אז אני לא פנויה רגשית, סו וואט?!

אז אני לא פנויה רגשית, סו וואט?!

אז ככה, לא אפרט יותר מדי כי כבר קרה לי שעשו לי אאוטינג על גבי פורומי תפוז.

אני כבר מצאתי את אהבת חיי. הבעיה היא- הוא לא יודע את זה, אני לא בטוחה שזה הדדי והוא גר בצד השני של העולם.

כולם אומרים לי להכיר בחורים אחרים, לצאת, לנסות ואולי אני אגלה שאני יכולה לשכוח ממנו. בעיקר בחורים אומרים לי את זה אבל לא רק, גם פה בתפוז נאמר לי.
חשוב לי לציין שיצאתי עם בחור אחר למשך חצי שנה אחרי שהייתי איתו והמשכתי לחשוב עליו, ככה שהוא לא נשכח מליבי בקלות.

אני לא מבינה, זה כזה נורא שאני רוצה לחכות לו?(הוא חוזר לארץ עוד פחות משנה) יכול להיות שזה לא הדדי, אבל אולי זה כן ואנחנו האהבה אחד של השנייה ונהיה יחד לנצח?
למה אני חייבת לדחוף את עצמי בכוח לזרועות אחרים רק כדי 'להוכיח' לעצמי שאני יכולה לשכוח אותו? אני לא מעוניינת לשכוח אותו!

אז זהו, רציתי לקבל חוות דעת מאנשים זרים שלא מכירים אותי ואת הסיפור ויכולים(בתקווה) לחוות דעת בצורה אובייקטיבית.

למה לא?

אם את רוצה לחכות לו - תחכי לו.

למי בדיוק את צריכה לנסות להוכיח משהו? אם את מרגישה שאת לא רוצה מערכת יחסים אחרת, ואת מעדיפה לחכות לו ולראות מה יקרה איתו אז למה לא?

לא רואה פה בעיה...

האם חייך בהמתנה ל"כפחות משנה" או שאת נהנת

מחייך ומעצמך גם בלי שהוא בתמונה?
האם הרגע הזה בו הוא יהיה באותו איזור חיוג כמוך משמעו
שתצרי קשר בעולם האמיתי כדי שיידע על כך? או שתחיי
חיים של "מה אם.."

אנשים שמחפשים/מחכים מישהו שישלים אותם פשוט אוכלים
את השני ומכלים את מערכת היחסים כמו להבה את הנר והחמצן.

אנשים שלמים נשארים ביחד יותר.

אני שלמה לחלוטין גם בלעדיו..

לא הבנתי למה הסקת שאני מחכה לו שישלים אותי..

הוא אהבת חיי, אבל אני יכולה לחיות טוב גם בלעדיו, פשט אחיה טוב יותר איתו..

ברגע שהוא יהיה באזור החיוג שלי כמו שכתבת, זה לא יהיה הרגע בו אצור קשר עם מישהו אחר כדי שהוא ידע, כי אני לא רוצה קשר אחר.. אני רוצה קשר איתו.. ולכן אפעל במטרה להשיג זאת.

לא חושבת שהובנתי כמו שצריך כי התגובה שלך לא קשורה למה שכתבתי..

אל תכירי אחרים, וגם אל תדברי איתו. חכי שהוא

יחזור לארץ, עם זוגתו, או עם מישהי שהוא מחכה לחזור אליה
או שתבוא לכאן. נוח לך להיות בסטנד ביי, ולכן את לא פועלת במציאות
אלא רק במישור החלומות שלך. את מפנטזת אבל זה מאינטרס, כרגע
זה נוח כתירוץ לא להכנס לקשר אמיתי עם סיכוי אמיתי, ברגע שהוא יחזור
אולי באמת תנסי, אבל אולי תנסי רק כדי להגיד שנכשלת ולהמשיך לפנטז על משהו אחר, או שלא באמת תצרי קשר, כי תפחדי שהחלומות לא יהיו יותר אופציה לפנטז, כי הוא אהבת חייך זה פתטי שבעידן שלנו את לא יוצרת קשר.
אלא אם הוא צריך קודם לסלוח לך על משהו כבד...ולא בכבוד שלך להתנצל בלי בלונים וקרנבל...עד שלא תפרטי הדבר היחיד שבטוח זה
שמזלך שיש אנשים שאומרים לך לנסות להכיר, כי אל אהבת חייך את לא תפני עד שיחזור...אם.

