אז...אם הייתם יכולים, הייתם גולשים?

Lord VoIdemort

New member
אז...אם הייתם יכולים, הייתם גולשים?

אם הייתה לכם אפשרות לגלוש עם עוד 3 אנשים (מכל האנשים בעולם, אתם יכולים לבחור 3 אנשים) הייתם גולשים? קחו בחשבון שיש סיכויש תגיעו לעולם עם קרומגס או שלא תוכלו לחזור הביתה כמובן. אז, עם מי הייתם גולשים אם בכלל?

אני לא הייתי גולשת

לא מוכנה לקחת את הסיכון של לא לחזור הבייתה ו/או להיתקל בקרומגס... אבל אם לא הייתה לי ברירה, הראשונה שהייתי לוקחת איתי זו אחותי, כי אליה אני הכי הכי אתגעגע.

Th3onE

New member
הייתי גולש.הייתי רוצה הרפתקאה בחיים

אפילו אם היא עלולה להסתיים במוות. לוקח 3 חברים טובים, מתאימים בול לתפקיד XD.

LonelyCoyote

New member
הממ..

אולי במקום הטיול שאחרי הצבא למזרח הרחוק... תזכור שהגלישה אמורה להיות מבוקרת אם לא מתערבים בטיימר.. :) שאלה קטנה.. הרי כל עיקרון הגלישה שזה באותו זמן רק במימדים מקבילים, אז למה בעברית נתנו לה שם כמו "גולשים בזמן"? הממ.. עכשיו כשאני חושב על זה, אולי הכוונה שהם גולשים ב"זמן הנוכחי.."

CoolBoy16

New member
נראה לי שהכוונה שהם צריכים לגלוש

בזמן יעני לא אחרי הזמן ולאחר את המערבולת

LonelyCoyote

New member
חחח עוד צד להסתכל יעל זה

אבל עם הרקורד העלוב משהו של מתרגמי הכותרים לא נראה לי שהם חשבו על זה בכלל.

CoolBoy16

New member
../images/Emo45.gifיש מצב

אבל כמה מתרגמים גרועים אפשר להיות כדי לא לתרגם את זה פשוט ל-גולשים?

גלבטרון

New member
משמעות השם בעברית

הכוונה ב"גולשים בזמן" היא לא למונח זמן כ-"מסע בזמן", מה שרובנו מיחסים למילה כאשר היא שייכת לסידרת מדע בידיוני אלא ל-"להיות בזמן"/"להגיע בזמן". הגולשים צריכים לגלוש בזמן הנכון אחרת הם יהיו תקועים באותו עולם ל-29 שנים. מקווה שעזרתי

CoolBoy16

New member
ברור!!

והייתי לוקח 3 אנשים שאני סומך עליהם ושלפחות אחד הוא חכם

Fairywitch

New member
הייתי גולשת רק אם הייתה לי דרך

בטוחה וגם ודאית לחזור הביתה מתי שרק ארצה. בצורה שהם גולשים- לעולם לא

The Quickening

New member
כמובן

כולה סיבוב קטן מסביב ליקום לא?
אם גלישה בין עולמות מקבילים הייתה אפשרית, ייתכן שההבדל בין עולם לעולם היה כזה קיצוני?

kevin198

New member
כמובן שהייתי גולש

זו צריכה להיות חויה לא נורמלית שאף אחד בעולם לא אמור לחוות שלא נדבר על מדענים מפורסמים שלא חוו אותה כמו אלברט איינשטיין אני הייתי גולש למרות כל הסיכונים .

d a s t

New member
בטח שהייתי גולשת.

זה עדיף על לחיות סתם חיים רגילים... הייתי לוקחת איתי גם 3 חברים. איזה בדיוק אני לא יודעת. לא חשבתי על זה כ"כ לעמוק.

גולשת בלי לחשוב פעמיים

אני הייתי רוצה לחקור תרבויות שונות, איך העולמות האחרים התפתחו ובמה הם שונים לטובה / רעה מהעולם שלנו... זה היה נחמד אם היה אפשר לחזור הביתה וליישם את זה, אחרי הכל - שיתוף ידע בין עולמות יכול להיות משהו ממש איכותי. ובלי שום קשר - הייתי רוצה לראות איך החיים של הכפילים שלי התפתחו, אם יש החלטות שאני לא עשיתי והתחרטתי על כך, זה היה מעניין לראות איך זה השפיע עליהן.

כמובן ../images/Emo13.gif

ואם הייתה את האפשרות לא לחזור לכאן, עוד יותר מעולה. להתרחק מהמקום הזה ומהמשפחה בשבילי זה יהיה חלום שמתגשם. הייתי בוחר לגלוש עם 2 חברים שלי.

Lord VoIdemort

New member
אבל קח בחשבון

שיכול להיות שתגיע לעולם שבו כולם יירצחו לרצוח אותך, או להיפך, כולם שבו רק אתה והמשפחה שלך קיימים
.

למעלה