אז איציק..בסוף פורום אילת הוא גם של

DreamS_HunteR

New member
אז איציק..בסוף פורום אילת הוא גם של

הרדיו? כך אמרו לי, וגם מעל הפורום יש את הכתובת של האתר של קול הים האדום.. כמו שהבנתי ממנהלת האתר - ענבל בכרך, סנטה (שגיא..) אמור לנהל יחד איתך את הפורום, לא? אז מה...בסוף גם הפורום הזה של אילת שייך לרדיו

אני גם רציתי להגיד את זה!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

עם כל הכבוד לרדיו והכל, ואני אוהב את הרדיו והאנשים שם, זו תיהיה הטעות הכי גדולה של תפוז ושל הרדיו לחבר בין הפורום לרדיו. המעלה שלו היא העובדה שהוא עצמאי, וראינו איך הרדיו מנהל את הפורמים, ולדעתי עדיף שזה יהיה עצמאי, מצד שני, היכולת פרסום של הרדיו גבוהה יותר, ואם הניהול ישאר בידי חבלז וסנטה ולא בידי איזה איש רדיו אז זה לא כל כך משנה, אבל למה בכלל להתחיל עם זה. זה מצכיר לי בזמנו את הסיפוח של IOL לוואלה. למה לקחת משהו טוב, שעובד מצויין ולהרוס, לנסות לאחד, למה? תעזבו את פורום אילת בשקט, יש כאן גרעין של אנשים מצויינים, וחבל חשייך את האחד לשני. מרקו וזהו!!!

DreamS_HunteR

New member
אולי לא הבנת..

הפורום נשאר באותה מתכונת.. יהיה אפשר לכינס אליו דרך האתר של הרדיו, ויהיה אפשר להיכנס אליו דרך העמוד הראשי של הפורומים של תפוז בקטגוריית "מקומיים".. מה שקורה זה, שהרדיו לא מוכן שיהיה "מתחרה" לפורום שלהם, או משהו כזה.. אבל בכל מקרה, הפורום נשאר ככה, כמו שהיה עד היום, מה שהשתנה זה שהוסיפו לו את הכתובת של קול הים האדום.. ועוד משהו, אני לא חושב שלרדיו יש את האפשרות להיכנס לניהול הפורום, ובינתים הניהול הוא בידי איציק.. אני מקווה שזה יישאר ככה והרדיו לא ישתלט עליו..

havlaz

New member
משהו כזה

הם לא בדיוק רוצים שנתחרה בהם, אז הם קופצים על הגל ועולים על הפורום שלנו

DreamS_HunteR

New member
איציק, לסיכום...

אתה ממשיך לנהל את הפורום עם שגיא (סנטה)? אני חושב שצריך ששניכם תנהלו אותו, בגלל שהוא מהרדיו ואתה פתחת הפורום..

havlaz

New member
אוקי, בואו נעשה סדר בבלאגן

הפורום באמת נכנס תחת קול הים האדום (לא באשמתי). הוחלט שמטעם הרדיו יכנס מנהל מטעמם, שזה יהיה שגיא (סנטה) אני מקווה שהוא יהיה לעזר, ויעזור לקדם פה תפורום. אך רק מנהל אחד! הפורום לא ינוהל בשום אופן על ידי הרדיו, ההחלטות נשארות בידינו, והפורום ישאר כמו שהיה, רק ששגיא ככל הנראה יצטרף לניהול (שוב מטעם הרדיו) והפורום מופיע גם תחת קול הים האדום. כמנהל המאבק מול וואלה!, אני האחרון שאתן להרוס לי תפורום. לכן אפשר לשכוח מהשתלטות עליו, אלה אם כן זה יהיה דרך העפתי מתפוז. אני מקווה שהרדיו יפרסם אותנו והכל..

סנטה

New member
שלום לכולם - תגובה !

אז ככה , אני מנהל מטעם הרדיו נכון מאוד אני יעזור לקידום בפורום יטפח אותו יפריח אותו בהתחלה לא רציתי לכתוב הודעה על כל התגובות פה , אני ממש לא רוצה ליצור ויכוחים אני חושה שהפרסום של הרדיו יעזור לקידום הפורום אף אחד לא יהרוס אותו ! יש לי תוכנית רדיו - בכל תוכנית אזכיר את הפורום ויתקיימו בו דיונים . תזכרו אני פנ לעזר ! מקווה שתקבלו אותו כמו שאני ! סנטה

Starway

New member
מרקו וזהו צודק!!

