אז אמרתם...

ilana4ka

New member
אז אמרתם...

שלהכיר במועדון זה שיט...כי זה לא זורם לכלום...[למרות שזה לא ממש ככה לדעתי] ובפאב...זה מוביל להחלפת מבטים שלא מובילה לכלום...[גם זה לא ממש נכון לדעתי] אז, איפה, לדעתכם, יש סיכוי הכי טוב להכיר?

flowers girl

New member
JDATE../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

חחח סתם סתם.. ממש לא
אממ.. אני חושבת שדרך ידידים/ידידות זה הכי טוב

תראי-

מועדון לפעמים כן זורם בכיוון הנכון, אבל אני מעדיף בית קפה/פאב. גם חברים זה נחמד, אבל אני מעדיף למצוא בעצמי.

numerw

New member
הכי טוב זה..

פשוט לזרום:) השיטה הכי טובה והכי יעילה.. אם זה דרך חברים או סתם להכיר לבד.. בכל מקום אפשר להכיר מישהי חמודה גם אם זה מועדון
או פאב.. לכל דבר יש את היתרון הקטן שלו.. אני תומך פה בששי...:)

seeyou

New member
איפה יש סיכוי הכי טוב להכיר ?

בחוגים! תחביבים ... בגיל שלך הייתי מסתובב בין חדרי קושר לחוגי כדורסל(אני 1.9 מ')... בגיל הצבא ב"לימודים" שפות זרות...

מסיבות!!!

אבל לא במועדונים! במסיבות קטנות ופרטיות כאלה בבתים של אנשים, ימי הולדת וכאלה... פשוט בסט! יש אווירה , ממש קל ללכת למקום שקט ולדבר והכי חשוב זה שהכי קל לפתח שיחה במסיבות כאלה....ואם יש גם אלכהול אז בכלל סבבה.......

A n d r i a n a

New member
לדעתי,

אין איזשהו מקום מדויק שיש בו את המבחר הכי טוב.. זה יכול ליהות בכול מקום... ובכול שעה.. תלוי בשני הצדדים

seeyou

New member
זה יכול ליהות בכול מקום... ../images/Emo140.gif

אצלי זה קרה בתחנת אוטובוס ! את אומרת:"תלוי בשני הצדדים " נכון ולא נכון כאשר הפכנו לחברים סיפרנו אחד לשני מה הייתה ההרגשה ברגע הראשון של אותו ערב שבכלל לא התרשמנו אחד מהשני...רק כעבור כחודש נוצר הקשר מחדש.

למעלה