אז אני לא חולה נפש

אז אני לא חולה נפש../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif

בעבר, לפני כ-7 שנים הייתי טיפוס מאד ריאלי. עד שהתחלתי להבחין בדברים שגרמו לי לחשוב שאולי יש עוד משהו מלבד הפרטים הטכניים. שמתי לב שאני "קורא/מרגיש" את הרגשות של חברה שלי, מקבל מין פידבק, זה לא נגמר בזה, התחלתי לקבל מין "פידבק" על רגשות ומחשבות של אנשים שהכרתי או לא הכרתי, הייתי פשוט מין "מבקש" וזה היה מגיע, היום אני כבר מתייחס לזה כאל דבר רגיל, לאחר ששמתי לב שזה באמת עובד ואני לא סתם מדמיין, היום אף הגעתי לרמה שאני מסוגל לקבל פרטים על בני-אדם מסויימים רק מלהסתכל עליהם... (למשל איפה הם גרים בערך, מה המצב הנפשי שלהם, ועוד...). זה לא נגמר בזה, יש לי יכולת שלא באה לביטוי (רק פעם בכמה ימים) של "ניחוש" די מדוייק מה קרה ומתי (למשל קרה יותר מפעם אחת שהסתובבתי ברחוב, וממש "הרגשתי" שמטוס התרסק או נפלו קטיושות בקרית-שמונה, או היה פיגוע). או "ניחוש" תוך כמה זמן (בדיוק של שניות) יקרה מאורע מסויים. אף קורה לעיתים רחוקות שאני מרגיש מין "הארה" ובאותם רגעים ספורים אני מסוגל לשאול את עצמי שאלות (כל שאלה שהיא) ולקבל תשובות, ובאותו רגע אני בטוח שהתשובה נכונה, ואני מקבל מידע עצום, המוח שלי נפתח מקבל את כל התשובה המלאה, אך אז "ההארה" עוברת וכל המידע העצום נשאר אצלי, אבל הוא נהיה מסובך מדי ואני לא מצליח להבין את כולו או אפילו את רובו, אז אני נשאר עם תשובה חלקית ולא מלאה שעוזרת אבל לא ממש... זה לא נגמר בזה, הדבר העיקרי הוא שאני יכול לחוש בתנודות אנרגיה מסביבי, אני יכול להרגיש שדות אנרגיה. אני מסוגל בצורה מסויימת "לבקש" אנרגיה מאנשים אחרים, או צמחים, ולקבל אותה אליי, או באותה צורה לתת אנרגיה לאנשים אחרים. כך גיליתי לאחרונה שאני מסוגל לרפא בעזרת מתן אנרגיה שלי לאחרים, ולקחת אותה אחרי יומיים שלושה אחרי שהם נרפאו, ריפאתי כבר כאבי ראש, מחלות, כאבים שאנשים התלוננו עליהם ולא נראה שהם יירפאו בלי רופא... כל זה לא שיכנע אותי, עד שדיברתי על זה עם חבר שלי, והוא הסביר על קיום צ´אקרות, ורייקי, ואנרגיה בכלל, והכל די התחבר לי עם מה שאני עצמי מבצע, אבל הוא לא שמע על ריפוי, ולקיחת אנרגיה בצורה שאני עושה אותה... הדיבור איתו הוכיח לי שאני מבצע דברים שיש להם הסבר מסויים, ולמעשה חלק מהדברים מוסברים בספר שהוא הראה לי בשם "דמיון מודרך"... אחרי הדיבור איתו שמתי לב שכאשר אני מפעיל אנרגיה, אני למעשה פותח את צ´קרת הלב, כשאני מנסה להזיז אנרגיה, אני מפעיל את הצ´אקרה בקודקוד, וכך למעשה אני יודע עתה שאני לא חולה נפש, ואני לא סתם מדמיין את כל זה... השאלה שלי היא: האם הריפוי שאני מבצע (שהוא לא רייקי - כיוון שהאנרגיה מגיעה ממני) יכול להזיק? והאם מישהו כאן שמע על התופעות שתיארתי פה? ובייחוד: איך אני יכול לפתח את זה?

mga-abir

New member
זן נדיר אך נורמלי

אל חשש בורכת ברגישות הבאה לידי ביטוי. פעל על פי הבנתך. יש בך אינטואיציה מפותחת וכל מה שתעשה זה נכון. אין חוקים מלבד הבנתך. אצלי זה דומה אולי ברמות אחרות, אך יש בידך כלים יקרים אשר רבים משלמים כסף רב ומאבדים זמן רב בחיפוש ולמידה אחריהם. תוכל לעסוק ברפוי ומה שציינת נכון בהחלט (אני מאמין לדבריך מתוך הזדהות ) תוכל לעזור לעצמך ולאחרים (תוכל גם "לעשות" כסף) אך דבר אחד אציע לך: היה הגון וצנוע, ופעל מתוך חיוביות בברכה אביר המבין

