אז איפה היינו? אה כן

אז איפה היינו? אה כן

בלונדון
היה מעולה (ונורא מעייף, מזל שראש השנה עכשיו...). התרוצצנו ממקום למקום, היינו בהופעות, נסענו לפארק שעשועים, טיילנו בשווקים וקנינו המון המון המון תה. אני שמחה שהפורום נותר פעיל גם בזמן שלא הייתי (באמת לא ידעתי איך תסדרו בלעדי
), ועכשיוו כשעלעלתי אחורה ראיתי מלא הודעות מעניינות שכבר רצו אחורה, אז אני לא אגיב בנפרד. לכל המצטרפים החדשים אני אציע כוס
קולקטיבית עצומה (אם כי הבחנתי שגיא עשה עבודה מצויינת כמארח בהיעדרי) אם כי לזמן מוגבל בלבד יש אופציה גם לתה. אמנם לא נכנסתי לפה בזמן שטיילתי, אבל הנסיעה הזו עוררה מגוון מחשבות בתחום המגורים העצמאיים, שבטח יתנקזו לכדי נושאים לדיון או משהו, כך שכולנו נצא מורווחים. בקיצור, כיף שיש פורום לחזור אליו

../images/Emo104.gif חציש ../images/Emo24.gif

welcome back (טוב, אנגלית בטח שמעת הרבה אז-) ברוכה השווה (אופס, השבה)
חסרת לנו

קישקוש

New member
גם אנחנו היינו!!

אבל באיטליה! אכן, היה מעולה! ראינו המון, הלכנו המון, נסענו המון, אכלנו המון <פסטה, אלא מה?!> ונהנינו מליון! (באמת מזל שרה"ש עכשיו. אפשר לנוח ולארגן את כל התמונות). מצורפת תמונה, להנאתכם :)

karnaf7

New member
../images/Emo41.gifח צ י ש ש ש ש../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif

ברוכה השבה
טוב לראותך חזרה היה חסר לנו קצת כחול בפורום...

karnaf7

New member
ברוכה השבה גם לך...

ההודעה הקודמת נכתבה לפני מספר שעות ורק אחרי ששלחתי ראיתי שגם את חזרת...

עמית22

New member
חציש ../images/Emo24.gif ברוכה השבה לפורום

איזה סוגים של תה קנית?

אני אשמע כמו בת 70

אבל האמת שבאמת יש לי תה מועדף, ואי אפשר להשיג (או אולי אפשר, בדרך מסתורית שלא ידועה לי) אותו בארץ: קוראים לזה ליידי גריי (כמו ארל גריי, רק לא, זה משהו אחר), וזו תערובת יחודית של חברת TWININGS. אז רוקנתי שם מדפים מהדבר הזה. חוץ מזה קניתי גם תה ורדים, כי זה טעים ועושה מצב רוח טוב. קניתי גם ספרים (והם נגמרים נורא מהר
) אבל לא המון מעבר לזה. פינטזתי על מסע שופינג אימתני של בגדים, אבל התכנית הזו כשלה גם מטעמי תקציב וגם כי נתקפתי בחרדת אופנה. המבחר היה מסחרר, אבל הפריטים היפים באמת (והיו המון כאלו) הם מהסוג שלא הולך עם שום דבר שכבר יש, ושבשבילם צריך לקנות גם משהו מלווה, שיהיה צירוף.
מה שנקרא, לא הופכים לפאשיניסטה תוך יומיים. בקיצור, בתקווה עד גיל 30 יהיה לי קלאסה, אבל זה לא הלך לקרות הפעם.

למעלה