדי להתכונן לאירוע כראוי הרבה לפני), זה בלתי אפשרי. 3. ליקוי בדחיית התזכורת/התרעה בהמשך לעיל, אני מעוניין שברגע שהאייפון יתריע (כתזכורת לאירוע בלוח השנה), אוכל בלחיצה (רצוי בודדת) לפתוח רשימת בחירה כדי שאוכל לבחור בה לדחות את ההתרעה ב 5, 10, 15 דקות,שעה, שעתיים, 8 שעות, יום או שבוע (גם אפשרות זו קיימת בווינדוס מובייל. לדאבוננו, באייפון, תהליך דחיית ההתרעה לאירוע הוא ארוך, מסורבל ולא יעיל. נצטרך: א. לפתוח את האייפון ע"י החלקת האצבע במסך הראשי. ב. להיכנס למצב עריכה בלוח השנה. ג. לגשת לשדה של "התראה". ד. ואז לשבור את הראש, בכל פעם מחדש, ולחשב מהו משך הזמן (מהו מניין השעות והדקות) לפני מועד האירוע בלוח השנה שבו ארצה לקבל את התזכורת/התרעה. דוגמא: רשמתי בלוח השנה אירוע שאמור להתקיים בשעה 18:45 וביקשתי מאייפון שיזכיר לי באמצעות התרעה של צליל (ו/או רטט) 2 שעות לפני (כדי להתכונן כראוי לאירוע). נניח שהאייפון אכן תיזכר אותי בשעה 16:45 (2 שעות לפני האירוע) אבל אם אני כרגע עסוק ורוצה לדחות את התזכורת/התרעה ב- 15 דקות, כדי שאוכל לטפל בה אז. באייפון, במקרה כזה, אצטרך לפתוח את האייפון ע"י החלקת האצבע במסך הראשי, להיכנס למצב עריכה בלוח השנה, לגשת לשדה של "התראה" ולהתחיל לחשב כמה זמן (מהו מניין השעות והדקות) לפני מועד האירוע שייתן תזכורת בעוד 15 דקות מעכשיו. גם אם פעולת החישוב שלי הצליחה, אייפון לא ייתן אפשרות כזו כי אין ברשימת הבחירה שמציע את האפשרות של "שעה וארבעים וחמש דקות לפני האירוע" (כלומר שאקבל תזכורת/התרעה בעוד 15 דקות. מבולבלים? גם אנחנו! אפל, ייצרו מכשיר נהדר. ציפינו להיגיו במיוחד בדברים הבסיסיים הללו!!! בהצלחה, רובין.

למעלה