אז אני לא מקורית במיוחד-

The Mad Hatter

New member
אז אני לא מקורית במיוחד-

אבל לפחות אני לוקחת יוזמה. או משהו שקרוב לזה. הלכתי וחיפשתי דיונים להשאלה, אז... אם הייתם יכולים להיות דמות של פראצ'ט ליום-במי הייתם בוחרים? פרטו, נמקו, הסבירו ותנו דוגמאות. *_*

Lord bigfoot

New member
הממ.. בוא נראה, דווקא סתמרוח

ולמה, כי הכל קורה לו כל הזמן והוא לא נפגע, מאין פורסט גאמפ כזה. ליום אחד זה נראה לי אחלה קטע. יותר מזה זה בטח מטריף את דעתך.

הספרן, אין ספק.

מכמה סיבות. 1. כל ההרהורים על ייעוד, עתיד, ושאר ירקות מסוג זה היו נעלמים או מתחלפים במחשבות אודות הבננה הבאה. 2. מי ירצה להתעסק איתך בסמטה חשוכה ב"צללים"? 3. אתה יכול לגמור את כל הבוטנים בתוף המתוקן ולא יגידו לך מילה.

The Mad Hatter

New member
ניסיתי לחשוב

על דמויות שהייתי רוצה להתחלף איתן עד שהגעתי למסקנה שלאף אחד אין חיים יותר מידי טובים, אז חשבתי שלהיות the lady יהיה נחמד... ואולי נני אוג. היה יכול להיות די משעשע להיות בראש שלה.

dino_din

New member
מה עוד צריך חוץ ממטאטא ?

ואני מתכוון, למי שלא הבין (ואם יש כאלו אז אני ממש אהיה מאוכזב), ללה-טצ'י (נו, בעיברית זה לא יוצא טוב - LU-TZE). חיים שקטים ופשוטים, לא עושים כלום כל היום חוץ מלנקות קצת ולטפל בגינת ההפתעות ומידי פעם להציל את העולם מקריסה... יותר נחמד מזה , לא יכול להיות ! :) יום טוב,
דינו.

Fingertip

New member
מעניין...

אני תמיד ביטאתי את השם "לו צה"
(Loo - צe)​
מה שיכול להוביל לעוד דיון מרתק: איך אתם מבטאים את שמות הדמויות השונות? (ראו שרשור נפרד בנושא) אהד.

imp

New member
בחייחם!

מוות כמוון! הפוטנציל האירוני הגלום בדמות גדול פי כמה מהדמויות האחרות, וחוץמיזה, אתה יכול להשתמש בחרמש ולרכב על בלינקי!

Levos

New member
אחרי מוות הבחירה השנייה שלי תהיה

התיבה המהלכת. הייתי רוצה להרגיש פעם חסר פחד וחסין כל.

להיות משרתו של מוות (שכחתי את שמו)

זה יכול להיות לא רע. אתה אף פעם לא מת.....למרות שאתה לא חי. אגב, שמתם לב שהפורום מתחיל לזוז קצת? סימן טוב לבאות אולי?

../images/Emo29.gif הממ...

קפטיין סמואל ווימס, נו דאוט אבאוט איט. לוזר, אנטי-גיבור (לא כמו רינסווינד, אבל עדיין), וציני בטרוף. הסמוראי מזדהה.
אה, כן, הסמוראי הצטרף לורום שלכם. דיל ווית' איט.

netsef

New member
The Duck Man

זה בטוח מעניין להיות מישהו שכל הזמן שואלים אותו למה יש לו ברווז על הראש. מה הייתי עונה אם היו שואלים אותי? ?What Duck

למעלה