אז אם אני אוסיף טחינה
לעדשים בתוספת בצל שיקצץ במכונה, האם העיסה תתפרק? כלומר אם אני מחליטה לא להוסיף קמח ויש בעיסה טחינה+ בצל קצוץ (שהופך במעבד מזון למיימי) האם המרכיב הזה יגרום להתפרקות ולא להתייצבות? (זה יחומם בתנור)
(כותבת הודעה חדשה כי רוצה היום להכין
)
(ההודעה מתייחסת לפלאפל מעדשים ירוקות)
תודה
לעדשים בתוספת בצל שיקצץ במכונה, האם העיסה תתפרק? כלומר אם אני מחליטה לא להוסיף קמח ויש בעיסה טחינה+ בצל קצוץ (שהופך במעבד מזון למיימי) האם המרכיב הזה יגרום להתפרקות ולא להתייצבות? (זה יחומם בתנור)
(כותבת הודעה חדשה כי רוצה היום להכין

(ההודעה מתייחסת לפלאפל מעדשים ירוקות)
תודה