חמדה 1

New member
אז אני לא חולה נפש

היי מה שאתה מתאר נקרא בשפה פשוטה-תיקשור. התופעה מוזרה אך ידוע כי לאנשים מסוימים יש את היכולת לחוש דברים מראש ולמעשה ´ליצפות, ולחוש מה שקוראים עתידות.אפשר לפתח את"התופעה" הזו .אני מכירה אנשים שהשתתפו בחוגים מיוחדים ולמדו להשתמש "בכוחם" לטובתם ולטובת האחרים.נסה להתקשר לטלפון-02-5670070 אני יודעת שכאן תוכל להעזר. בהצלחה.

smile2life

New member
זה כל השאר שהם חולי נפש

להיות חולה נפש זה לא דבר שלילי בהכרח. מי קובע מי "בריא בנפשו"? החברה שאינה רואה דברים באותן עיניים מיוחדות כמונו. אם היית בטוח שאתה מטורף אז אני מרגיע אותך: למעט מאוד אנשים יש יכולות נבואיות כמו שלך וממתוך אותו מיעוט אחוז גדול אינו מסתדר עם המתנה הזו ומצניע אותה בצורה כזו שלרוב שוכחים המבורכים היכן הניחו את המתנה שקיבלנו ממלך מלכי האהבה.

smile2life

New member
../images/Emo23.gifמלך מלכי האהבה../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

אתה מכיר את מלך מלכי האהבה אולי באחד מכינוייו האחרים:
מהיהדות
-בורא עולם -השם -אלוהים -אלוקים -ה´
מהנצרות|
-ישו -קדושים למיניהם
מחיים היום--יום
-מוסר -עצב -אהבה -אכזבה -געגוע ניתן לסכם את זה שמלך מלכי האהבה נטוע בתוך כולנו בלי קשר לאמונה או שיוך דתי\לאומי. צריך רק לעזור לו (למלך) לצאת החוצה ולמלוך עלינו. באהבה יהללוך מלאכים, מני

../images/Emo101.gifרייקי או הילינג יכול להזיק?../images/Emo53.gif

כשאני מנסה לרפא מישהו שמתי לב שאני מבצע זאת ע"י אנרגיה לאחרונה נודע לי כי אני למעשה פותח את צ´אקרת הלב, ושולח אנרגיה ממנה היישר אל הבן אדם שאני מעוניין לרפא... האנרגיה נשארת אצלו עד שאני לוקח אותה בחזרה, כיוון שאני מסוגל להבדיל בין סוגי אנרגיה, שמתי לב שהאנרגיה לא מתחברת לבן-אדם אשר אליו שלחתי אנרגיה, אלא להיפך, היא "תקועה" שם, הבן-אדם המדובר נרפא כעבור יומיים שלושה, אבל האנרגיה לא משתחררת, לא מתמוססת! כמה מהאנשים הראשונים שריפאתי בצורה זו (בלי לקחת את האנרגיה בחזרה) חלו במחלות בלתי הפיכות, מחלות שיכולות לרמוז על איזשהוא חוסר איזון אנרגטי. מאז אני
תמיד
לוקח את האנרגיה בחזרה לאחר יומיים שלושה, כיוון שאני מפחד לגרום לנזק
נראה לי שאני מבצע סוג מסויים של
הילינג
זה שונה לגמרי מרייקי, זאת אני יודע כיוון שחבר שלי ביצע עלי רייקי (לבקשתי לראות את ההרגשה) ולאחר מכן הבנתי את ההבדל, רייקי מתלבש על בן-אדם בכל הרבדים, עוטף אותו כמו קליפת עץ ישן, מסוכך עליו אנרגטית וממריץ אצלו אנרגיה, זה לא (
) נשאר יותר מיומיים
פשוט דועך לאיטו. לכן אני לא יתפלא אם בן-אדם שעשו עליו רייקי ירגיש במשך היומיים הקרובים אהבה, הגנה וחוסר יכולת לבצע דברים אנרגטיים (כמו תקשור, טלפתיה (אם יש דבר כזה), או טיפול באנרגיות) - זאת כיוון שיש עליו מין קליפה. האנרגיה שלי לעומת זאת נשארת במקום והחוזק שלה לא נעלם, עד שאני משנה זאת, לכן אולי היא יכולה להפריע ל"זרם החיים". מישהו אולי יודע משהו בנושא

