אז אני חיי כאן עוד יום

NaDaV18

New member
אז אני חיי כאן עוד יום

ועוד יום מעביר ועוד יום הגיע לסיומו. אבל לא יודע בשביל מה אני חי איזה משנעות יש לחיי כאן, מרגיש חסר משמעות. בשביל מה אתם חיים? יש משמעות לחייכם לדעתכם?

missundaztood

New member
משמעות

וודאי שיש משמעות חייך, יש משמעות חיים של כל אחד ואחת מאיתנו, כל דבר שאנו עושים, כל פעולה היא צעד בדרך לאנשהו ובנוסף חוליה עצמאית. כל מה ש"קורה" לנו הוא בעצם חוליה בשרשרת וכל חוליה בשרשרת הינה יחידת חיים משל עצמה, היא המציאות ומה שקורה לנו בזמן שאנו "מתכננים" את המציאות. אותה חוליה איננה רק עצמאית אלא גם חלק מהדרך. היא הדרך. היא עצמאית, חלק מהגרך וגם הדרך. דוגמא: ברגעים אלה ממש אני מקלידה הודעה בפורום ´ילדים להורים פרודים´ הודעה זו תופיע בפורום וכל מי שיכנס לפורום יוכל לקרוא אותה והיא תשפיע על חייו בצורה כזאת או אחרת ולו תהיה השפעה נוספת על אחרים, על העולם וכו´ אם לא היית מרגיש שיש לחייך משמעות כלשהי הרי לא היית חיי, במשמעות הכוונה לא לאיזו משימה משמיים או משהו דומה אלא השפעה, ולכל דבר שאתה עושה, אפילו הקטן והזניח ביותר יש השפעה. אני חייה כדי לדעת, כדי להנות כדי "להשיג" את המיטב מהחיים, כדי ללמוד, לטייל ולהרוויח. ומה איתך? תתנתק מההמולה שביום-יום, שב עם עצמך ותחשוב-למה בעצם אתה חיי? מה אתה רוצה מהחיים, מה אתה רוצה לעשות, להשיג? "פרפר שמנפנף בכנפיו בטוקיו, יכול לגרום לטורנדו בניו-יורק" (1 מחוקי הכאוס, פרנץ לורנץ) לסיכום דעתי:כן, יש משמעות לחיי, לחייך ובעצם לחייהם של כולם. פחחח איזה זיוני שכל

ש ק ד ב ת

New member
לנדב היקר ולכולכם../images/Emo140.gif

____________ יש לפנייך חיים נפלאים, כדי לחיותם. שמח בחיים כעת - הם קצרים מכדי לחיות אותם מחר. החיים הם מלאי תוכן. אהוב את השינויים ואת האפשרויות שבהם. תן להם להפתיע אותך, להראות לך דרכים חדשות לעשיית דברים שכבר עשית. תני להם לעזור לך לחפש ולגלות. להכיר בפנייך אנשים שלא הכרת מעולם חלומות שלא חלמת מימייך דברים אשר אף פעם לא ידעת. תן לחיים להרחיק מעלייך חלק מדאגותיך, להקל מעט על מכאובייך. תן להם לעזור לך להשתומם ולצחוק ולאהוב. תן להם ללמד אותך לקום עם הזריחה ולשאוף אל הכוכבים. להראות לך איך להתגבר, ולהעשות כל מה שביכולתך להיות. תן לחיים לדרבן ולעודד אותך. לעורר ולחזק אותך. תן להם לחבק ולנחם אותך. להראות לך את יופיו של בוקר פשוט ושליו. תן להם להראות לך את המורכבות המופלאה של קיומך. לאפשר לך למצוא את אמונתך ואת אלוהייך. תן להם להדהים אותך בכל האפשרויות הגלומות בהם. תן לחיים לאפשר לך להיווכח כי הם בעצם כפי שאת מעצבת אותם, וכי הם יכולים להיות כל אשר ברצונך שיהיו. והמשמעויות הם אלה שאתה קובע יקירי, מאחלת לך את כל הטוב היפה והנפלא שבעולם. שתלמד להכיר עצמך טוב יותר, לא לפחד לדבוק במטרתך גם אם לפעמים זה ניראה מרוחק כל כך, ולהמשיך הלאה בכל הכוח. האנשים שהם היחידים במינם בעולמנו, אלה האנשים המגשימים את חלומותיהם. הביט אל העתיד בתקווה והרשה לעצמך להיסחף עם החלום. הייה מה שהינך והגשם את עצמך למה שאתה מסוגלת להיות. מאמינה בך וביכולתך ואוהבת אותך תמיד תמיד וכל כך מקווה שבעתיד הקרוב תביטי אחורה כמו על חלום שהיה וניגמר והרי תהיה שמח ומאושר.
שקד

למעלה