אז אם זה מעניין מישהו

1Reebok

New member
אז אם זה מעניין מישהו

עוד לילה מילים: איתי גלוסקא לחן: אייל מזיג חם והלב רעב לשיר אהבה מבקש שלווה מחכה למוזה הטובה אך זה לא בא שוקע מאבד תקווה בירה ריקה מאפרה מלאה רגש שגאה נהפך לשיטפון נורא התאווה ליופי שעוד לא נראה עוד לילה עבר והירח מר עוד לילה עבר עוד לילה עבר ושום דבר לא נשאר עוד לילה עבר יד מרחפת על העור החשוף נגיעה ליטוף הפיתוי הוא רק משחק שקוף סם ממכר עוד רגע הנאה לגוף חום מועקה הנשימה חנוקה והצימאון נע בין הטירוף לשיגעון בא והולך ולא מוצא את ההיגיון עוד לילה עבר והירח מר עוד לילה עבר עוד לילה עבר ושום דבר לא נשאר עוד לילה עבר כמה רעה שורפת היא הקנאה והאל לא חס שאחד יוצא השני נכנס פיה נוטף פרי אהבה אסור וגס עוד לילה עבר והירח מר עוד לילה עבר עוד לילה עבר ושום דבר לא נשאר עוד לילה עבר חם והלב רעב לשיר אהבה מבקש שלווה מחכה למוזה הטובה אך זה לא בא שוקע מאבד תקווה עיבוד והפקה מוסיקלית: הדורבנים אייתי גלוסקא: שירה גיט מזיג: גיטרות וקולות עידו אופק: גיטרות וקולות אייל מזיג: בס וקולות רון אלמוג: תופים ---------------------- איתמר גרוס: קלידים רוני טיברין: כלי הקשה אריק דוידוב: חצוצרה יאיר סלוצקי: טרומבון עופר פלד: סקסופון אנסמבל כלי קשת, מנצח מארק וולוך כנר ראשי: אילייה ילין הוקלט ובושל באולפני "ברדו" טכנאי הקלטה ומיקס: יוסי חסון מאסטרינג: יועד נבו Town House Studios עיצוב: נדב ברקן ובהמשך היום אני גם אסרוק את זה.

../images/Emo2.gif!!!

השגת את הסינגל?!?! איך תמיד אתה מוצא אותם, איך.

1Reebok

New member
אגב הסינגל החדש,

יש פה מוזיקאים שיכולים לאשר לי אם השיר הזה הוא ב-4/4 או ב-12/8?

The BullsEye

New member
12/8 איך?

4/4 ברור מאוד! ואם להיות קטנוני הפזמון נשמע כמו 2/4 אבל זה לא באמת משנה.

1Reebok

New member
אם זה באמת ארבעה רבעים

אז הם דוחפים לשם המון המון טריולות.

שלושה דברים מעניינים:

1)תופים-איתמר גרוס?! יפה לו! 2)טכנאי הקלטה-יוסי חסון... (איזה אושר!!!) 3)עיצוב-נדב ברקן (לא אחר מאשר המתופף של דבק יאיי!!!) סתם לתשומת לב...

סליחה! תתעלמו מהראשון!

ההודעה התערבבה לי וזה היה נראה כאילו איתמר על תופים... אל תתייחסו...

למעלה