אז אמרתי שאני עעדכן אותכם בקשר לעישון בשר
ניסיתי והצלחתי להגיע למה שרציתי.בסך הכול מנגל העגול השחור שקונים באייס עם שני פתחי אוויר עליון תחתון וזו באמת מכונת עישון פשוטה-מעשנת-.שאלתי שאלות בתאריך 26.10 הבנתי ,היתלבטתי אם להיכנס לזה או לא ולבסוף קניתי לי שבבי עץ היוזורי לעישון, פרפר הודו גדול , קצת הכנה נפשית להיתמודד מול כישלון באם יבוא.והשריית הבשר תיבלונו הכנת הפחם והשבבים הרטובים , המנגל ,הנחת התבנית מתחת הבשר הדלקה ועישון של שעתיים ווארבעים עם ריח שעולה משם שמשגע,וויסות החום מידי פעם ותוצאה שכולם בסלון משתגעים מהריח של השבבים כנראה מתערבבים בנתחי ההודו הגדולים 2.5קילו שמתעשנים ,אני ההיתי ממשיך כי בהמשך זה בער לי 4.5שעות עד שסגרתי את האוויר. אבל כולם שיגעו אותי כבר ויצאה לה מן פסטרמה מעושנת מעדן שנפרסה לפרוסות חצי ס'מ אני פשוט לא מאמין מה מוכרים לנו בסופר כפסטרמות פעם הבאה אסדו !! מי שרוצה להעלות תמונות שישלח לי פאלפון אשלח לו אותם והוא יעלה לפורום.אז תודה לחברי הפורום על העזרה !!!
ניסיתי והצלחתי להגיע למה שרציתי.בסך הכול מנגל העגול השחור שקונים באייס עם שני פתחי אוויר עליון תחתון וזו באמת מכונת עישון פשוטה-מעשנת-.שאלתי שאלות בתאריך 26.10 הבנתי ,היתלבטתי אם להיכנס לזה או לא ולבסוף קניתי לי שבבי עץ היוזורי לעישון, פרפר הודו גדול , קצת הכנה נפשית להיתמודד מול כישלון באם יבוא.והשריית הבשר תיבלונו הכנת הפחם והשבבים הרטובים , המנגל ,הנחת התבנית מתחת הבשר הדלקה ועישון של שעתיים ווארבעים עם ריח שעולה משם שמשגע,וויסות החום מידי פעם ותוצאה שכולם בסלון משתגעים מהריח של השבבים כנראה מתערבבים בנתחי ההודו הגדולים 2.5קילו שמתעשנים ,אני ההיתי ממשיך כי בהמשך זה בער לי 4.5שעות עד שסגרתי את האוויר. אבל כולם שיגעו אותי כבר ויצאה לה מן פסטרמה מעושנת מעדן שנפרסה לפרוסות חצי ס'מ אני פשוט לא מאמין מה מוכרים לנו בסופר כפסטרמות פעם הבאה אסדו !! מי שרוצה להעלות תמונות שישלח לי פאלפון אשלח לו אותם והוא יעלה לפורום.אז תודה לחברי הפורום על העזרה !!!