אז אם אתה לצידי אז...

ש ק ד ב ת

New member
אז אם אתה לצידי אז...../images/Emo8.gif

יש לי מפגש ביום ראשון עם אבא! וחלק מהנושאים שאני רוצה להעלות זה כסף אני מעדיפה שאבא יביא לי כסף או כפי שזה מכונה דמי כסף בתחילת החודש מה הסכום,שנראה לכם סביר לבקש.. תתחשבו בעובדה שבמשך החודש הוא לא "מבזבז" עלי עוד כסף,ושיש את המזונות ת ו ד ה שקד

ד ל י ת

New member
בנושא "דמי כיס".....

תבררי אצל חברותיך, כמה כסף הן מקבלות מהוריהן,תעשי חשבון,האם הסכום מספיק להוצאותיך, ואת השורה התחתונה תעבירי לאביך. בעניין זה ,הוא אינו שונה משאר ההורים. כל ההורים מספקים לילדיהם דמי כיס לבזבוזים קטנים ולהוצאות אישיות, בלי קשר לסכום ששהורים מוציאים על מזון,בגדים,צרכי לימוד וכדומה.

adam65

New member
דלית צודקת...

גובה דמי הכיס נקבעים גם על פי הגיל, הסביבה והיכולת. הוא אף פעם לא הציע לך כסף מיוזמתו?

ש ק ד ב ת

New member
אבסורדי אבל הוא לא הציע

זהו שעד כמה שזה נראה אבסורדי הוא לא הציע.. לעומת עוגיפלצת אני לא חושבת שהסכום של 30-50 יספיק לי למשהו רק בכדי לתת פורפורציות,שיעור נהיגה אחד עולה כ100-שקלים. זאת ועוד ,שאני בגיל 16.5 ,ולכל ילד בגיל הזה יש צרכים ובמיוחד יותר בגיל הזה. אני עשיתי חשבון,והם בערך הסתכמו ב-400 שקל,מכל צד(כיום אמא שלי נותנת לי כבר את ה-400 שקל).אולי זה יראה מוגזם,אבל אם תרצו פירוט,לפי ההוצאות שלי זה בכלל לא הרבה. אני כותבת את זה 45 דקות לפני הפגישה שלי איתו.. מקווה שיהיה טוב.. אני אעדכן אתכם,בהמשך.. יום טוב, שקד

Playground Girl

New member
OK, נראה לי

שקצת הגזמת... אני בת 17 וחצי, ומקבלת 100 ש"ח לשבוע... ורק מאבא שלי. אני גרה אצלו... ואני אף פעם לא מבקשת מאמא שלי כסף, אלא אם כן היא נותנת בתור מתנה בחגים או ביום הולדת. הוא משלם לאמא שלך גם מזונות... ככה שהדמי כיס לא צריכים להיות כאלה מוגזמים. אני אישית עשיתי את השיעורי נהיגה שלי מחיסכון שעשו לי, אבל רוב החברים שלי עבדו בשביל הכסף הזה, אולי באמת כדאי לך לחכות לזמן שתוכלי לממן את זה בעצמך? בהצלחה אם את קוראת את זה לפני... ואני מקווה שהכל יסתדר לך כמו שאת רוצה

שתיכן צודקות...../images/Emo24.gif

לשקד דרושים כ- 400 ש"ח לחודש ולך 100 ש"ח לשבוע, וזה...בעצם אותו דבר ! חחחחחחחח

Go in out

New member
תאמינו לי...........

חוץ מהמזונות אבא שלי לא משלם כלום שום דבר עליי על האחים והאחיות שלי כן אבל עליי לא אז תגידו תודה על כל שקל שהרווחתם

ש ק ד ב ת

New member
חזרתי ו....

להלן התוצאות.... היה שיחה והכל הלך בסדר עד שהגענו לקטע של הכסף שזה נושא רגיש ..אוו כמה שזה רגיש אצלו אז..הוא החליט ש150 שקל יספיקו לי. אין לי מושג איך,אבל הוא החליט את זה והבהיר לי טוב,שאין לי מה להתווכח איתו,כי הוא כבר החליט וזה לא בר שינוי נראה לי שאבא תמיד יהיה לי כדמות,אך לא כאחד שיודע מה תפקידו ...

adam65

New member
גם זה משהו...

עד לא כל כך מזמן הוא לא נתן לך כלום, והנה הוא הסכים "לשחרר" 150 שקלים (לחודש, נכון?).

ח י ה

New member
שקד, תשמחי בחלקך

בתי בת 14, גם לה צרכים של מתבגרת אבל אבא שלה לא נותן לה דמי כיס בכלל גם מזונות הוא לא משלם. לשמחתך, אביך גם משלם מזונות וגם נותן בנוסף דברים אחרים, כפי שכתבת בהודעה קודמת וגם נותן 150 ש"ח דמי כיס ואת עוד אומרת שהוא יהיה כדמות, אך לא כאחד שיודע מה תפקידו... בפעם הבאה שאת רואה אותו, תני לו נשיקה ותגידי תודה שהוא האבא שלך תארי לעצמך שהיה לך את האבא שיש לבת שלי? לא היית מקבלת אגורה וגם מזונות לא...

Playground Girl

New member
חיה..

מצטערת, אני לא מסכימה איתך. ומאין לך לדעת שהיא צריכה לשמוח באבא שלה, רק בגלל שהוא נותן לה כסף? אני בכלל חושבת שההרגל לאהבו את אמא או את אבא רק בגלל שהם נותנים כסף הוא מוטעה מיסודו. אני אוהבת את אבא שלי, בזכות מי שהוא, בגלל זה שהוא אבא שלי, ולמרות שנגרם לי הרבה רע ובכי בגללו. כנ"ל לגבי אמא שלי, אותה אני אוהבת לא פחות מאת אבא. אבל מעולם לא נתתי להם נשיקה, או הערכתי אותם רק בגלל שנתנו לי כסף, או קנו לי משהו. אולי זה עניין של חינוך או הרגל, אבל אני לא חושבת שאת צריכה לחנך את ביתך לשנוא את אבא שלה. היא תקבל את המסר ההפוך, ותזכור שאת זו שניסית לנווט את רגשותיה לכאן או לכאן.

למעלה