אז איפה לומדים להיות מאמנים?

מ ר ו ז

New member
אז איפה לומדים להיות מאמנים?

שלום לכולם, אני בתחילת הדרך שלי כדי להפוך למאמנת. מה זה אומר תחילה? עבדתי עם מאמנת, הבנתי שזו גיזרת הכיוון שלי, וכעת אני מחפשת מקום ללמוד בו. חשוב לי שזה יהיה מוסד מסודר ומוכר. ופה אני בעצם פונה אליכם, גם כדי לשמוע מה המוסדות הקיימים ובעיקר כדי לשמוע קצת חויות, מה מומלץ מה פחות? מה הדגשים של כל מוסד? מה כדאי לבדוק? עברתי כמובן על רשימת הקישורים שיש כאן, אבל אשמח לעוד קישורים ובעיקר לחוות דעת. ובקשה אחת אחרונה. למישהו יש את הטלפון של איק"א? יום טוב,

eliorTirosh

New member
אימון אונטולוגי

שלום מרוז, אני ממליץ על המקום והשיטה שלמדתי בהם - אימון אונטולוגי עם פט גרוב. החיסרון הוא שהאימון באנגלית, והמפגשים עם המאמן אינם קבועים, חלק בטלפון, חלק באינטרנט, וחלק פנים אל פנים, כשהוא מגיע לארץ בדרך ליעדים נוספים בעולם בעבודתו כמאמן וכמנחה. מצד שני - מדובר באחד המאמנים המובילים בעולם, עם ניסיון של עשרות שנים. אני משתתף היום במספר קבוצות של מאמנים, שכולם מצוינים בזכות עצמם, ואני רואה שהצורה שבה למדתי בהחלט מציבה אותי בקו החזית. (אגב, סיכמתי ותירגמתי את כל המאמרים והספרים לעברית, ואשמח לעזור במידה ותרצי ללמוד איתו). מכל מקום, בסוף יוני יגיע פט לארץ להעביר סדנא שהיא גם סדנת הפתיחה למסלול הכשרה של מאמנים. הסדנא תהיה קטנה יחסית, כנראה משהו כמו 10-15 אנשים, וגם אם אינך מתכוונת ללמוד איתו - שווה לדעתי לבוא ולראות גישה שונה לאימון, שמשלבת גוף, שפה ורגשות באופן מרשים ומעמיק. אני מצרף מסמך PDF שמתאר על קצה המזלג את הסדנא, אם יש לך עוד שאלות - אשמח לענות. בהצלחה, אליאור

מ ר ו ז

New member
תודה אליאור

נראה מעניין,אבל אני מחפשת משהו בעברית ועם מפגשים יותר ממוסדים. יום טוב,

eliorTirosh

New member
מקומות נוספים שאני מכיר

בבקשה. אני מכיר עוד כמה מקומות - Coach Me מנוהל ע"י יורם וסאני גורדון, מכללה של נטלי בן דוד, מכללה של ארז ברטל וזהו אני חושב. מהרושם הבסיסי שהיה לי - נראה לי שכל המקומות האלו ראויים, ואני חושב שיש גם מקומות נוספים. בהצלחה, אליאור

tlingit

New member
הי מרוז ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום
את המוסדות שאני מכירה הוספתי לקישורים
הדרך הטובה ביותר ליצור קשר עם איק"א היא דרך האתר שלהם - מלאי פרטים בדף "צור קשר" והם יחזרו אלייך. אני מזמינה אותך לעיין בכללי הפורום
ו
בדרך החדשה

מ ר ו ז

New member
תודה, אבל לא עבד

שלחתי להם בקשה ליצור קשר ולא נענתי. אולי מתעלמים ממני בכוונה
..... יום טוב,

einatgross1

New member
בתי ספר למאמנים

שלום מרוז, את יכולה ללמוד לאמן אצלי, באופן אישי ותפור, במכון-מראות אסטרטגיה. כמו כן החל מהקיץ אני פותחת בית ספר למאמנים, בשיתוף עם האוניברסיטה הפתוחה, לאנשים שמעונינים ללמוד בסטינג קבוצתי. את מוזמנת ליצור איתי קשר במסרים, לפרטים נוספים. בהצלחה,

ztfonit

New member
אמויישן - emotion

אצל נטלי בן דוד - אימון אונטולוגי, כלים לבניית והצלחת עסק לאימון. במלון רמת אביב. יש לה אתר עם סיומת co.il בהצלחה

sunnycalifornia

New member
מצטרפת לשאלה וגם הערה

גם אני מתענינת בנושא והתחלתי לבדוק את כל המקומות שצויינו כאן בלינקים ושאנשים פירסמו - שמתי לב לעובדה כי הקורסים הניתנים ברמות כאלה ואחרות - עלותם היא אדירה!!!! אני מתגוררת כרגע בארה"ב וההבדל במחירים פשוט מדהים!!! הייתי רוצה לדעת היכן אתם המאמנים ה"ותיקים" למדתם????? מן הסתם בחו"ל לא? אני לא לומדת בארה"ב כי אנחנו חוזרים לארץ עוד חודשיים.... אבל בהחלט הייתי עושה זאת.

mosden

New member
coaching academy- טל רונן

ממליצה בחום על הקורס אצל הגדול מכולם טל רונן, יותר מכוון לאימון עסקי, אבל בהחלט עושה את ההבדל!! יש היום ערב היכרות בבית חיל אויר בהרצליה בשעה 19:00

למעלה