אני לא מבינה

את בונה תוכניות על אדם שאין לו מושג בכלל מה את מתכננת לו?
איך זה שהוא לא יודע מזה בכלל שהוא אהבת חייך?
לא טרחת בכלל ליידע אותו על זה?
תנסי ליצור איתו קשר לפחות אם את לא מצליחה לשכוח ממנו ולהסביר לו מה את מרגישה כלפיו.
אולי בסוף הכל יתנפץ לך בפרצוף ותביני שהוא בכלל לא בעניין.
חבל שתחכי לו שנה עם תקוות שווא.

מקווה בשבילה, שזה לא מקרה של משיכה "לבלתי מושג" כדי לא להתמודד עם המציאות כפי שהיא.

Celion

New member
את יודעת בוודאות שהוא חוזר?

אם כן, אז תנסי לא לחשוב על זה יותר מידי. תשקיעי בעצמך ותראי מה קורה כשהוא חוזר.

אתם מדברים בזמן שהוא שם? איך הוא מרגיש כלפייך? יצאתם תקופה לפני שהוא עזב?

את פשוט מחסירה פרטים שהם קצת קריטיים.

לחכות בשביל מישהו זה קשה. זה לשים את החיים שלך בהולד רק בשבילו ודברים יכולים ללכת אחרת לגמרי ממה שתכננת. וזה ייצור הרבה כאב לב.

אייבורי

New member
מצחיקולה

הוא אהבת חייך כי הוא גר בצד השני של העולם.

ולדעתי, שווה לך לחכות לו

ככה כשיבוא, תוכלי ממש ממש להתנפץ על המציאות

Hermineh

New member
אם את מרגישה שההוא מתאים לך אז

אני לא רואה סיבה לא לחכות לו. בכייף לחכות לו. שיהיה בהצלחה לשניכם, מקווה בשבילך שזה באמת זה.

AlabamaW0rley

New member
את רוצה שאדם אובייקטיבי יגיד לך -

בלי שום רקע כמובן - שאת ממש לא נשמעת לו כאילו את נסחפת עם פנטזיה?

לא חייבת

רוצה לחכות תחכי, אבל לפחות תבררי שזה הדדי, או שיש סיכוי שזה יהיה הדדי בהמשך, שלא יהיה לך כמו בפרק הזה של חברים שרוס חוזר מלונדון ורייצל מחכה לו, כשהוא חוזר עם בת זוג משם.

לא נעים.

שלום

אפשר לחכות וגם להיות בקשר רחוק ולמצוא בינתיים עוד קשרים. בני זוג צריכים להיות קרובים, תוכלו לשמור ידידות רחוקה של מכתבים וטלפונים, וכשתגורו קרוב פעם תחזרו לקשר קרוב אם אתם כל-כך מתאימים.

ommerl

New member
לכל סיר יש מכסה... (?!)

לא לכל סיר יש מכסה.. לכל סיר יש כמה מכסים. אין סיבה להיות לחוצה לחפש מכסה מצד אחד, ומצד שני אם תמצאי מכסה אחר שלא נמצא בקצה השני של העולם אין סיבה שלא להתכסות בו.

במילים אחרות: אין שום סיבה לדחוף את עצמך בכוח לזרועות אחרים. את לא צריכה להוכיח שום דבר. מצד שני אני ממליץ לך גם לשמור על פתיחות. אולי עכשיו את מאוהבת באותו בחור, אבל אולי תכירי מישהו שיצליח לתפוס את מקומו. בכל מקרה אין לחץ לחפש מישהו במקומו.

דבר שכדאי לשים לב אליו:
הבחור נמצא מחוץ לארץ. אני לא יודע עד כמה אתם מתקשרים זו עם זה אבל המרחק עשוי ליצור מצב שבו אין לך דמות ראליסטית שלו אצלך בזיכרון.
לפעמים אנחנו מלבישים על מישהו את מה שהיינו רוצים שהוא יהיה ומתאהבים בו. כשהוא חוזר לארץ שימי לב מי הוא באמת, מה את מרגישה אליו באמת, ואם זה לא עובד בשבילך או בשבילו תמשיכי הלאה..

זו דעתי.

בהצלחה וחג שמח

sweetjane1982

New member
אבל אם את אפילו לא יודעת שזה הדדי אז מה הקטע?

מילא היית בהמתנה למישהו שאת יודעת שמעוניין בך,
לא הבנתי מה הקטע.

למעלה