עונה בכלליות ( יש דברים שמתבשלים אז לא רוצה
לספר).
קודם כל למי שעוד לא הבין אני לא ג'נדרקווירית אני מתנחלת לכם בפורום
כי נחמד לי כי אני מכירה בערך את לילי מלפני וכי אני סוג של לא מחוברת לגוף שלי ולנשיות
לגמרי עקב אמיניות ודפיקויות אחרות..( לא שחלילה זה דפוק להיות אמיני ממש לא פשוט אממ
אצלי זה מתלבש על עוד דברים לא הכי טובים אני גם לא חושבת שאני אמורה להיות אמינית
אבל זה כבר נושא אחר..)
1. מעניין מרגש מעייף. חזרתי מהסדנא צריכה לעכל המון חומר... קשה לי לעשות דברים
העייפות הרגילה שלי מהחיים והעצלנות הן לי לרועץ... מקווה לחזור על חלק מהחומר מחר ...
2. אממ משהו טוב חוץ מהדברים הרגילים אמממ..... הצלחתי לשרוד את הסדנא למרות הקשיים הרגשיים שנתקלתי בהם.
היה כייף והיו צחוקים אבל הפריע לי שאני הרבה פעמים מכובה רגשית ומכריחה את עצמי להגיב ( למשל בסרט שראינו
בסדנא הכרחתי את עצמי לצחוק בקטעים המצחיקים ויש לי צחוק דומיננטי אז לצערי זה משך תשומת לב... ולא יודעת
אולי עדיף לתת לאפטיות שלי להיות נוכחת לפעמים אני כן מתרגשת אבל לא תמיד אולי בקטנה...).
השותפה שלי לחדר הייתה אישה מקסימה וכל כך מתאים לה להיות מטפלתהיא צחקה עלי והיו עוד כמה שהלכתי ללמוד פסיכולוגיה כשאין לי כוח להקשיב לאנשים....
במדיטציות מישהו זיהה אותי כאישתו מגלגול קודם לי אין מושג כי במדיטציות לא ראיתי כלום פשוט היו לי כל המדיטציות כאבי ראש ( ואמרו לי שככה הגוף מתרגל לאנרגיות).
ביעס אותי שלא הצלחתי להכנס לזה לגמרי היו אנשים שממש בכו מהמדיטציות. אפילו הבחור שהגיע ממקום מדעי ( כעיקרון הוא בתחום הרוחניות שנתיים והוא התנגד לזה אבל לפי מה שהבנתי היו לו ולאישתו ילד חולה בבית ואישתו עברה את השיעורים בסדנא וזה עזר להם אז מאז הוא בעסק...), ראה דברים. רק אני הייתי חסרת סבלנות
בעיקרון לגבי חברה יש לי פיצול אישיות...במירכאות אני יכולה להיות מאוד חברותית ולהצחיק את כולם ואז להכנס לחרדה חברתית ולרצות להתבודד...
ואנשים לא תמיד נתנו לי להיות אני כי הם לא כל כך נתנו לי להתבודד... ניסיתי לשכב עם מזרן בצד ולישון בזמן המדיטציות שיכנסו לתת מודע וכל הזמן ניסו להחזיר אותי למעגל.... אוף..... אבל עברתי את המשבר הזה... ודי נהניתי בכלליות....
אהבו גם את הציורים שלי שזה היה משמח...
3. משהו רע? שאני עצלנית ולא עושה את התוכניות שלי... יש לי תוכניות כאילו יפות: לעבוד על תזונה עם נטורופתית לעשות ספורט לבשל אוכל צמחוני במקום לאכול זבל ולא עושה.... רואה את הבית מלוכלך אין בי כוח לנקות הכל נראה מסובך... ואכלתי לבן דוד שלי את השוקולדים... שמחה שאני נפגשת עם השמאנית חודש הבא אני צריכה את זה מקווה לא לאחר הפעם לפגישה אני מאחרת כרונית.... ובגלל זה אני מפסידה חצי שעה מהזמן.... כבר פעמיים....
מקווה להיות יותר מעשית....שמחה שיש לי השבוע את הקורס לציור שבקרוב יסתיים.... מקווה למכור את הציורים שאעשה אחר כך במחיר זול... להתחלה... ידיד שלי מדרבן אותי להפוך לעצמאית בתחום בד בבד עם הניסיונות שלי לחפש מורים ללמוד כי אני חובבנית הרי....
4. לא.
5. הממ כנראה בעזרת השם אולי אצליח לסיים השבוע את הציור שלי....
אין לי חיה אהובה אבל יש לי שני חתולים בניגוד לרצוני ( אחותי אשמה בחתולה הראשונה אבא שלי אשם בשני),
אז אני מניחה שסוג של התרגלתי לחתולים....
צבע אהוב? תכלת וסגול ביחד
עם קצת כחול.... אבל קניתי אוזני ארנב כדי לתרום את חלקי לפורים והיה בזה ורוד סגול
דווקא לא מכוער.