אז איפה קונים לק?

אז איפה קונים לק?

אני לא מתה על שיק, אורלי ודומיהם. יש לכן אולי המלצה לחנויות שבהן אפשר לקנות או מותגים מיובאים כגון צ'יינה גלייז, או דברים פשוטים, כמו הלקים ב5 ש"ח שקונים באלנבי? כל הצעה תתקבל בברכה... וגם, אין איזו חנות קונספק שמוכרת רק לק?

סקרמנטה

New member
קשה להמליץ על לקים ב-5 ש"ח ../images/Emo13.gif

אבל לפעמים הם באמת מוצלחים. אפילו מאוד! רק צריך קצת מזל. יש ב-5 ש"ח גם ברשתות כמו wow וליידי-קר, ועוד כמה ברחבי הארץ. לא חושבת שיש בארץ חנויות שמוכרות רק לק... בחו"ל יש? אגב, מה רע בשיק ב-10 ש"ח? המיובאים הם הרבה יותר יקרים.

הבעייה עם שיק היא ממש ממש לא המחיר ../images/Emo13.gif

הצבעים שלהם, לדעתי (בלבד) משעממים ודודתיים, ואין מה להשוות ביניהם למבחר העצום של צ'יינה גלייז... אבל כאמור, זו רק דעתי.

adika60

New member
אם אין לך בעיה להזמין מחו"ל

ממליצה על טראנסדיזיין (ואיביי כמובן
)

צונית

New member
יו! אני בהלם!

60 שקל?! ללק שעולה בחו"ל פחות מ15?! איזה גניבה לאור יום....

Come Alive

New member
ככה זה בכל מקום בארץ אבל ../images/Emo3.gif

אפילו יותר מזה, ראיתי שמוכרים את Nail Envy ואת Rapi Dri של OPI ב130 שקלים משהו כזה

מ ס ט י ק

New member
פשוט אסור לקנות בארץ

אולי רק אם יהיה חרם על המוצרים האלו אז יבינו שכדאי להוריד את המחיר.. אמנם גם אני נשברתי וקניתי בארץ אבל החלטתי להפסיק עם זה, למרות הקושי בדחיית הסיפוק, זה יוצא הבדל משמעותי במחיר.. (ובנימנה שלא קשורה לפורום אבל קשורה לרבות מפה - מה עושים שלא יכולים להתרכז בלמידה ומוצאים את עצמנו רק גולשים בפורומים או משתכלים על תמונות של אנשים שלא מכירים בפייסבוק?! - עד מתי תקופת המבחנים הזו?!?!....) הייתי חייבת לפרוק, סורי

muesli

New member
איך שלא תסתכלי על זה

עוד שבועיים היא נגמרת...
ואז הכל מההתחלה

מ ס ט י ק

New member
בתקווה שהסמסטר החדש יהיה מעניין יותר

אין דבר יותר מבאס מלהיבחן על חומר משעמם!

כדי שחרם יהיה אפקטיבי את צריכה להציע חלופה

(אמרה הבחורה שעשתה שנה פלוס מחקר צרכנות). לא מספיק אנשים מודעים לחלופות, ולפעמים זו לא חלופה טובה כי צריך לשבת, לחכות, נשפך, עניינים - ויש אנשים שאוהבים להיכנס לחנות, לקנות ולשכוח שזה אי פעם קרה. התמחורים הם ביזיון, ללא ספק. אני רק אומרת שקריאה לחרם לא תביא לפתרון.

Come Alive

New member
אני אישית יודעת..

שכשאני שמעתי את המחירים בישראל של לקים של essie ו-OPI, גיליתי את זה במכון השיזוף שהייתי הולכת אליו. אמרתי להם: "מה? למה? אבל זה לא כזה יקר בחו"ל" אמרו לי שכן, אבל ככה זה המחיר בישראל.. וזה באמת לא שווה לקנות בארץ. במיוחד לא Essie, שלרוב קצת יותר זול אפילו מOPI, ובישראל הוא בדיוק אותו מחיר של OPI, שזה 65 שקלים פלוס מינוס. אמרתי טוב, אז אני לא אקנה פה. אמרו לי "טוב עשית. זה לא מומלץ" אני קונה דרך ebay.

מ ס ט י ק

New member
שאני אמרתי בחנות שזה ממש יקר

התשובה שקיבלתי - "פה זה ישראל ולא ארה"ב, שמזמינים באינטרנט אי אפשר לדעת אם זה לא זיוף... " אולי יש בזה משהו, אבל, למרות שאת מרבית האסי שלי קניתי בארץ (לפני שהכרתי את הקנייה ברשת) אני עדיין לא חושבת שצריכים לקחת כאלו מחירים.. אפילו במחיר של 8 דולר ללק בארה"ב בתוספת של דמי משלוח, מכס וכד' - לא ניראה לי שמגיעים ל- 65 שקל ללק... אנחנו פשוט מממנים הרבה דברים נוספים פרט למחיר הלק והמשלוח שלו.

Come Alive

New member
איזה שטויות, מה שאמרו בחנות

אני לא מסכימה עם זה שאי אפשר לדעת שזה לא זיוף. אם קונים מebay למשל או משהו כזה, אין כזה דבר זיוף לא זיוף. אפשר לראות מה אנשים כתבו בפידבק על החנות, אפשר לראות כמה אנשים קנו וקיבלו את המוצר, הכל אפשר לראות. ואם לא מגיע בזמן או לא מגיע בכלל, מקבלים החזר כספי גם.

מ ס ט י ק

New member
אני, את והרבה בפורום יודעים את זה

אבל כנראה שלא השוק.. כנראה שלשנות את המחירים לא נצליח אבל לפחות אנחנו נהנות מזה

סקרמנטה

New member
יש נשים שקונות דווקא בגלל המחיר גורד השחקים

אם זה לא יקר, זה לא בשבילן... מן הרגשה אליטיסטית כזו, של שייכות למעמד הגבוה גם אם בפועל משוייכים למעמד הבינוני. אז מי שקונה במחיר כזה או שהיא סתם פראיירית (וכידוע פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים) או שהיא מאלה שמשלמות עבור האשליה והפנטזיה. וזה נכון לא רק לגבי לקים, אלא לגבי כל מוצר שנשים קונות :)

למעלה