אז איפה הייתם רוצים לגור? החלום

noaronen1

New member
אז איפה הייתם רוצים לגור? החלום

ראיתי עכשיו ב- trip advisor כתבות על כל מיני מקומות במקומות מדהימים. חלום! ופתאום שאלתי את עצמי אם הייתי יכולה לבחור לגור באחד המקומות הללו איפה הייתי בוחרת לגור?
אז לחלק מאיתנו זה קרה בעקבות העבודה/לימודים/בן זוג ולחלק מאיתנו מתוך בחירה.
אז - אם הייתם יכולים לבחור לגור בכל מקום שתרצו בלי מגבלות/אילוצים - החלום האולטימטיבי - איפה הייתם רוצים לגור???
האם יש מקום שהייתם בו וסימנתם ששם על הגבעה ההיא ליד הכבש השלישי בן העץ לשיפוע הייתם בוחרים לגור?
והנה קצת השראה לחלום...
http://www.tripadvisor.com/TripNews-a_ctr.uniquebeachesEN4

אוי, זו שאלה שוברת לב.. שירלי בעלת החלומות...

נראה לי שאין מקום אחד כזה. אני אוהבת לנדוד. מבחינתי הייתי חולמת לעבור כל כמה שנים. יש המון מקומות שהייתי עוד רוצה לגור בהם בחיי. בכל מקום מספר שנים.
הייתי רוצה לגור מספר שנים בסינגפור (קודם כל). בטוקיו (חלום של שנים). בהונג-קונג (אוהבת אותה!). בגרמניה (אזור ברלין? איכות חיים ומשפחה). באנגליה (נראה לי חוויה מיוחדת). בשווייץ (צריך להסביר בכלל?). בקליפורניה (בוואלי או אזור סן-דייגו בשל איכות חיים ומזג אויר). בסיאטל/וונקובר (אומרים שנפלא לגור שם אז הייתי רוצה לנסות).
איפה להשתקע כל החיים? בקנדה. אני באמת אוהבת את המדינה הזו. יש לי רק בעיה קשה עם מזג האויר!!!

איזה שאלה זאת? יש גבול לחלומות לא?

מסתבר שלא!!!

אז אם חלומות, הייתי שמחה לחיות איפה שאני חיה, אבל שיהיו פה עוד 10 מעלות בכל זמן נתון

שאלת השאלות

סה"כ אני אוהבת לגור בקליפורניה ולא רואה את עצמי זזה מכאן אי פעם.

אבל אם מדברים על תקופות קצרות במהלך החיים, אז מונטנה, הוואי, תאילנד, אירופה (אנגליה או איטליה), ות"א.

Mottek

New member
אין לי מושג

טוב לי איפה שאני, וטוב למשפחה שלי. אני אוהבת אזור ירוק ושופע, בעלי אוהב את הנוף המדברי.
מקומות אקזוטיים לא עושים לי את זה. זה יפה להסתכל בתמונות ואפילו לנפוש שם אבל בשביל לגור? לא יודעת. אני לא טיפוס שאוהב הרפתקאות. אני אוהבת את הפינה שלי והמקום שלי.

למעלה