אז איפה עובר הגבול?

88סול

New member
אז איפה עובר הגבול?

היי,
אני בת 25 סטודנטית, עובדת במוקד קטן של שירות לקוחות.
אני נמצאת במוקד הזה כבר חודשיים, העבודה נחמדה בסה"כ וגם האנשים שאני עובדת איתם נחמדים (רובם).
הבעיה היחידה היא - הבוס שלא יודע לשים את הגבול מה צריך להגיד ומה אסור להגיד לעובדים.
אתן לכם דוגמאות:
-ביום הראשון שהגעתי למוקד הוא לקח אותי לשיחה וריכל על אחד העובדים ואפילו שיתף אותי שהוא מתכוון לפטר אותו (איזה בוס משתף דברים כאלה?).
-לפניי כמה ימים הייתה לי איתו את השיחה הבאה:
הבוס: את גרה עם ההורים?
אני: כן.
הבוס: יש לכם אוטו?
אני: כן.
הבוס: אז מה הבעיה שלך לקחת את האוטו שלהם ולהגיע למוקד ב7:30?
אני: האוטו לא שייך לי ואני לא אקח להם אותו כי הם צריכים אותו.
הבוס: לא מבין בשביל מה עשית רישיון נהיגה..
והדוגמאות הללו זה רק קצה הקרחון!

שאלתי היא: אם היה קורה לכם דברים כאלה עם הבוס (שהוא אומר דברים לא אתים ומחטט בכוח בחיים הפרטיים שלכם) הייתם הולכים למישהו מעליו ומתלוננים?

אשמח לשמוע תגובות..
תודה רבה למי שמגיב!

spaysi8

New member
לדעתי הוא דביל

ואם יש לך אפשרות למצוא עבודה אחרת הייתי ממליצה..

זה מוקד קטן ופרטי? הוא הבוס העליון?

א. את לא יודעת מה עבר עליו בחייו, שהוא כזה אדיוט בחייו המקצועיים
וכנראה יותר בזמנו החופשי האישי. יכול להיות שאין לו ילדים ומשפחתו
מעדיפה לנתק איתו קשר בגלל אופיו ויציאותיו אז הוא שוכר עובדים ומשלם להם גם כדי להיות דביל במחיצתם.

ב. יכול להיות שהוא פשוט מחכה לאחת כמוך שלא משנה בת כמה היא
ואיזה אוטו יש להורים שלה, היא תגיד לו מול כולם איזה סוג מטוס נפל על אמא שלך, תקח את עצמך בידיים כיאה לגילך ותפקידך וכמובן שלא תשתף פעולה עם אחד שמנצל את סמכותו כדי להטפל לחיים פרטיים
שלא עובדים ויותר אסור מזה- עובדות צעירות.

ג.תביאי את אבא שלך למוקד
http://www.youtube.com/watch?v=eRxLfFa5aFc

צבית ה1

New member
אם לו אין גבולות, תני את את הגבול.

ואגב, הוא לא נראה לי כל כך דביל הבוס הזה..
אולי הוא מנסה לבחון את אמינותך ורצינותך בעבודה,
למרות שהדרכים שלו לא דרכים..

bitchsayer

New member
איך לא נראה לך דביל?

הוא מצפה ממנה לקחת את האוטו של ההורים שלה לעבודה, ועוד שואל אותה אחר כך בשביל מה עשתה רישיון. נשמע כמו מישהו שלא גמר בי"ס יסודי. ולספר למישהי ביום הראשון שלה בעבודה שהוא רוצה לפטר עובד אחר זה אנדר תת רמה. סלקטיבי ככל שיכול התיאור שלה להיות, מספיק לשמוע את הדברים האלה כדי להבין שמדובר באידיוט. ובכלל איזה מין מוקד זה שמצפים מהעובדים להגיע ב-7:30 בבוקר (ועוד מוקד קטן שכנראה לא משרת המוני לקוחות).

tal902

New member
בוס מטומטם/אידיוט? ממש "נדיר" במחוזותינו

לא חידשת כלום. דפדפי אותו ואל תתרגשי ממנו.

Any991

New member
הוא

ממש דביל. זה מאוד לא אתי לדבר ולשתף בדברים האלה או להעביר נימה ביקורתית על האופן שבו את מגיעה לעבודה, או במחשבה שלו
שאת אמורה לדרוש מההורים שלך משהו שיענה על סיפוקו של הבוס. או שתעשי לו בית ספר ותגידי לו/תערבי את הורייך, או שתתפטרי אם את יודעת שמקום העבודה הזה לא קדוש ואפשר למצוא אחר

מתלוננים למישהו מעליו?

יש שלב אחד לפני שנראה שפספסת:
לבקש ממנו בנימוס שיפסיק.

חוץ מזה, רק הנסתר על הגלוי בסיפור שלך.
איך הוא בתור מנהל חוץ מחוסר הטאקט? הוא עושה רושם של בנאדם חרא, או דווקא להיפך?
אפילו בדוגמה שלך על האוטו, יכול להיות שהכוונות היו טובות? באיזה הקשר נאמר? התלוננת על הנסיעה באוטובוס או שזה חלק מנזיפה על איחור?

למעלה