lovelyhind

New member
../images/Emo57.gif

אני חושבת שמה שקורה אתה שולח אנרגיה לאדם כדי שיתרפא, האדם נרפא אבל הבעיה לא טופלה ולכן האדם חולה שוב. הרבה פעמים המחלה משרתת את האדם ואם מישהו מבחוץ גורם לה להעלם בעצם לא היה כאן ריפוי אלא הפוגה (כמו אקומול) בנוסף להילינג צריכה להעשות עבודה ע"י האדם החולה ורק כך הריפוי יהיה מושלם. אדם שבתוך תוכו לא רוצה להרפא לא יעזור כלום. קצת מבולבל אבל אני מקווה שהמסר ברור רונית

smile2life

New member
לא בדיוק ככה

רייקי לא לומדים בשנייה. העקרון הוא שברייקי אתה מתעל את האנרגיה הקוסמית (קי, צ´י, יד השם או כל שם אחר שיש) בכדי לאזן מחדש חוסר איזון אנרגטי שנוצר. צריך להזהר כאשר מטפלים ברייקי או בצורה אחרת של הילינג אנרגטי בכדי לא לשבש את האיזון האנרגטי אצל המטופל ואצל עצמך. בזמן חניכת הרייקי של המטפל אפשרי הדבר שהחניך יחווה סערות ריגשיות כתוצאה מחוסר איזון אנרגטי. אבל כל זה שייך לפורום אחר.

smile2life

New member
אני |ON|&|OFF|

נסי להשיר לי מסרי במסנג´ר אני אחזור אלייך. המחשב פתוח אבל אני בריצות

urifelsher

New member
הארה או תיקשור?

"אף קורה לעיתים רחוקות שאני מרגיש מין "הארה" ובאותם רגעים ספורים אני מסוגל לשאול את עצמי שאלות (כל שאלה שהיא) ולקבל תשובות, ובאותו רגע אני בטוח שהתשובה נכונה, ואני מקבל מידע עצום, המוח שלי נפתח מקבל את כל התשובה המלאה, אך אז "ההארה" עוברת וכל המידע העצום נשאר אצלי, אבל הוא נהיה מסובך מדי ואני לא מצליח להבין את כולו או אפילו את רובו, אז אני נשאר עם תשובה חלקית ולא מלאה שעוזרת אבל לא ממש..." ממה שהבנתי ממי שזה קרה לו(הארה) אז בהתחלה זה בא והולך אבל אחרי הקפיצה ,זה קבוע ,יאנו חד כיווני,וזו הסיבה שלא רבים מעיזים לעשות את הקפיצה,כי זה לאבד הכל,אין חזרה. אור ואהבה אורי

ממש לא הבנתי ../images/Emo88.gifלמה התכוונת

מה זאת אומרת קפיצה? למה אתה מתכוון קבוע/חד כיווני... מעיזים?

urifelsher

New member
קפיצה אל תוך המצב הזה של מוארות

לדברי מי שנימצא שם ,אי אפשר לחזור להפוך את הגלגל אחרי שנותנים לזה לקרות.ולכן השכל/אגו מתנגדים לזה כל כך. כיוון שהתאליך לא הפיך והם לא יכולים להתחרט ולשנות דעה כהרגלם בקודש. ולכן דרושה תעוזה כדי לעשות צעד זה להתמזג עם האמת לחלוטין ללכת מעבר לשכל אגו רגשות גוף,כל מה שמוכר לנו,ולצעוד ללא ידוע. זהו בערך מהבנה/חוויה של חלקים מזה. אור ואהבה אורי

mayor

New member
איזה יופי../images/Emo140.gif חולה? - לא ולא ולא

הדברים שאתה מדבר עליהם הם המציאות היומיומית גם עבורי ואתה מוזמן ליצור קשר אם אתה רוצה להבין יותר או אפילו סתם לקשקש... יכול להזיק? - את השאלה הזאת אתה צריך לבדוק עם עצמך - האם אתה מרגיש טוב עם עצמך? האם גרמת נזק לאנשים שריפאת? מעצם השאלה אם אתה יכול לגרום נזק עולה איזשהו חוסר ביטחון. אתה צריך לבדוק ממה הוא נובע. יש לך כלי נהדר, תשתמש בו בתבונה. [email protected]

למעלה