הפורום במתכונתו הרגילה מוצלח מאוד!!! ואיך אומר הפתגם הידוע: לא מחליפים הרכב מנצח... או אם תרצו: משנה מנהל משנה מזל... או אם תרצו: לא יורים בסוס מנצח... וכו...

גו סנטה...גו סנטה!../images/Emo25.gif

אני גם חושבת שהרדיו יעור לקידום הפורום. השיתוף עם הרדיו רק יעזור לא יזיק ולפעמים צריך עזרה בניהול כדי להפיק את הטוב ביותר! שיתוף פעולה אף פעם לא הזיק לאף אחד!!! שלום עולמי....עזבו לא יודעת מה הקשר!

שירן, את בכלל משוחדת! ../images/Emo20.gif

אני את דעתי הבעתי, לא שיש לי משהו נגד סנטה, אני אף מאוד מאוד מחבב (ואני יסתכן ואגיד אוהב) את סנטה, ואנחנו חברים, אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה מנהל פורום, אבל מנהל פורום מטעם הרדיו. כי לדעתי סתם הרדיו מקנא ורוצה להדחף! מרקו וזהו!

havlaz

New member
אני מקווה...

דרך אגב, שיתוף פעולה הרבה פעמים מזיק ראי סיפור וואלה!-IOL

איזה פואטי... גם אני רוצה.... ../images/Emo6.gif

לא משתינים לכוס ממנה שותים, או אם תרצו, לא מחליפים סוס באמצע המירוץ. חחחחחחח לא ממש מוצלח, אבל זה מה שיצא... מרקו וזהו!!!

הרדיו מקנא ???

ילדים חמודים, תרדו מהעץ בבקשה... "הרדיו מקנא" הוא צירוף מילים שרק מי שלא בדק את הדברים לעומקם יכול להמציא (ולהשתמש בביטוי הזה, זה קצת ילדותי, לא ?) החיבור נוצר כדי למנוע בלבול ואיבוד גולשים (לשני הצדדים), וגם כדי לדחוף יחד את ה"סצינה הוירטואלית האילתית"... רע לא יכול לצאת מזה... אתם מדברים על השתלטות עויינת כאילו הייתם מינימום חברת בגיר שמייקרוסופט באה והשתלטה עליה... קאם-און, זה בסה"כ *פורום* שבלאו-הכי נתון לחוקים, לכללים ולשליטה של "תפוז" ולא של אף שדר רדיו... פורום אילת מופיע גם תחת "מקומי" ולא רק דרך הרדיו - מה שאומר שהוא מקבל חשיפה כפולה ! (...מעניין שבכל זאת נכנסים אליו רק חבר´ה בני 12-17...אולי צריך לקרוא לו "פורום נוער אילת", חשבתם על זה ? חשבתם על זה שאתם בתור פורום "אילת" לא ממש מייצגים אותי ואת חבר מרעיי ה"זקנים" ? יש מנהל פורום צעיר ? סבבה ! אבל אם אתם רוצים פה גם חבר´ה קצת יותר מבוגרים -ותושבים בכלל, כדאי שתבינו את היתרון בחיבור לקול הים האדום!) מקווה ששפכתי קצת אור על הדברים. איציק, מותק, בהצלחה - אתה עושה עבודת קודש ! ובהזדמנות זו אני מזמינה אתכם לדבר על חיי הלילה שלכם בפורום "חיי לילה" של הערפדים... אנחנו דווקא צריכים קצת דם צעיר.... שבת שלום !

havlaz

New member
תודה סטלי

לא התכוונו ליצור מהרדיו "מפלצת" אני באמת מקווה שיצא רק טוב. בקשר לנוער, דיברתי על זה עם ענבל, כנער שהקים את הפורום הגיון פשוט ילמד שקודם אני ישר מספר לחבר´ה בכיתה, ואז זה רץ בין אוזן לאוזן. בימים הקרובים ננצא לצאת לפרסום גם למבוגרים, נשמח אם תזרקו את הפורום מדי פעם בתוכניות שלכם. ברוכה הבאה לפורום

למעלה